Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nem tudom, en valahogy irtozom a muanyag fenyotol.
A karacsonyi hangulatot nalam az hozza meg, hogy erzem a fenyo illatat.
Nem tetszik, hogy emiatt ki kell nyirni egy fenyot, de egyreszt mar ugyis kivagtak, mikor megvettem, masreszt pedig ha lesz ra keret, veszunk majd egy gyokereset, peldaul jovore
Az sem zavar, hogy el kell erte menni, karacsonyi bevasarlas, fenyohurcibalas, aztan lakasba felkuzdes, ezek jol eso dolgok. Ahogyan a diszites is.
Ez olyan, mint husvetkor a tojasfestes. Ha valaki megcsinalja helyettem, megharagszom. A karacsonyfamat se diszitse fel senki elore, en akarom, ugy, ahogy nekem tetszik, es ugy, ahogy kedvesnek tetszik.
Mi valasztottuk ki a fenyeket ra, es az osszes diszt, szep nagy, es minel tovabb tart majd a diszitese, annal jobb lesz, mert nekem ez is elmeny
Az "ures lakas" temahoz: ha most lonek par fotot a lakasrol, mar nem lenne olyan ures, mint volt. A mi szobank peldaul most tele van pakolva, nem nagyon van ures hely a fal menten, meg amugy sem, csak epp annyi, amennyi kell. Nappali levegosebb ilyen szempontbol, de oda is ujitottunk mar, es most meg a fa is ott fog allni, ugyhogy otthonos es tetszik nagyon

Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi 14T 12/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest