Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Igen-igen, koszonjuk szepen, nagyon finom volt, mondhatni orgazmus jellegu

A rendrol: Nalad tulsagosan rend van, ami egyreszt nagyon jo, meg takaros, meg minden, de nekem otthonosabb erzes, ha par dolog azert elol van, azokat is el lehet rendezni szepen. Nem vagy klinikai eset, csak kicsit rendmanias
Nalad van az asztalon a gep, monitor, hangfalak, bill, eger, kb ennyi. Nalam itt a fenykepezo is, a csekkfuzet, az iPod, par aprosag, elol vannak a dvd-k, kesudio just in case (
), tiv asztalat meg inkabb nem mondom, hosszu post lenne 
A hatam mogotti asztalon par konyv, dvd tarto szutyo, meg zsepi, meg par papir, amire szukseg lehet, de talalni tollakat egy bogreben is, meg gyertyakat, csetreszeket amiket en disznek hivok, nekunk igy jo
A kabelezest viszont legyszi itt is csinald meg ha majd erre jarsz, mert nagyon utalom, hogy mindenhonnan zsinorok lognak, de rendet nem rakhatsz
Bar a ruharendezesi modszeredet reszben ellestem
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A redőnyrángatót meg elérni. A kábelhalmot másképp nem tudjuk megoldani, mert mesze a faliröfi. Szóval nem tökéletes, de a miénk