Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem úgy értem
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem. 
Nekünk amúgy itt és így szokott lenni, bár színesebb általában, tavaly beújítottunk az egyszínűséggel.
Aktív témák
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem.