Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Kidus

őstag

válasz Bash #19060 üzenetére

Nem tudom, en valahogy irtozom a muanyag fenyotol.
    A karacsonyi hangulatot nalam az hozza meg, hogy erzem a fenyo illatat.
    Nem tetszik, hogy emiatt ki kell nyirni egy fenyot, de egyreszt mar ugyis kivagtak, mikor megvettem, masreszt pedig ha lesz ra keret, veszunk majd egy gyokereset, peldaul jovore :)
    Az sem zavar, hogy el kell erte menni, karacsonyi bevasarlas, fenyohurcibalas, aztan lakasba felkuzdes, ezek jol eso dolgok. Ahogyan a diszites is.
    Ez olyan, mint husvetkor a tojasfestes. Ha valaki megcsinalja helyettem, megharagszom. A karacsonyfamat se diszitse fel senki elore, en akarom, ugy, ahogy nekem tetszik, es ugy, ahogy kedvesnek tetszik.
    Mi valasztottuk ki a fenyeket ra, es az osszes diszt, szep nagy, es minel tovabb tart majd a diszitese, annal jobb lesz, mert nekem ez is elmeny :)

Az "ures lakas" temahoz: ha most lonek par fotot a lakasrol, mar nem lenne olyan ures, mint volt. A mi szobank peldaul most tele van pakolva, nem nagyon van ures hely a fal menten, meg amugy sem, csak epp annyi, amennyi kell. Nappali levegosebb ilyen szempontbol, de oda is ujitottunk mar, es most meg a fa is ott fog allni, ugyhogy otthonos es tetszik nagyon :)

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz Bash #19060 üzenetére

Már gondolkodtunk azon is, hogy otthagyjuk két karácsony között, de annyi hely azért nálunk sincs, csak nincs szívünk szétszedni, mondjuk nálunk sokkal több a dísz, de a szaloncukor évek óta a fa alá kerül időkímélés céljából. :D Azt lehet Nálatok kapni ?

Aktív témák