Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Igen-igen, koszonjuk szepen, nagyon finom volt, mondhatni orgazmus jellegu

A rendrol: Nalad tulsagosan rend van, ami egyreszt nagyon jo, meg takaros, meg minden, de nekem otthonosabb erzes, ha par dolog azert elol van, azokat is el lehet rendezni szepen. Nem vagy klinikai eset, csak kicsit rendmanias
Nalad van az asztalon a gep, monitor, hangfalak, bill, eger, kb ennyi. Nalam itt a fenykepezo is, a csekkfuzet, az iPod, par aprosag, elol vannak a dvd-k, kesudio just in case (
), tiv asztalat meg inkabb nem mondom, hosszu post lenne 
A hatam mogotti asztalon par konyv, dvd tarto szutyo, meg zsepi, meg par papir, amire szukseg lehet, de talalni tollakat egy bogreben is, meg gyertyakat, csetreszeket amiket en disznek hivok, nekunk igy jo
A kabelezest viszont legyszi itt is csinald meg ha majd erre jarsz, mert nagyon utalom, hogy mindenhonnan zsinorok lognak, de rendet nem rakhatsz
Bar a ruharendezesi modszeredet reszben ellestem
Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest