Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Röviden összegzem:
Debreceni PH tali alatt Whaskes kifigurázta erőssen poén jeleggel Kalandort és Bash-t. Kalandor némiképp morbidabb viccet kapott, mindezt végignézte Ng és nem megfelelően cselekedett az elmondottak alapján. Ezzel még nem lenne baj, de X.a forumon ezt a képhalmazt közzé tette. Eztkövetően borult a bili és lettek nagy veszekedések.
NG moderátori jogát elvették, Whaskest bannolták és EQM is kapott a "jóbol". (Kolombusz) önszántábol ment el kisebb szabaságra, de ugyis olvassa az itt leirtakat, nemhiszem hogy kitudott lépni teljes mértékben a forumi életböl. Röviden talán igy tudom összefoglalni neked. -
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
AMD Power
üzenetére
Hitelkártya ? Bár annak rossz a kamata, de ha rövidebb időre kell, az egyik legjobb megoldás. A sokat szidott OTP-nél váltottam Amex kártyát, ha 45 napon belül visszafizetem, nincs kamat, a költségek meg bejönnek a vásárlási visszatérítésből, ami kb. egy százalék. Nagyobb boltokban stb. simán tudok vele fizetni, állítólag külföldön is nagyon sok helyen, amit a sima bankkártya esetében nem garantálnak.
-
Boxiné
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem jobban jársz Dublinnal. London, ahogy hallom elég drága hely. Ha nekünk is ott lett volna ismerősünk, szerintem mi is oda mentünk volna. De ami késik, nem múlik. Nem muszáj nekünk Angolországban megöregedni, ráadásul egy kedves munkatársnőm is mostanában megy ki Írországba.

-
frame>24
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
és nem jobb? -
nem, hanem az XP! legszívesebben kérdőívet nyújtanék be mindenkihez, aki feltette a Vistát, hogy: MIÉRT? (azt a hoaxot hallottam, h Vista tkp. a windows 7 akart lenni, csak kifutottak az időből és kiadtak vmi bétát...+ persze átlátszó üzleti fogás is (dx10 --> új VGA, stb..)
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Őslények kalandorai
(Primeval)kalandfilmsorozat, 6/3. rész, 60 perc, 2007
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlottrendező: Andrew Gunn, Cilla Ware, Jamie Payne
forgatókönyvíró: Tim Haines, Adrian Hodges
operatőr: Jake Polonsky, Adam Suschitzky
zene: Dominik Scherrer
producer: Cameron McAllister
vágó: Nick Arthurs, Adam Rechtszereplő(k):
Douglas Henshall (Nick Cutter)
Juliet Aubrey (Helen Cutter)
James Murray (Stephen Hart)
Andrew Lee Potts (Connor Temple)
Lucy Brown (Claudia Brown)
Hannah Spearritt (Abby Maitland)
Ben Miller (Sir James Lester)Azt hiszem az, angol.
-
Pacák
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Karácsony és Szilveszter napja között volt desznyóvágás apuéknál. Kifogyott az üstnél használt gázpalack. Előbb ellobbant a láng az égőfejen, de utána a maradék nyomás még befújta némi szárazjégszerű propán-bután keverékkel az égőfej levegőztetőjét, meg odafagyott alatta a talajra... sajna nem voltam ott, csak szólt apu, hogy cseréljek palackot. Mikor kicseréltem a palackot és begyújtottam volna a gázt az égőfejnél, akkor belobbant a "szárazjég" is. Hideg volt és deres minden,így nem tűnt fel elsőre, hogy mivel állok szemben - nyugodtan begyújtottam a lángot. Volt egy kis meglepetééés...

Konkrétan szőrös minden első ujjpercem. Utána már nem volt az... Kicsit megéreztem a sárkány leheletét, de elzártam gyorsan a tele palackot is és gyorsan elégett a fagyos propán-bután keverék is.

Mostanában kezd visszanőni a szőr az ujjaimra.

-
tbs
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem nem lehet bajuk belőle, viszont nagyon nem jó síkosító. Teshőmérsékleten inkább ragacsos... Íze, tapintása sem az igazi. Marha egy spanod van, ~500Ft egy liter étolaj, anyiért kap 2dl kiváló síkosítót, ami tényleg durván jó...

Ha olaj, akkor kukaricaolaj, vagy olíva. Sokkal jobbak a napraforgónál.
-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Velem régebben előfordult, hogy olyanért rinyált, hogy magában a feliratban soremelés/tab volt a végén. Ezt kitörölve pedig lejátszotta a feliratot.
Ha alapvetően nem látja akkoör talán még nézd meg az attributumát...
Esetelgesen elképzelhető, hogy még a film-felirat fájloknál érdemes a kis-nyagybetű különbségekre is figyelni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Ezért jó a vízpart. Ott megoldódik a problem, mégis van sok csaj, lehet programot csinálni. Én is ezt favorizálom, mert én is erős párologtató rendszerrel rendelkezem. De ahogy öregszem úgy viselem el egyre kevésbé a hideget, és egyre jobban a meleget. Bár a kotori fellegvárba menet nem így gondoltam

-
Kazimír
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Azt hiszem abból is van mindkétféle. Boltos is, meg éttermes is. Itt a honlapjuk: Accorservices
mod: Ehhh... lassú voltam

-
Racecam
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Rá van írva.
Mert, hogy többféle létezik: Melegétel, étkezési, ajándék.
Ha a Tied sima étkezési, akkor a tömb hátoldalán felsorolt helyeken beváltható, gyakorlatilag bármire.
Ha melegétel, akkor csak az ilyeneket árusító és a jegyet elfogadó helyeken lehet "leenni".u.i.: De a melegételből 10.000Ft.- az adómentes határ.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
AMD Power
üzenetére
"A munkanélküli-járadékra jogosultság feltételei között szereplő együttműködési kötelezettség azt jelenti, hogy a munkanélküli személy jelentkezik és nyilvántartásba véteti magát a munkaügyi központnál, rendszeres kapcsolatot tart a munkaügyi központtal, a felajánlott munkalehetőségeket mérlegeli, továbbá maga is részt vesz megfelelő munkahely felkutatásában és a saját maga által talált vagy a munkaügyi központ által felkínált megfelelő munkahelyen munkaviszonyt létesít, illetve a munkaügyi központ által felkínált képzési lehetőséget elfogadja"
Ez alapján nem valószínű, hogy jó ötlet. -
Csyppa
senior tag
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3 szám, dőlten. Sehol sincs?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)