Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ahh, keverd össze a kiindulópontot!
Fordítsd meg a DVD-tokot!
Könnyeden is mehetünk, nekem nem kell ahhoz segéderő. Illetve deigenis, de nem folyékony. De ha folyik, egye fene...
Ne csináld, én már a leírást sem tudom tartani... Ilyen drága piák...
És különben is kikérem magam és piatársaim nevében! Úgy írsz le, mintha italozó életmódot folytató havimadár lennék.
Hm. Milyen formában adjam át üdvözleted hevét?
Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.
S már kezdheted is feltérképezni a helyi kalibert! Szigorúan teszt-alapon.
S ha már ott vagy, esetleg a helyi vízkészlet-nyerési lehetőségeket is megnézheted, hátha akad egy-két bótolni való.
A nyulat már kérdeztem... Szívesen odaadom. (Bár szerintem széttépné Mogyorót.)
Sipi
Aktív témák
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.