Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezútal valami könnyed online agymenésre gondoltam, ha már ilyen jó formában vagy(unk). Mindenesetre én is hoztam két pohár bort Katica titkos készletéből, ha nagyon belelendülünk, hozok egy kis jégert is, hogy tudjam tartani veled a (hosszú) lépést.
Ha pechem van, akkor betoppan Lord Zero is, akkor feladom, annyit nem bírok inni, hogy kettőtökkel elbírjak. Mikulás persze nem iszik, mondjuk Xpod lehet még elvtárs a jégerfogyasztásban.
A csapos kislányt üdvözlöm. Ha idevergődnél végre hozzánk, itt is bemutatnálak egy-kettőnek, errefelé is aranyosak, bár az olyan kaliberű kocsmákat, mint amiben a múltkor patikaszert vételeztünk, helyben nem ismerem.
Ja, hozd a nyulat is, kíváncsi vagyok Mogyoró kutyám mit szólna hozzá...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)