Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezútal valami könnyed online agymenésre gondoltam, ha már ilyen jó formában vagy(unk). Mindenesetre én is hoztam két pohár bort Katica titkos készletéből, ha nagyon belelendülünk, hozok egy kis jégert is, hogy tudjam tartani veled a (hosszú) lépést.
Ha pechem van, akkor betoppan Lord Zero is, akkor feladom, annyit nem bírok inni, hogy kettőtökkel elbírjak. Mikulás persze nem iszik, mondjuk Xpod lehet még elvtárs a jégerfogyasztásban.
A csapos kislányt üdvözlöm. Ha idevergődnél végre hozzánk, itt is bemutatnálak egy-kettőnek, errefelé is aranyosak, bár az olyan kaliberű kocsmákat, mint amiben a múltkor patikaszert vételeztünk, helyben nem ismerem.
Ja, hozd a nyulat is, kíváncsi vagyok Mogyoró kutyám mit szólna hozzá...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Aktív témák
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)