Hirdetés

Aktív témák

• PeliScan

addikt

válasz VladimirR #337 üzenetére

Hááát. Hogy is mondjam. Azt hiszem, annyit elég, h fent van a bébi a használtautón. :( Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.

Szóval röhögjetek inkább velem. :D Bővebben: link

Aktív témák