Hirdetés

Aktív témák

• adalbert1

veterán

Tegnap a magyar rendőrség kb. 10 tagja ismét sikeresen rombolta az országimázst. Kezdődött ott, hogy az olasz rokonokkal és ismerősökkel étterembe mentünk, és az egyik kocsival tilosban parkoltunk (ez a mi hibánk). Már éppen végeztünk a vacsorával, mikor odajön a pincérnő, hogy mi parkolunk-e tilosban? Mondtuk hogy nem tudjuk, de kimegyünk megnézni. Mire én is kiértem, már olyan vita volt, hogy rossz volt nézni. A rokonunk nem akarta elfogadni a birságot, mert nem értett vele egyet, erre a yard áthúzta, és mondta, hogy feljelentik, kiküldik a feljelentést olaszországba,stb. (gondolom vmi. extra lóvét akart kihúzni belőlünk) Végig unokatesóm fordított a többieknek (én inkább el se árultam hogy tudok magyarul), mikor arrébb ment, akkor is csak annyit tudtak mondani a többieknek a tisztelt rendőrök, hogy nem értem, beszélj magyarul (mivel nyelvtudás nuku). Ráadásul akkora fölényeskedő barmok voltak, mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt.
    Végre mindenki lecsillapodott, és elindulhattunk. Viszont gondolom a szóban forgó kedves rendőrök úgy gondolták, hogy jól beszopatnak, ezért az alagút túloldalán várakozó kollégáiknak leadták a drótot, hogy arra megy 2 olasz rendszámú autó. Erre az alagút túloldalán egyből a körforgalom előtt igazoltatás, mindenkinek átnézték a papírjait, utánna pedig az egyik kocsit (amelyik tilosban parkolt) gépjármű átvizsgálás címszó alatt elkezdték átnézni(mondjuk amilyen lámák, a csomagtartóba be se néztek, pedig az is hozzá tartozna). Utánna mi arra jutottunk, hogyha nem lett volna ott 2 ember, aki beszél közülünk magyarul, akkor biztos hogy találtak volna vmi. illegális dolgot. Ezek után szerencsére már nyugodtan folytattuk haza az utunkat.
    Mielőtt vki. félreértene nem a rendőrökkel van egészében problémám, csak párral közülük, akiknek a szolgálunk és védünk szlogen valszeg. semmit nem takar, és ilyen piti dolgokkal szórakoznak az adófizetők pénzén, ahelyett hogy valódi bűntényekkel foglalkoznának.

Aktív témák