Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem látok bele , de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben. ( 1. ahhoz értek, 2. abbana legegyszerűbb, 3. ahhoz van megfelelő dokumentáció és még sorolhatnám)
Viszont ahhoz nem kell még programozónak sem lennem, hogy esetlegesen lássam, túlpörögsz a szavakon , esetleg nem veszed fel a
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat
(Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... )
Persze tudom, hogy ezt a véleményemet ugyanúgy lesz*rod (hűha de csúnyán beszélek) , mint ahogy az eddigieket is, de komolyan szeretném, ha néha elgondolkoznál a viselkedéseden.
------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába
Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...).
Aktív témák
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.