Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
estie
tag
válasz
ladybug
üzenetére
Magában kell neki beadni azt mondta a doki. Úgyhogy marad a szájkifeszítős módszer. Majd csak sikerül.
De tényleg, szerintetek kell szakszerű tudás ahhoz hogy egy állatnak beadjunk egy injekciót? Szerintem azért vmi minimális kell nameg főleg ezesetben a tű akkora mint a hörcsög lába szval szerintem jogosan nem engedem azt a bökést.. -
Loretto
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Én legszívesebben beadnám neki mint a szurit, csak estie ''sír'' hogy nem tudom szakszerűen csinálni, holott sztem a hátsó combizom a cél... amit meg lehet találni. Na mind1 majd meglátjuk holnap mi lesz.

tiv:valszeg most keledeznek csak
peterkeT: lefogni nem cucc csak arra rábírni hogy tátsa nagyra és nyugizzon az lesz 1 ''attrakció''. Olyan kis picike mint a fene... Nekem boxerem volt azt lehetett nyűgtetni
Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest