Hirdetés
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Na megjöttem falunaprol.Izom jó volt a programok nem voltak annyira jok de este ugy bebasztam haverommal mint állat (4 Gösser 4 vodka nem feles 3-as meg viszki balettines vagy mi meg unicum) ha kiváncsiak vagytok a nevére leirom ő is ph-s.Faterom kamionjába aludtunk 2-kor mentünk oda és 4-kor feküdtünk le.De bassza meg még ma is kurvára fáj a fejem meg 1 nagy szar vagyok még I_AM is leverne
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....
Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....