Hirdetés
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Na megjöttem falunaprol.Izom jó volt a programok nem voltak annyira jok de este ugy bebasztam haverommal mint állat (4 Gösser 4 vodka nem feles 3-as meg viszki balettines vagy mi meg unicum) ha kiváncsiak vagytok a nevére leirom ő is ph-s.Faterom kamionjába aludtunk 2-kor mentünk oda és 4-kor feküdtünk le.De bassza meg még ma is kurvára fáj a fejem meg 1 nagy szar vagyok még I_AM is leverne
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....
Aktív témák
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....