- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
-
1500 - 1401
5001 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
Eddig is tiszta volt, hogy szektások
Érdekes. Mi a francnak vannak, ha senki nem tud róluk ? Titokban kártyáznak meg isznak ? -
Vangelis
félisten
Aki ezt csinálta aranyba kéne önteni a kezét

-
Lord Zero
addikt
mert ez a lényeg: láthatatlanok
(esmein, a szabadkőműves az nem építőipari feketemunkás, ez azért tiszta volt eddig is, ugye?
)
és igen, szeretjük őket
(ez a dan brown gyerek - aka da vinci kód - kicsit felfutatta most a témát, szabadkőművesség, sion rend, miegymás) -
Batman
őstag
2 félév diszkréten és 2 félév analízisen vagyok túl, de még a szigorlatot nekem is meg kell csinálni.
minden lehetséges csak ügyesnek kell lenni...
, Tudod az erő veled van.. -
Sianis
addikt
-
Batman
őstag
-
Sianis
addikt

HURRÁ! 

Megvan a szigorlatom diszkrét matek része, méghozzá 3-asra!

SUBI-DUBI-DÁ-DÁ-DÁ

-
PapaMaci
őstag
Én még mindig jol elvagyok VladimirR keresöjével...
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Ami nalad ugymukodik, hogy kinyillik a varazskonyv egy piros pentagrammaval a boritojan

Bővebben: link
Bővebben: linkTe sokkal jobban tudod ezeket a dolgokat mint én. (a semminél több)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval nem is tudom, hogy kinek van ehhez köze.![[kép] [kép]](http://www.forumcenter.hu/images/smilies/fuck.gif)
-
Sanya
nagyúr
a freemailnél kb 1 perc..
proxy-t keresni meg a legkönnyebb.. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
És ki aktiválja ezt a funkciót?Egy HG?

-
tiv83us
veterán
Ami nalad ugymukodik, hogy kinyillik a varazskonyv egy piros pentagrammaval a boritojan

MarKoo
addikt
Bizti megint zero - tolerance van hirdetve !

Van a billentyűn egy led, ami alá az van írva, hogy Zero tolerance. És ha gáz van egyszerre az összes mod billentyűzetén kigyullad és elénk tárul a speckó bill.

-
tiv83us
veterán
Bizti megint zero - tolerance van hirdetve !

Nem megint, meg mindig!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Abban az esetben nemtulsok volt amit tehettunk se Modok, se HAZIGAZDAK ugyanis az IP-je is dinamikus volt es hiaba szortak ra az IP-bant is...
Az e-mail ebben az esetben jobb, mert eleg maceras allandoan uj email postafiokot regisztralni. -
MarKoo
addikt
Nem annyira fontos. Akkor majd e-mailben megdumáljuk.

-
Esmein
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
bebean
aktív tag
szeretjük őket
nem ismered a szabadkőműves kézfogást? (monty-pithon)
nem is gondoltam volna, de van ilyen, hogy szabadkomuves.lap.hu
~ Bővebben: link
“A szabadkőművesség filozofikus, filantropikus és progresszív intézmény. Célja a közerkölcsiség, művelődés és felebaráti szeretet terjesztése és a jótékonyság gyakorlása. A szabadkőművesség kizár köréből minden politikai és vallási kérdést és tagjait a haza törvényeinek tiszteletben tartására kötelezi.”
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
No, jókor jelensz meg, mikor én lépek. Órák kérdése és otthonról fogk tudni levelezgetni, vagy beszélni, ha fontos a dolog, ami miatt msn-en kerestél. Se msn-em nincs (mint egyszer kifejtettem, nem is lesz), se netem nem volt kb. délig.
-
Szőrös
veterán
-
escie
őstag
csatlakozom.
én is csak Monty Pythonéktól hallottam, meg egyéb angol sorozatokban...
úgy sejtem, valami titkos szervezet. -
ngabor2
nagyúr
-
MarKoo
addikt
Szépjóreggelt.
Most keltem, pedig este nem is voltam fent sokáig, csak 2-ig. -
PapaMaci
őstag
En szemelyszerint csak e-mail cimestol bannolok (
), ez megneheziti egy kisse az egyen dolgat a visszajovesben. IP-t mi nem bannolunk, mert nem tudunk, azt csak HAZIGAZDA tud.
Egyebkent ugyanezt irja ki mindenesetben, hogy fel lettek fuggesztve a jogai. Vagy hogy erted azt, hogy ''milyen''?Konkrétan igy értettem a milyent. Háromszinü forumtársnak volt ha jol emlékszem, amikor csak a nickje volt bannolva, aztán jöttek ezek a fenyegetözések, hogy e-mail, vagy ip.
-
PapaMaci
őstag
-
tiv83us
veterán
En szemelyszerint csak e-mail cimestol bannolok (
), ez megneheziti egy kisse az egyen dolgat a visszajovesben. IP-t mi nem bannolunk, mert nem tudunk, azt csak HAZIGAZDA tud.
Egyebkent ugyanezt irja ki mindenesetben, hogy fel lettek fuggesztve a jogai. Vagy hogy erted azt, hogy ''milyen''? -
Esmein
nagyúr
-
Vangelis
félisten
P4 prescott, 1gb ram, x850xt pe, nagyjabol ennyi, 200gb hdd, dvd iro...stb
250W-os táppal, nyomul a masina......ez életbiztositás? -
Vangelis
félisten
-
PapaMaci
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
tiv83us
veterán
Ha mar masodjara regisztralsz, akkor azt is jelentheti igen.
Igen kicsit ketertelmu ez a ''felfuggesztett'', de akkor mostmar tudod mi alla jelentes mogott
-
Esmein
nagyúr
A bant Az Építész vissza tudja vonni.
-
Lord Zero
addikt
jah, értem
minő retorika
(akkor a ''regisztráció'' azt jelenti, h leszarom a bant mer úgyis visszagyüvök bazeg?)
csak azért kérdem, mert a ''felfüggesztett'' számomra olyasmit sugall, h az adott állapot visszavonható, reverzibilis, míg a banról azt hittem eddig, h asó-kapa -
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
Loretto
veterán
-
Vangelis
félisten
-
Lord Zero
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Kicsit tulreagalta szerintem, nem kellett volna ezert itthagyni az egesz forumot...
-
Loretto
veterán
ez vicces:
Ez viszont ciki a ph-ra nézve, hiszen nem sértett meg semmit:
Tudja valaki mi van mostanában vele?
Torz on borz : tudom, azért is fura , hogy az van odaírva, hogy alapelvek megsértése miatt.
[Szerkesztve]Akkor kezdődött amikor egyszer bejött h jó kedve van , aztán mintha le lett volna ugatva... hogy mák a sikere vagy vmi ilyesmi. Aztán mintha Vladival is lett volna vmi, de erre nem tenném a nyakam...
-
tiv83us
veterán
Primitív emberek mit keresnek a médiában?

Keressétek meg anett-ot, a mokkában szerepelt. Ha az aktív tv-re klikkolsz meg is tudod nézni.
Nem akarok flood-olni, de aki fel akarja magát idegesíteni annak pont jó.Azaz flamelni nem akarsz, nemde
Anettka-rol meg inkabb nem nyilatkoznek semmit... -
Incognito
senior tag
Primitív emberek mit keresnek a médiában?

Keressétek meg anett-ot, a mokkában szerepelt. Ha az aktív tv-re klikkolsz meg is tudod nézni.
Nem akarok flood-olni, de aki fel akarja magát idegesíteni annak pont jó. -
Vangelis
félisten
ngabor-nak levele érkezett
-
Lord Zero
addikt
-
bebean
aktív tag
ez vicces:
Torz on borz : tudom, azért is fura , hogy az van odaírva, hogy alapelvek megsértése miatt.
[Szerkesztve]viszont akkor mi van a 3felistenel? mert ha igy van, akkor pl. a ban, de nem del ujoncok is bele vannak szamitva a 35ezerbe?
-
Szőrös
veterán
ez vicces:
[Szerkesztve]saját maga kérte a bant ha jól tudom.
-
tildy
nagyúr
ez vicces:
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
tildy
nagyúr
Én tudom, de inkább kussolok.
-
Batman
őstag
Nem ugy van hogy tudod kiről nem beszélünk?

-
Batman
őstag
A vesegörcs a legnagyobb moka a világon! Különös ismertetöjele, hogy iszonyatosan fáj! van rá egy jo modszerem, mit kell ilyenkor csináni:
A mugy meg Nospa forte, meg algopirin legyen nálad kéznél, és amikor kezdödik, akkor kezdjed öket magadba dobálni, mielött elkezdesz hányni!Remélem ennyire nem fajul el a dolog , hányni még nem hánytam eddig.
-
neongorack
senior tag
Nos. Leestem a székről, mikor ezt elolvastam.

Bővebben: linkkicsitselámahsz...

-
T. Almeida
senior tag
Valaki el tudná nekem küldeni mailben a Szilaj - A vad völgy paripája DVD elő és hátpldalát? pls
előre is köszi
Itt megtatlálod:
Spirit: Stallion of the Cimarron hungarian név alatt.
Keresni itt érdemes: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
A vesegörcs a legnagyobb moka a világon! Különös ismertetöjele, hogy iszonyatosan fáj! van rá egy jo modszerem, mit kell ilyenkor csináni:
A mugy meg Nospa forte, meg algopirin legyen nálad kéznél, és amikor kezdödik, akkor kezdjed öket magadba dobálni, mielött elkezdesz hányni! -
ngabor2
nagyúr
MárK-nak üzenném, hogy nincs MSN-em, e-mailban megkereshet... ha fontos.
-
PapaMaci
őstag
-
Pacák
senior tag
Nos. Leestem a székről, mikor ezt elolvastam.

Szőrös
veterán
Valaki el tudná nekem küldeni mailben a Szilaj - A vad völgy paripája DVD elő és hátpldalát? pls
előre is köszi
van vmi dévédé cóveeeer nevezetű oldal is . ottan nix fent ?
nédmááá mit írtam ....biztos nem vótam tudatomnál.
-
TéKrys
senior tag
A zsaminet volt a borítók paradicsoma.

mod: Mond6ni megvolt rajta minden. Esetleg ide nézz el: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
-
Loretto
veterán
Hi!
A törölt tagokat gndolom úgy szűrte, hogy az adott sorszámú címen nem volt adat. A töröltek nevét szerintem nem is tudja megmondani éppen emiatt.
Itt van a még meg nem született 40107. tag. Bővebben: link
[Szerkesztve]Ph óra

Slayer: nem megyen a zsaminet
dvd borítom van, ha kell szólj
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
előre is köszi
-
TéKrys
senior tag
Nálam egyáltalán nem egyformán lassan telnek a napok. 7főtől péntek 5ig lassan telik, majd 5től 7fő reggel 9ig szinte elrepül. De hasonló figyelhető meg ha jobban belegondolok 7köznap is. 17óra után gyorsul az idő másnap reggel 9ig, majd lelassul.

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hi!
A törölt tagokat gndolom úgy szűrte, hogy az adott sorszámú címen nem volt adat. A töröltek nevét szerintem nem is tudja megmondani éppen emiatt.
[Szerkesztve]Szasz András!
Télleg,a hiányzó ID -ket mint törölt tagot jegyezte fel,ez ötletes,naon jóó! -
erdeya
senior tag
Gratulálok,nagyon ügyes leválogatás!

Én viszont valamiért abban a hitben éltem,hogy több senior tag van,mint fanatikus tag,de a tényekkel erre is rácáfoltál!
A törölt tagokra hogy tudtál a módszereddel rákeresni? ,mert a többi rangú / banolt tagoknál egyértelmű az eljárás,de a törölteket hogy kutattad fel?Ezexerint továbbra is jelen vannak Ghost üzemmódban? Ez elég spirituális amellett hogy tovább terhelik az adatbázist!
Hi!
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Üdv skacok!
Úgy gondolom sokakat érdekelne egy kis statisztika, tegnap sebtiben összedobtam egy ilyet:Regisztrált tagok száma: 40000
HÁZIGAZDA: 28
MODERÁTOR: 22
PH! félisten: 3
PH! nagyúr: 13
PH! kedvence: 38
PH! addikt: 83
őstag: 247
senior tag: 463
fanatikus tag: 643
tag: 747
kvázi-tag: 990
lelkes újonc: 1147
újonc: 35394
guest: 2
Rang nélküli: 1 (RI/OS Creator)
*Banned: 679
*Törölt: 179Gratulálok,nagyon ügyes leválogatás!

Én viszont valamiért abban a hitben éltem,hogy több senior tag van,mint fanatikus tag,de a tényekkel erre is rácáfoltál!
A törölt tagokra hogy tudtál a módszereddel rákeresni? ,mert a többi rangú / banolt tagoknál egyértelmű az eljárás,de a törölteket hogy kutattad fel?Ezexerint továbbra is jelen vannak Ghost üzemmódban? Ez elég spirituális amellett hogy tovább terhelik az adatbázist!
-
szucsi
őstag
-
gozso
őstag
a szünet első napja
-
Loretto
veterán
Élek én is, csak technikai problemám volt sajna, remlélem ma már délután nem lesz gond

-
Esmein
nagyúr
Hétfő reggel kelni meneDDZSment ügyek miatt olyan, vicces, hogy még hót álmosan is csak nevetek rajta. Haha.
(ugyanez ahogy valójában írni akartam : Bővebben: link) -
erdeya
senior tag
Halihó!
Nálatok is hétfő van? A manóba...
Piszok lassan vánszorognak a napok és a hetek. De bezzeg majd a szabadság hamar el fog telni.
Remélem nyugis nap lesz a mai és offoló is akad ezerrel, hogy engem szórakoztasson
-
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
5:00-kor keltem!
Harcra késen állok a diszkrét matematematika sigorlatom előtt! Kéne egy kis segítség fentről!
Ti is szurkolhattok!
És egy elmaradhatatlan JÓ REGGELT! -
VladimirR
nagyúr
-
I_Am
veterán
Srácok ötlet.
VladimirR már ugyis annyi hasznos dologgal segítette a fórumozókat, hogy jelen esetben (az OFF szétoffolása és szakmai irányba való elmozdulása miatt) megfordult a fejemben, hogy nyissunk egy totyikot, melynek címe:
VladimirR PH!-s fejlesztései
Megnyitom, aztán lesz ami lesz.
szerk: Bővebben: link GL & HF.
-
fokukac
nagyúr
kijavitottam, ha talalsz meg hibat (vagy barki mas), szolj, nem cseszegetesnek veszem (megha az illeto annak szanja sem
)
a userkereso fejleszteset mara felfuggesztem, eddig tud eleget egy kiados tesztuzemhez, a linkeket, amit mondtal majd beleteszem, meg lesz majd szeop mese is a hasznalatahoz, mint a kereso tobbi reszeben, de csak holnap
es a kesonerkezoknek megegyszer => Bővebben: linkizé, a ''ban-olva'' sem igazán helyes így...
akkor már inkább ''bannolva''
egyébként ez egy olyan szó, ami, ha ragozva van, akkor angolul is -nn- , azaz két n...
(pl. banned) -
Batman
őstag
alapertelmezeskent nev szerint rendez (ez van alapbol kivalasztva) novekvo (szinten ez az alap) abc-sorrendbe
nalam ez (Bővebben: link) a kovetkezo listat adja:
6 találat
Batman
Batman2
batman777
batman98
batmanism
batmanism11
batmanism a masodikkent regisztralt, megis utolso elotti a sorbanno comment ,egy lama vagyok, már minden létező megoldást végig gondoltam , de egyszerüen az ABC-sorrend nem jutot eszembe...

fogjuk arra ,hogy késő van...
-
VladimirR
nagyúr
alapertelmezeskent nev szerint rendez (ez van alapbol kivalasztva) novekvo (szinten ez az alap) abc-sorrendbe
nalam ez (Bővebben: link) a kovetkezo listat adja:
6 találat
Batman
Batman2
batman777
batman98
batmanism
batmanism11
batmanism a masodikkent regisztralt, megis utolso elotti a sorban -
Batman
őstag
-
VladimirR
nagyúr
nem eltoltott nap alapjan rendezi, hanem az alapjan, amit felette a rendezes pontban kivalasztasz
-
Batman
őstag
kijavitottam, ha talalsz meg hibat (vagy barki mas), szolj, nem cseszegetesnek veszem (megha az illeto annak szanja sem
)
a userkereso fejleszteset mara felfuggesztem, eddig tud eleget egy kiados tesztuzemhez, a linkeket, amit mondtal majd beleteszem, meg lesz majd szeop mese is a hasznalatahoz, mint a kereso tobbi reszeben, de csak holnap
es a kesonerkezoknek megegyszer => Bővebben: linkszerintem ilyen ''puritánul'' is tök frankó,(nem sokat kell magyarázni mert elég eggyértelmü) bár először nem tudtam mi az irány de miután kerestem és megvizsgáltam a találatokat rájöttem ,hogy eltöltött nap alapján rendezi...
-
VladimirR
nagyúr
Van egy helyesírási hiba itt:Bővebben: link
... magán nem éerhetők el, mint példaul...
elérhető , például bár ahogy elolvastam találtam még más ékezet hibát is.
ezeket nem cseszegetésnek szánom , hanem segítségnekkijavitottam, ha talalsz meg hibat (vagy barki mas), szolj, nem cseszegetesnek veszem (megha az illeto annak szanja sem
)
es a kesonerkezoknek megegyszer => Bővebben: link -
Batman
őstag
epp ezen dolgozom - btw nem akkor hibazik, ha nem adsz meg nevet, hanem akkor, ha nem adsz meg egyetlen feletetelt sem
probald ki, hogy nem irsz nevet, es kivalasztod a rang-nal a moderatorokat (ujoncot lehetopleg ne valasszatok, mert a ~35000 soros html kicsit lasszan fog felkuszni, igy, hogy toltok fel ftp-re)Van egy helyesírási hiba itt:Bővebben: link
... magán nem éerhetők el, mint példaul...
elérhető , például bár ahogy elolvastam találtam még más ékezet hibát is.
ezeket nem cseszegetésnek szánom , hanem segítségnek -
Batman
őstag
Nekem ha valami bajom van akkor tuti valami nagyon ritka kort szedtem össze ami kb 10millo emberbol egynek van.
pl: olyan rakom van/volt ami az összes rákmegbetegdés kevesebb mint fél százalákát teszi ki, hát nem pompáss....
-
escie
őstag
elhiszem.

akkor valamit félreértettem a dokival.
tehát: a balkezemre esik a lép, a jobbra pedig a máj.
kerestem ilyen ''ember-térképet'', de nem nagyon találtam. -
escie
őstag
kitartást kívánok neked a megpróbáltatásaidhoz.
nagyon remélem valami bagatel dologról van szó nálam, hátha holnap reggelre elmúlik. -
fokukac
nagyúr
hidd már el nekem...
a lép a bal oldalon van.
szemből, a doktornak a jobb oldalon.
a másik oldalon a máj van.
csak tudom, valami 6 évig voltam biosz-tagozatos...
Aktív témák
-
1500 - 1401
5001 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Starlink
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - R5P 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Royal 4000Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, Tudod az erő veled van..
)
Érdekes. Mi a francnak vannak, ha senki nem tud róluk ? Titokban kártyáznak meg isznak ?

Most keltem, pedig este nem is voltam fent sokáig, csak 2-ig.

a szünet első napja