Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Még valaki meglátja psszt

-
PapaMaci
őstag
Kocsit addig érdemes fenntartani, amig dolgozik. Az enyém (Peugeot) megevett vagy 8-10-et városban, de sosem figyeltem, mert meg is dolgozta böségesen. (Azért remélem a Citroen megáll 6-7 liternél!)
Ja... És gratulálok az autohoz! Remélem, minden rendben lesz vele!
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Aham, csak a ladákklnem sok jó tapasztalatom van
, sorry.....fater renault 19 esén tegnapelőtt álitottuk be a szelephézagot, meg uj gyertyák.....mintha kicserélték volna
.....
már rá fért 50ezer kilométert ment egy széria gyertyával
igaz még csak 80 ezer kilométer van benne:d összesen -
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Meg is nézted mikori, vagy csak ránéztéla képre, azt pazony?

MAnapság nagyon kevés kocsi nem benzintemető, mivel most vettük, majd megnézzük 100on mennyit eszik.
Faterom toyotaja(corolla, 1984es) is benzintemető volt addig, amíg a gyújtás be nem lett frankóra állítva.
Párom hugának 17 éves samarája van, az városon kívűl 6ot eszik. -
Vangelis
félisten
Nasgem ujraindult a gépem csak ugy magától

w32time mit ejelnt? win eseménynaplóban van ez
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Gh0sT
addikt
Van egy mosoly a blogomban...
Most nézem... egy év alatt ennyire futotta.
Van itt olyan lelkes MOD, aki átszabná a teljes blogomat? Mondjuk Batman, ha már Te is zegi vagy, ennyit igazán megtehetnél értem.
Ráadásul LAN partyra sem jöttél el, szal lógsz nekem! 
-
lorcsi
veterán
Ti hogy gondoltok a hajléktalanokra ?
most jövetbe láttam 1 et a villamoson eléggé elgondolkodtam.....
-
Tithian
őstag
Azt hiszem, új rekordot állított fel valaki elborult aukció témában:
Bővebben: link
Kész akciófilm
-
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Tudom, tudom, csak végre örültem, hogy végre én találok ki valamit. Erre tessék.
MEgvan a kocsi
Párom sikeresen ''el is tévedt'' 100 méterre az albitól. azt hitte , ha befordul az obi elé, akkor át tud jönni az utcánkra, hát tévedett.
Most mehet ki a keresztúrira, majd onnét a gyakorlóra. Hát nem gondoltam volna, hogy pont ott téved el.
Vagy kellek mellé navigátornak, vagy térképet vesz, vagy gpst
-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Viszek be elég szénhidrátot, reggelire pufirizset tolok, meg szoktam enni valami gyümölcsöt is. Legyen elég a szervezetnek

-
T. Almeida
senior tag
-
-
Esmein
nagyúr
Úristen. Erdeya lekvárral eszi a pirítóst ::hányós szmájli::
-
PapaMaci
őstag
Ur Isten! Megöltem a topikot
-
PapaMaci
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Ezek nagyon szépen hangzanak, csak nekem több elmegy a mosdással...
Este meg késön szoktam végezni, és még itthon is általában melozom, szoval nem sok kedvem van még az 5-6 ora alvásbol is lefaragni.
Nem sajnáltatni akarom magam, inkább hálás vagyok a kedvesemnek, amki nélkül már rég éhennhaltam volna
-
faster
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba.
Elhiszem. Én egyszer próbáltam automata váltós autót, kábé fél óráig furikáztam vele, és nagyon tetszett, hogy nem kell babrálni a váltóval, meg a kuplunggal, hanem jobban lehet figyelni az útra, a forgalomra. Mikor visszaültem a saját autómba, nagyon csúnyán néztem a váltókarra, elhiheted.
Mod: a vezetés közben szaladva evést én sem preferálom, otthon reggelizek, müzli+pirítós+lekvár vagy rántotta vagy ilyenek, szeretek enni, és ez szóba sem jöhet vezetés közben.
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Megenni már van idöm, föleg a dugoban, de megcsinálni, vagy megvenni nincs idöm.
-
PapaMaci
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nekem ha a kedvesem nem csinálna szendvicseket reggel, néha egyáltalán nem lenne idöm enni. A szendvicseimet is javarészt az autoban eszem meg, mégha nem is mindig vezetés közben.
-
tiv83us
veterán
Mikor 17 evesen, 5 eve megkaptam a jogsim, ugy voltam vele, hogy ''hat a manualis az mindekepp kell, merthat anelkul nincs is vezetesi elmeny, meg nem az nem is kocsi...stb.'' Szoval a tipikus tizeneves felfogas. Aztan rajottem, hogy valtogasson a nagybudos franc, mikor +1 kez +1 lab felszabadul, kozben ragcsalgatok, iszogatok, telefonalok /meg mielott nekem ugranatok, hogy ''barcsak vagnak dutyiba azt a szemetet''/ -ami itt legalis vezetes kozben- ezzel nem ertem mi a problema. Ja es ne felejtsuk el, hogy azert a ket vezetesi kultura kozott van kulonbseg...
Faster:Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba. -
Tsunami
senior tag
Nem mondtam, hogy rosszak lennének, mert pláne a komolyabbak elég jók. Hanem arról, hogy ez az egész olyan mintha jobban magad irányítanád az autót és részben ez igy is van. Úgy huzatod ki ahogy tetszik, meg ródeózhatsz, és ez az élmény szerintem csak kézi váltóval jó. Az egy dolog, hogy valaki csak kocsikázik, és várost néz
Ja és reggelizni én otthon szoktam. Minek plusz lét költeni gyorskajára vagy bármire, amikor meg se éri, és egészségtelenebb is. -
Bash
őstag
válasz
Tsunami
üzenetére
Sokszor nincs idő megállni beülni valahová reggelizni, elég csak felkapni valamit valamelyik gyorskajáldából és menet közben kényelmesen el lehet fogyasztani a reggelit. Anno én is kézi váltón tanultam, de nagyon könnyen meg lehet szokni az automatát, és a mai automata váltók cseppet sem rosszabbak, mint a manuális.
-
aDM|RaL^
őstag
jaja, nyár van és jó idő. haverokat végigtelefonáltam. mind1ik vagy kifogással élt, vagy be se volt kapcsolva.
legjobb haver meg nyári munkázik, hogy összetudja szedni a pénz a nyaralásra, mármint vele meg pár haverral ugrunk majd el sátorozni.
na most akkor mára így minden összejött. de lehet felpattanok bringára, és elugrok egy kört, hátha van kint vki.
ja: nyári munka? abból elég volt múlt nyáron...
végülis van valamicske munka, de az időszakos.
[Szerkesztve] -
-
aDM|RaL^
őstag
mai nappal is f*xkivan...
otthonülős szar nap.
lenne ember akivel elmenjek ide oda, de a barátnőm is 50kmre van, és most úgy hiányzik hogy elmenjek vele csak úgy sétálni vagy vmi... egyedül meg eleve szar.
na mind1, marad az itthonülés... megyek kitakarítom a szobám. -
Incognito
senior tag
Budapesti adok-veszek, csere-bere nincs? Túl nagy lenne? El szeretnék adni egy monitort, de nem találom...
-
VladimirR
nagyúr
az csak egy dolog, hogy unalmas, de nekem sajnos 22 evesen, mar 4-5 eve szar mindket terdem, ami a sok kulpungolastol idonkent elkezd fajni
szerencsere annyit nem vezetek, hogy problemam legyen belole, de pl mikor tanultam (kuplungcsuszatatas gyakorlasa rutinon) akkor volt, hogy nehezemre esett kikaszalodni a kocsibol -
VladimirR
nagyúr
visszavalt, csak lassabban - foleg a regebbiek
ennek ellenere en is szeretem az automata, foleg pesten lehet jo dugoban, hogy nem kell lapatolni az ures-egye-kettes kozott (marha van egyaltalan ido kettest tenni)
a pesti kozlekedes nekem meg kifejezetten tetszett - en miskolcon tanultam, s mikor eloszor voltam pesten igencsak meglepodtam, valahogy igy:
ez tenyleg beenged? de komolyan? de tenyleg beenged? (miskolcon es a keleti regioban ugyanis ez nem divat, mig pesten eleg jo arannyal engednek be)
a tomeg engem kulonosebben nem zavart
Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Posta, csomagküldés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon ütősre sikerült.

, sorry.....fater renault 19 esén tegnapelőtt álitottuk be a szelephézagot, meg uj gyertyák.....mintha kicserélték volna
.....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)