- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
Grafiqs
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
Rez_Grof
őstag
-
Versus82
aktív tag
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Pénteken úgy voltam vele hogy pakoltam annyit, hogy megérdemlem azt hogy megnézzem az Időkaput. Pont mikor kezdődött volna bejött ez az ORTT-s maszlag.. Most megint meg akartam nézni és megint nem tudtam. Milyen világ ez?

-
parandroid
félisten
Vedd meg DVD-n, vagy irány a DC. Még a sok sz*r reklámot is megúszod.

Szerk: Esm, nem kell betiltani, tudatosan nevelni kell a népet, hogy tanulon meg különbséget tenni sz*r és még sz*rabb között. Vagy lekapcsolni azt a rohadt tévét végre.
p
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Loretto
veterán
Biztosat én sem udok, de szerintem ez volt. Bár anno ki volt írva hogy most nem megy az oldal... Lehet technika ördöge szólt közbe. pl mleohelyen volt 1 kis idő még nem volt net.
-
mayerlaci
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Loretto
veterán
-
mayerlaci
senior tag
-
Josh
tag
Mit tudom én, hogy mit kell vele ilyenkor csinálni, az van beleírva, hogy érvényes 2005 augusztus 31. Gondolom újat fogok kapni, olyan kétrészes műanyagkártyát. Csak anykönyvi kivonat kell hozzá, meg némi lóvé az illetékbélyegre, aztán irány az okmányiroda?
-
Vangelis
félisten
-
Grafiqs
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
a_tesz
Korrektor
-
mayerlaci
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
nem maradtal le semmirol, viszont ez titok - majd vasarnap meglatjatok
Bencom: nem, nem <br>, probald ki, nem veszi be (egy az egyben megjelenik, html kodok ki vannak iktatva)
szerk.: hogy izguljatok
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
Sianis
addikt
-
I_Am
veterán
-
Incognito
senior tag
-
Xpod
addikt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Lord Zero
addikt
-
I_Am
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Neked miért nem kell ?

Az a legnagyobb szopás, h 1 hónap múlva ph tábor, addig ami összejön lóvé azt ott tuti eliszom
Aztán megint 1 hónap mire lesz annyim, h wowot vegyek. Suicide. Annyira el vagyok keseredve, hogy lehet nézek valami melót. 
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
-
Kidus
őstag
Le a ház elé, sétálni. De gondolkozom, hogy többet nem hozom fel. Egész nap it nyávog hogy le akar menni, és mindenhová odapisil, ha nem figyelek 3 másodpercre. Kicsit uncsi

-
erdeya
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
Nekem is lecsúszott tegnap este egy gyümölcstea és 2 gyógytea között egy ''erjesztett búzalé'', de naon finom volt... Ja az adag minden esetben fél liter volt, tehát 7 és 8 között 2l folyadékot helyeztem arcomba
Utána nem voltam szomjas.
Mod: ÜÜÜtálom az angol feliratú billentyűzetet, különösen, ha magyar kiosztással kell használni az éketezes betűk miatt. Folyton keresgélni kell az ékezeteseket

[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
Loretto
veterán
-
Gh0sT
addikt
Szerinted az ilyen visszaeső embereket megállítaná a regmódosítás? Fogja magát, és egyszerre beregel 10 néven. Ha ez egyiket x nap után banolják, akkor előveszi a következőt.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, de azért csak tudjátok ki vagyok
Egyébként semmi különösebb oka nem volt... egyszerűen mindig volt valami programom. Filmet néztem, barátnővel voltam, buliztam, vizsgáztam, tanultam, BW-ztem, csocsóztam... a cikkek elolvasására volt csak időm. A főbb híreket is át kell majd néznem legalább egy hónapra visszamenőleg, mert nem akarok lemaradni (idő közben valami kétmagú izék is megjelentek vagymi
). -
Incognito
senior tag
Létezik ''Álmoskönyv''. Nézd meg abban. Bár szerintem olyan, hogy Jedi meg Paladdin nem fogsz benne találni. Olyan hogy üldözés vagy harc már elképzelhetőbb...
-
Bencom
senior tag
azt, hogy túl sok sört ittál a starwars nézése közben, majd belealudtál a filmbe

Escie: bocs
gyere a Nyíregyi topicba, mer' alakulnak az események...
Esmein: az enyémet is?
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Pictonico: a Nintendo mobiljátéka a fotóidból csinál minijátékokat
- OpenMediaVault
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- További aktív témák...
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AMD GAMING PC! Ryzen 3800X / RX 6750 XT/ 16GB DDR4 / 512GB NVMe / B550M AX!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)