Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Blu-ray lejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Nabu
aktív tag
Sz
-
Vangelis
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
azt mondta ugy fog hajtani, hogy soha nem érem be
.......
És még a mezei tagok, a post vadászok:d, de azt monodta ha véletlenűl utólérném banol...
-
Vangelis
félisten
Na én lassan tépek melózomegy kicsit, neketek jó sok offot...esmein igy nem tudlak beérni:d, sajnos, de a háború még nem dőlt el.

-
Vangelis
félisten
MIvel itt nincs semmi mozgás megnézem a csillagközi invázió 1 ,c filmet.
-
parandroid
félisten
Madarak, azok csiripelnek erre is. Közben meg repülnek is páran...

Hosszú távra ide ne tervezz - sajnos csak ennyit mondhatok.
Ha rövidtávú megoldás is érdekel, és bírsz várni, akkor ''esetleg'' nyár végéig ''érdemes'' várni - de nem tudunk mi sem semmit...
A madárcsicsergésre visszatérve: vagy sikerül valamit szereznie a vezetésnek, vagy nem. Előbbi esetben talán még felvétel is lesz, a második esetben megismétlődik az idei év eleje...
Nyár végére kiderül...
p -
na. gondolkozzunk már!
Mikor készült a Macskafogó? 1986-ban!
hány évesek a cotton club singers tagjai ?
Szűcs Gabi : 1972 (14 éves 1986-ban)
Kozma Orsi : 1976 (10 éves '86-ban)
Fehér Gábor : 1976 (10 éves '86-ban)
László Boldizsár : 1969 (17 éves 1986-ban)
ergo nem tartom valósínűleg, hogy ők énekeltek akkor...
az már más kérdés, hogy előadják ezt a számot.
------------------------
de úgy nemmellesleg nézzétek, mitt találtam : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pont Te hiányoztál!

Tudsz nekem valami infót mondani a melóhelyedről? Elképzelhető, hogy a közeljövőben fellendülés várható? Csiripelik a madarak, hogy ennyi meg ennyi emberre lesz szükség. A hír igaz, vagy csak valaki szórakozik? -
Gh0sT
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Hááát, engem pont a minap hívott néhány csaj, hogy menjek el velük. Végül csak kivittem őket, de nagyon jól érezték magukat. Az egész napos jegy 4.000 pénz, a félnapos pedig 2.500. Ennyi pénzért inkább Kehidakustányt tudom neked javasolni. Iszonyat igényes és ha jól emlékszem, akkor kettőtöknek megvan 4.000-ből az egész napos beugró. Nincs messze Zegtől, mi is oda szoktunk inkább járni. Talán 30 km. Érdemes lehet még Zalakarost megpróbálni. Régen voltam, de úgy hallottam felújították.
-
Incognito
senior tag
A Macskafogóban kik énekelnek? Olyan Cotton Club Singers -es...
-
Daneeka
senior tag
Jön valaki a tatai Víz, Zene, Virág fesztiválra?
-
MarKoo
addikt
Nah lassan érzékeny búcsút kell vennem tőletek, mert egy hétig nem leszek.
Legyetek jók. (azért még vagyok egy kis ideig) -
kovi
senior tag
Ez ilyen ész nélkül mindent beírós topic???
Lassan lehetne napi program topic is.
Következő napra mit terveztem topic, nyáron mit csinálok topic, mit veszek karácsonyra topic s még sorolhatnám...
S itt öregszünk meg a gép előtt.... -
Kidus
őstag
Bővebben: link
Ennyit sikerült eddig találnom. De elvileg kell hogy legyen minden ilyen nagyobb helyen.
Ez azt mondja, van:
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
Tudja valaki, hogy az Árkádban (Örs vezér téren) van-e Adidas bolt?
-
Vangelis
félisten
Valahogy mindig eljön az a pillanat amikor ide keveredek, de nem tudom miért

-
Sianis
addikt
Mohó Jojó-reggelt!

-
VladimirR
nagyúr
van egy pdf, gugli meg mindig kidobja, de mar toroltek (Bővebben: link)
nagyon jol le van benne irva, hogy mit, miert, hogyan kell csinalni, van benne egy mentofloppy-s megoldas
valakinek nincs meg veletlenul? -
MarKoo
addikt
Ez nem jó hír. Nekem szerencsére nem szokott szarakodni.

Gh0sT!
Nagyon sok esetben megsérül a romship (nekem nem ez a szó rémlik
) is. Szóval nagyon nagy mákos az aki nem nyírja ki csutkára a chipet. Nekem is sikerült már egy (mint utólag kiderült nem kóser) lapot ''kinyírnom''. -
Sanya
nagyúr
senkinél semmi ötlet? a biosos cserét hagynám utoljára
-
Esmein
nagyúr
Vladi :
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Hirtelen nagyon magányosnak érzem magam ennyi MOD között!
Tuti van valami script, ami a PH!-t vizslatja és a ''MOD'' szóra riaszt titeket! 
Loretto: jössz PH! táborba? Nem zegi vagy véletlenül?
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
helló mindenki.
egy elég fura dolog történt velem.
adott egy asus k7v600-x-es alaplap, benne egy palomino magos proci, 266-os rammal.
no történt egy kis csere: 3000+ sempron és 2x256 mega 400-as ddr.
ez még ment is szépen, csak az alaplap nem nagyon szerette a cpu-t, mindig sírt, hogy nem megfelelő a beállítás. no, gondoltam, hogy a bios-át upgrade-elm. nincs se floppy-m, se cd-m, ezért gondoltam a wines upgrader-re.
erre, ni:
\''ASUS Update V6.07.01 Installation Program for Windows 95/98/ME/NT40/2000/XP/2003.\''
gondoltam, hogy a legfrissebb, és ez a legjobb.
no le is töltöttem a megfelelő biost(különösen ügyelve arra, hogy k7v600-x legyen, A7V600-X BIOS 1008)
a flash közben a verify részen piros üzenetet dobott, hogy kezdjem újra. 2-3x újrakezdtem, de mindig kiírta. ngondoltam, hogy nem lesz semmi baj, úgyis van benne valami védelem, ezért nyomtam egy restartot. azóta nincs kép, se semmi. a vinyók felpörögnek, az azóta szermányolt cd felpörög, de semmi több. próbáltam másik vga-val, minden periféria nélkül(cpu, ram, borda, vga csak)és volt bios reset is.
nem tudom mit kell ilyenkor tenni, a manual csak arról ír, ha már van promptod, akkor mit lehet csinálni (kiírja a gép, hogy wrong bios, és bekéri a floppy-t vagy a cd-. na nekem ez sincs)
mit lehet ilyenkor csinálni?
- van valami spéci billkombó, amivel elindul, esetleg pci-os vga-val indul el ilyenkor csak
- már lejárt az egy év asszem, de nem biztos, lehet megér egy cserét, de nem akarok vele vacakolni
- kuka?
-esetleg, valami bios cserével megoldható-e? van egy másik ilyen alaplap a közelemben, és talán abból ki tudom műteni a bios-t, és talán meg tudom javítani vele az enyémet, de erre nagyon kevés esélyt látok.
mitévő legyek?
(u.i: Incognito: sajnos letöltöttem) -
VladimirR
nagyúr
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Niquis
aktív tag
Es:
nekem tetszett
bár a GD cikk nem fikázás volt, és a helyedben én nem írtam volna oda a prohardvert. Kíváncsi vagyok a reakciókra
mod.: ja és sajnos azzal, hogy megkérdezed, tudják-e hány embernek ez a kezdőlapja, igazából elismered, hogy mégis van rá igény(telenség).
A szerkesztőség, moderátorság meg lehet még annyit se fog csinálni, hogy kimoderálja. Szerinted mennyi kritikát kaptak ők már ezért a stílusért? Már totál érzéketlenek rá. Szóval max annyira volt ez jó, hogy ''faszán megmondtad''. Írom ezt annak ellenére, hogy tetszett, alapvetően szórakoztató hsz.
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ime az eredeti post:
Gogáta válasz | megnéz 2005.06.25 00:02:10 (172)
Tisztelt Szerkesztőség ! Ma sikerült összefutnom ''A nagy szar'' című cikketekkel(igazából hazudok, mert már 1 hete rágom magam miatta, bele merjek-e olvasni vagy nem). Tehát beleolvastam a szarba és azt a konzekvenciát sikerült levonnom az utóbbi hónapok alapján, hogy az indexes cikkeket kretén, fikázó kis senkiházi pöcsök írják. Ha ezen a ponton megakadtál kedves moderátor, megértem töröld csak, ha én olvasnám abban a fórumban ahol én vagyok moderátor én is ezt tenném. De még mielőtt legyaknád ezt a kedves kis pamfletet, szeretném kifejteni bővebben az álláspontomat. Mégis mi a f*szt képzeltek ti magatokró ? A vezető magyar portál vagytok bődületes látogatottsággal és leírjátok egy cikk vímében a Szar és a Pina szavakat ? Tudjátok ti hány embernek van ez kezdőlapnak beállítva ? És szerintetek apuci 12 éves kisfia mit lát először, mikor beül a gép elé ? Belerobban a képébe 20-as betűmérettel a szar fasz meg a pina és titeket ez korántsem zavar, kell a látogatottsághoz. Hát hadd világosítsalak fel benneteket, hogy a látogatottsághoz nem az útszéli mocskosszájú cikcímek és leaderek kellenek(lásd. Green Day koncert hír/cikk). Ha egyszer belenéznétek a prohardver.hu cikkeibe rájöhetnétek, hogy egy vezető lapnak milyen stílust kellene alkalmazni. A nagy szar : Én elhiszem, hogy mindig van mibe belekötni, ezt lehet kultúráltan, szépen megfogalmazva is képernyőre vetni. Komolyan mondom nem is olvastam még tőletek olyan cikket, ahol ne hordatok volna le bármilyen személyt,eseményt,rendezvényt a sárga földig csak azért, hogy az elitista világnézeteteket alátámasszátok és megerősítsétek. Attól hogy cirkalmasan és bőbeszédűen tudtok sárral dobálózni nem tűntök intelligensebbnek, sőt, nagyon nagyon idegesítő ez a fajta modor bármely 100 iq feletti józan gondolkodású felnőtt magyar állampolgár számára. Elvárnám továbbá egy ilyen kaliberű oldaltól, hogy reális és objektív képet fogalmazzon meg bármely cikkjében, fikázni én is tudok, mindenki tud. Én arra is kíváncsi lennék mi tetszett, mi nem tetszett, nem csak arra hogy ''na ebben az ujságban már megin az a szakadt kurva van, lehetne végre egy öregekbnek szólór rovatot nyitni és különben is mit akarnak ezek kinek van erre igénye.'' Lásd pinafrontos cikk. Elolvastátok azt a cikket egyáltalán ? Mondjátok van magyarországon olyan réteg a kétkezi kocsmábajáró mónikasót kukkoló amőbákon kívül, akinek ez a rakás szar bejön ? Megnöveli ez a nézettséget tisztelt index olyan mértékben, hogy fátylat borítsatok néhány aprócska grammatikai és fogalmazásbeli, valamint modortani problémára és az objektivizmus teljes hiányára ? A fórum készítőjének megmondhatnátok, hogy a fórummotor olyan, hogy ha regisztrálok nem vág a képembe egy about:blankot kétfajta böngészővel is, nem tudom milyen kétbalkezes végbélpengető kreténeket alkalmaztok, de pl az első hozzászólás előtti 5 perc nálam egész pontosan 27 percig tartott. Még egy majom is képes órakezelő algoritmust írni, nemhogy egy profi akit ezért fizetnek. Végszóként azt ajánlom kapjátok össze magatokat ,mert kurvára nem leszünk így jóban. p.s.: továbbra is tartózkodom az oldal látogatásától -
Esmein
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Amikor próbáltam hozzászólni, azt írta 5 perc
Ettől még igazam van.
szerk.: Gondolod postolok oda többet ? Igazából nem zavar mit fognak rá reagálni, kidühöngtem magam és szerintem jogosan. Nagyon piszkálta már a csőröm.
p.s.: Jöhetnek, írhatnak, annyira fognak érdekelni, mint én őket.
Egyébként nem is te lennél, ha nem szúrtál volna le
-
VladimirR
nagyúr
Esmi: elnezest, de el vagy tevedve: nemtom mi volt a hsz eredetileg, mert miutan visszaleptem az adatlaprol, ugy tunt megcsappant kicsit, de:
''a látogatottsághoz nem az útszéli mocskosszájú cikcímek és leaderek kellenek'' - de igen, pontosan ez kell a latogatottsaghoz, erre van igeny, meg monikasora
''Mondjátok van magyarországon olyan réteg a kétkezi kocsmábajáró mónikasót kukkoló amőbákon kívül, akinek ez a rakás szar bejön'' - mondd, szerinted az index mibol tartja fenn magat? persze, hogy ez bejon a nepnek, kulonben prozai muveket olvasnank az oldalon
''Végszóként azt ajánlom kapjátok össze magatokat ,mert kurvára nem leszünk így jóban. p.s.: továbbra is tartózkodom az oldal látogatásától'' - na, ezzel tetted magad igazan nevetsegesse - en is utalom az indexet, de Te nemhogy olvasod oket, meg regisztralsz is a forumukra
''az első hozzászólás előtti 5 perc nálam egész pontosan 27 percig tartott'' - az új felhasználók az első 30 percben nem szólhatnak hozá a topikokhoz, csupán olvashatják azokat
(elnezest, nem az index-et vedem, csak Teged proballak figyelmeztetni, hogy most hagyd abba, amit csinalsz - sajat erdekedben)
p.s.: a stilusbol (es a mailcimbol) nem volt nehez kitlalni a nick-et
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ja, én is, 3/4 6kor kelnem kell, taxiznom kell egy kört

jó éjt all -
Incognito
senior tag
Megyek hunyni, holnap ugyanitt...
-
Esmein
nagyúr
-
Integra
titán
-
Sanya
nagyúr
ha van valakinek itt asus lapja, és van neki asus flash utilities-e, akkor icq-n csörögjön már rám, vagy dobja el nekem mailban. köszi. flesselni kéne, csak a cd-jét nem lelem
-
Esmein
nagyúr
5 percig nem szólhatok hozzá a fórummotor szerint. Nos 10 perce várom, hogy leteljen az 5 perc.
szer.: 17 perce várom az 5 percet. -
Grafiqs
őstag
Vettem egy frankó kis bringát. Ma még összerakják és holnap már vehetem is birtokba. Már nagyon várom.

-
Esmein
nagyúr
Na és most meneküljön aki tud.
30 hsz alatt nem enged topicot nyitni.
Sokat kell ehhez spammelni. -
Esmein
nagyúr
Amint ez a retek fórummotor beereszt, úgyis belinkelem.
Nagyon ideges vagyok, de csak nem jön a regisztráció visszaigazoló levelük. Meg ugye ráklikkelek a regisztráció gombra és bejön egy blank:page. Kretén pöcsök.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.......

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legyetek jók. (azért még vagyok egy kis ideig)