Hirdetés
Aktív témák
-
Josh
tag
Olyan mintha háború lenne, próbáltam már felvenni, mert néha majd megszakadok a röhögéstől, de egy pár óra után inkább idegesítő mint vicces. Ha zajongok akkor a többiek sem tudnak aludni, és az sem jó, mert másnap könyörtelenül vár a munka. Elég nehezen tudok elaludni, úgyhogy marad egyelőre az éjszakai csatazaj, bár ha minden igaz, akkor ma vagy holnap mennek haza.
-
tildy
nagyúr
Fázós lehetsz. Vagy én túlságosan érzékeny a melegre?
Tény hogy nem volt reggel meleg, egy szimpla kis 3/4 ujjas ingben és farmergatyóban nem fáztam.
Egyébként jó idő van kinn, tetszik
Csak a szél ne fújna.
''Amúgy egyszerűen utálom ezt az időjárást ami nálunk van.''
Én is. Igazán lehetne nyáron max 25 fok
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Bizots nem érkeztek meg még ezek Bővebben: link

-
ngabor2
nagyúr
Ejnye-bejnye! Írta, hogy ''rajtamon kívül álló okok miatt'' (nem így írta, de nekem ez maradt meg máshonnan, és teCCik
) nem tudta indítani azt... Hogy mit, azt továbbra se árulja el.
Úgyhogy hagyjátok, valamelyik szerda éjfélkor csak elindítja, amit akart (hetet nem írt
) -
brownus
veterán
parancsolj:Bővebben: link

-
Sátán44
addikt
Bővebben: link
Majd ők!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha meg meggyógyult csak visszateszed a helyére és kész