Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv skacok!
Úgy gondolom sokakat érdekelne egy kis statisztika, tegnap sebtiben összedobtam egy ilyet:Regisztrált tagok száma: 40000
HÁZIGAZDA: 28
MODERÁTOR: 22
PH! félisten: 3
PH! nagyúr: 13
PH! kedvence: 38
PH! addikt: 83
őstag: 247
senior tag: 463
fanatikus tag: 643
tag: 747
kvázi-tag: 990
lelkes újonc: 1147
újonc: 35394
guest: 2
Rang nélküli: 1 (RI/OS Creator)
*Banned: 679
*Törölt: 179 -
mayerlaci
senior tag
Ha erősen koncentráltok ebben a képben meglátjátok a zsiráfot de télleg nagyon erősen oda kell figyelni.
Bővebben: link -
escie
őstag
Bővebben: link
nyehhehe, jót röhögtem...
-
ngabor2
nagyúr
Kék virágú kaktuszt látott már valaki? Eddig bárhol kérdeztem, mély hallgatás, setleg vállvonogatás (
) volt a válasz. De nekem kezd elegem lenni abból, hogy a kaktuszaim színválasztéka kimerül a piros különböző árnyalataiban és a fehérben. Esetleg sárga még van, de kéket sehol nem találok.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nem kedvencek bácsi

-
rii
nagyúr
bejöttem dolgozni ... de nem megy .... egy web oldal javítását kellene eszközölnöm ....
... és a túlora nyilváartásba sem írom fel most magam, mert a múltkor én is vétkes voltam egy félmillás kár okozásban ....
szerk: off
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
-
Incognito
senior tag
Az XML mire való? Ez láma kérdés volt?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
nem, nem ennyinek, de az a *** srv nem engedi, hogy feltoltsem a teljes kepet (szoval csak ekkora reszt tettem fel, igy a valasz a kerdesedre igen)
ez a kep, igy csak utmutato, de ha ezutan barki kinez a fooldalra, konnyen megtalalja mirol van szo
az altalad tapasztalt sebessegrol meg anyit: de legalabb megy - sajnos mar ez is nagy szam...
Bővebben: link - itt a teljes kep, bar ez meg a sajat gepemen van (Neked talan meg igy is gyorsabb lesz)
Bővebben: link - es itt a kicsi is, szinten a sajat gepemrol
szerk.: sejtem, hogy miert irtad, de sajnos amelyik ingyenes tarhelyszolgaltato el is erheto kulfoldrol (jopar egyaltalan nem latszik kulfoldrol), az is csak ilyen sebesseggel (ahogy en tudom) - erre irtam, hogy de legalabb megy
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Most ennel tobbnek kellene bejonnie? Bővebben: link Mert mar 5 perce itt ulok elotte es ennyi lejott majd kiirta completed.
Vazz, de messze vagytok
-
peltar
tag
Nem a románok vannak szarban, hanem azok a magyarok akik eddig a cigicsempészetből éltek. Eddig ugyanis az volt a gyakorlat. Átmegy. Megtankol a határ után.Megfordul. A Két határ közt megveszi az 1-2-..-20 karton cigit. Bejön és eladja.
Na ez szünik meg. Elvileg. Gyakorlatilag eddig is lefizeték a román határőrt, ezután egy okkal több lesz. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
pentektol vasarnapig van kint a fooldalon, de nem link, csak egy egyszeru kep - imho erre gondolt
kint volt mar mult heten is, meg most is, de engem is erdekelne, hogy mi ez -
bebean
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem pontosan ertem, miert van szarban az orszag. a regebbi törvenyek felülvizsgalatat Mo.-n is folyamatosan csinaljak ('89 óta), ezt hivjak deregulacionak. kiiktatjak az idejetmult jogszabalyokat. meg az eu valamennyi orszagaban is csinaljak, tehat nem ertem miert vannak szarban a romanok...

szerk.: marmint ebben a vonatkozasban...
(#1274) (Kolombusz): ok.
(#1275) VladimirR: 404...
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Msn ed nem is jó?
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt minden PH!-snak.
Tegnap erdélyben voltam.
Szarban az ország!!! Olyan törvényeket ellenőriznek, amik 1954től életben vannak, de eddig nem figyelték. Ha nem vagy legalább 24 órát külföldön, akkor nem hozhatsz egy üveg sört sem, és cigit sem. Magyarul szarban az ország. -
Grafiqs
őstag
Erre gondolsz: Bővebben: link.
Az a hely ahová téged is elvárunk.
-
Sanya
nagyúr
mi ez a ph hétvége?
-
mayerlaci
senior tag
Ezt nézzétek meg jo árak vannak nemde?
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Nem ertettem felre, attol meg hogy rebuszokban beszel mindenki vagja hogy mirol volt szo /nezz csak bele a ''moderatort keresek'' topikba/. Mitobb o is irta, hogy rovideletu lesz a topik csak egy par linket dobjunk aztan megy is.
Egyebkent, hogy meg soroljam, Te ismersz olyat, hogy ''kaloz-dal''??! Sot ezenkivul meg ezermialliard meglevo zenestopikba beirthatott volna, hogy hol lehet un. ''kaloz-dalt'' letolteni legalisan. Ha a Kalozok nevu eggyuttesre referalt az illeto, akkor Kalozok-dalt keres, nem Kaloz dalt. Ha ez nem felreertheto akkor semmi. Ha ezek ellenere is kiderul, hogy en beneztem, akkor beismerem es en fogok Parcinak szemelyesen mailt irni, hogy vegye le a bant rola. De attol tartok ez nem fog bekovetkezni... -
Sianis
addikt
Jó reggelt kedves fórumtársak!
Úgy látom ma megint kicsit unatkozni fogok itt az OFF-ban, mert a sok semmirekellő, alkoholista, mire kiheveri...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szőrös
veterán
Hinnye de nagyon benyomtam...véletlenül még I_Am-nek is küldtem sms-t cimbora helyett. Tiszta égőőő. Ráadásúl ahogy érzem az MSN ügyben utlosó maradványok között vagyok.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ittam keveset. Akit láttam viszont butál. 8 évig volt osztálytársam alsóban de egy kész nő lett belőle

-
MarKoo
addikt
A béke kedvéért módosítom.
-
Batman
őstag
Az első felhasználó, tudom van egy ''0''-dik is de akkor sem ő az első.
amugy elég szűkszavu a kicsike , aki megtalája az első hozzászólását kap egy sört
-
Batman
őstag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Van egy ilyen játék,hogy taboo.
elolvastam az uccso 400 hozzászólást amiről lemaradtam 2 nap alatt
szerk:
Elfelejtettem köszönni ÜDV mindenkinek
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Kalandornak üzenem a honlapján vagy egy hiba

Amit nem szeret: kártyázni (snapszer, fájer), activityzni, taboozni. Az táborozni
-
_az
senior tag
hmm azt hiszem piritóst félreértette tiv83us... nyitott egy topicot, hogy kalóz dalokat akar, mert szereti a kalózokat, erre kapott egy bant

(lehet, hogy dc-s dalokra gondolt valaki???
)
mellesleg miért van az, hogy ma eldöntöttem, hogy 3-ig tanulok, ittam 2 gusztustalan kávét estefelé, leöblítettem kólával, erre leragad a szemem...
-
Matr x
aktív tag
Belső takarítás by Matr x:
-benéz, hogy látszik-e a por
ha nem, vége. ha igen, tovább
-szőnyegeket kivesz, kidob a fűre
-ülés alá benéz, szendvics, üres üveg kidobál
mégegyszer meggondol, hogy mire vállalkozott
-előkeres törlőrongy, tisztítószer
-porszívót előkeres, mert az üléseket is ki kell...
(ekkor már ideges, hogy minek vágott bele)
-végigporszívóz, szőnyeg visszarak
-user örül -
Korcsii
őstag
Bocsi hogy ilyen alapvetőt kérdezek, de hogy kell topicot zárni?
-
gozso
őstag
naos, ma ballagás szent napján meglátogattam vidéki rokonaimat. megnézegettem a ballagási ajándékokat, beállítottam ezt-azt

hm.. -
gozso
őstag
mindenki utál autót mosni, vagy csak én vagyok ilyen élhetetlen?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
basszus... elővettem a FAGYASZTÓBOL egy KYR joghurt italt .... inkbb nem jellemzném ... de valami tejízű jégkása .... légkondi mellett egész kellemes ....
-
rii
nagyúr
Szomorú, hogy a fórumozók nem tudják átadni a sors kezébe a 40,000 -ik tagságot, pedig látahattak már rá példát, hogy a korábban is megbánta az ''elkövető'' .....
hmmmm.... talán a Rendszergazdáknak kellett volna erre figyelmeztetniük?
egy körelévél .... 
-
Qorthral
őstag
Elég sokig: Bővebben: link
-
Matr x
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
A bannolt tagok azok úgymond lezárt tagok - nézd meg RGB összes nevét - vannak, csak nem lehet velük belépni. A számlálót értsük úgy, hogy regisztrált tagok.
Tagszámlálás? Aktív tagok listája... A jobboldali listában nekem még az OT 17 is ott figyel, vagyis ez a hozzászólásos dolog nem menne.
Anno a 15000. tag volt ilyesféle, ő nem is tudom hány hozzászólásig jutott... -
Incognito
senior tag
válasz
Predator666
üzenetére
Leleményes és gyors a csávó...
A 3003 is szép szám.
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
Grat a 40000. tagak aki mellesleg 40.000-nek hívja magát

Gratmégeccer
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EAFC 26
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Minden, ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Bestbuy játékok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez már fáj....
fehér meg sárga, de kék nincs. Azt hiszem tényleg nincs, csak maximum nagyon lila. 

...semmi több

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Múltkor is egy teljes üzenetet kaptunk nickekből.