Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Google Chromecast topic
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
basszus, hihetetlen.
43 fok van helyi ido szerint negyed kettokor. es viszonylag paras.
suti az ember keperol a bort...
mert az egy dolog, hogy nappal meleg van, nade, hogy ejszaka?
-
fokukac
nagyúr
Reggel 150 mph-s szelei voltak, azóta, hogy partot ért Kubában gyengült, jelenleg olyan 115 mph-s szélsebessége van, ez még mindig 3-as kategória. Ahogy kiér az öbölbe megint erősödni fog. Egyelőre tényleg úgy tűnik, hogy elkerül minket, de azért már ma is szépen megáztatta a seggem.

Ráadásul melóhelyen is balhé volt, egy truck kidöntötte a kapubejárónál az intercom box-ot. Legutoljára amikor nekimentek, akkor nekem kellett panelt cserélni benne szakadó esőben. Most szerencsére
jobban eltalálta, kidőlt a betonból az egész. 
az jó....
itt nincs olyan erős a szél, viszont cserébe viszi az ember arcába a homokot...
baszott jó idő van, mára 47 fokot, holnapra 48-at jeleznek...
Bővebben: link -
fokukac
nagyúr
anglian csak atutaztam, momentan kicsit delebbre vagyok...
itt nincsenek lanyok, sem almok. illetve vannak, de nem itt, hanem otthon.
-----------------------------------------------------
na basszus, ez jol indul. epp most neztem vegig, ahogy egy ember 3/4 reszben levagta az ujjat. illetve raesett valami es az vagta le. ott lifegett... nem tudom, vissza tudjak-e itt varrni.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
nem szorakozni jottem, hanem dolgozni...
egyebkent szerencsesen megerkeztem.
az orszag nem lett tisztabb...
az ido jo, egesz jol viselem, de azert a 30 fok kulonbseg most is megvolt london es haszi maszi kozott...
ott 15, itt 45. arnyekban. de nincs arnyek sehol, merthogy sivatag.
mondjuk egy kicsit kezdek mar almosodni, mert tegnap reggel 7 ota ebren vagyok, es meg delig dolgoznom kell valahogy. majd beadagolom magam kaveval...
na, legyetek jok...!
ui. mar csak 36 nap...
Uui. most nezem, itt mashogy all a goncolszeker, mert delebbre vagyunk!
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
na pá, evribodri, elmentem algériába!

majd 5 hét múlva jövök... meg talán addig is, néhanapján. -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
hogy dugja fel magának a microsoft!
egy angol-magyar szójegyzéket írok be az excelbe, s beírom, hogy ''box'' , és ő kijavítja, hogy ''boksz'' - és nem tudom kikapcsolni. úúútálom, ha egy program okosabb akar lenni, mint én. excellel még sosem volt ilyen bajom... csak a worddel, de ott ki tudtam kapcsolni, itt meg nem... office 2000 rulez. -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Tegnap este alaposan felzaklattak. Nem esett jól. Közben melóhelyen is szívtam rendesen. Sajnos a tegnap este még csak a kezdet volt, borzalmas hétvégének nézek elébe, utálom a szervezetlenséget, a fejetlenséget.
Éhes is vagyok, hajnal 4-kor ettem utoljára, most meg már lassan 10 óra lesz.
Egyetlen jó dolog, hogy bekapcsoltam egy kis zenét (The Eagles - Hotel California), ettől meg még jobban egyedül érzem magam.''cheer up!
things could get worse.
and probably will...''
addig is hallgass zenét!
''you can check out any time, but you can never leave''
Ui. Pesten momentán van vagy 19 fok...
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
lehetne a topic címe síránkozós topic is...

na, akkor most én is síránkozok :
ide megyek 3 nap múlva.
legalább megint nem fogok fázni...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
hopp, mit találtam :
alkoholkalkulátor...
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
az üzenet a régi :
vegyetek kozsó cédét, mert különben megölitek a zenét!
http://index.hu/kultur/pol/proart050629/
Ui. mi az a nox? vagy kox? -
fokukac
nagyúr
mekkora lol

''Repülőtéren karambolozott egymással a norvég és a finn kormányfő''
fokukac
nagyúr
annyira itthon vagyok már 3,5 fél hete, hogy mához egy hétre megint megyek vissza az arabusokhoz....
egyébként mindenféle kabaré jöhet!
előre is köszi
fokukac -
fokukac
nagyúr
Megjelent egy új vírus, amelynek neve: ''munka''.
Ha ''munkát'' kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől e-mailben, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá! Ez a vírus teljesen megsemmisíti a magánéleted. Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába vírust írtani.
Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd tapasztalhatod, hogy a ''munka'' teljesen kitörlődött az agyadból.
Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak. Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertőződtél a vírussal és a ''munka'' irányítja az egész életed!
-
fokukac
nagyúr
speedcopy - bár igaz, ez legalább két sarokkal odébb, már a dunánál van, a közraktár utcában (a kinizsi és a czuczor utca között), de viszont feleannyiba kerül. illetve pár éve valahogy így volt...

-
fokukac
nagyúr
Nekem volt egy 16 éves Trabantom, amit nagyon jó állapotban vettem anno. Aztán elkezdtek rajta elromolgatni az alkatrészek, szépen sorban. Utángyártottból volt olyan, hogy beszerelte a faszi, és másnap elpattant, motor, váltó újra ki, örült a szerelő. Lényeg a lényeg: alkatrészre és szerelőre az utolsó fél évben havi 40-50k körül költöttem, csúfolódtak is, hogy de jól megy valakinek, megengedheti magának, hogy trabanttal járjon. Utánaszámoltam, tényleg ennyi volt, plusz a bontókba való rohangálás eredeti alkatrészért, amire meg semmi gari nem volt ugye, azok is bármikor kifinghattak. Most havi 30k a törlesztőm, olcsóbban kijövök. Csak mondom, ez egy játékelmélettel gyönyörűen modellezhető helyzet: minél többet öltél bele eddig, annál nehezebb kiszállni. Játékgépek, meg rossz házasságok
működnek így.
Ki kell tudni ugrani.de ő még csak most ugrott bele...
hadd élvezzék már egy kicsit.
ráérnek később kiugrani. -
fokukac
nagyúr
8E forintért még egy jobb procihűtőventit is alig kapsz

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Peterket: sajnos nem én vagyok a tulaj
De nem tudjátok elhinni , úgy be vagyok zsongva , hogy az hihetetlen
Olyan kis egyszerű kocsi, mármint motortérügyileg, meg annyira kényelmes az ülés, meg nekem tetszik is az egész, hogy hú, hát én ezt előre nem gondoltam volna
Totál dilis vagyok tőle. Teljesen rákattantam
fokukac: most meglesz frankón csinálva, nem tudom mennyi lesz a végső összeg, de a karosszéria kb 30
[Szerkesztve]de amennyit összesen rá fogtok költeni, abból azátn sokat...

-
fokukac
nagyúr
Nem tört meg szinte egyáltalán, csak nem akart becsukódni.Na jó az alján letört egy kis darab, de nem horpadt be. A lemez két része a heggesztésnél szétvált.
Lehet meglehetett volna azt csinálni, de mindegy.
Ismerős festi fehérre, szal nem lesz drága
Az ajtó nyíregyi bontóból van, 8E pénz volt, üresen
szerk:Egyébként nekem is tetszik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így legalább nem lopnák el.Sajnos le lesz festve, pedig megőrülök ezért a bordó színért
A bontóban volt jobb első ajtó és motorháztető is
[Szerkesztve]olcsó dolog az autó....

-
fokukac
nagyúr
és ilyen volt:
Bővebben: linkgyönyörű...

[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
na. gondolkozzunk már!
Mikor készült a Macskafogó? 1986-ban!
hány évesek a cotton club singers tagjai ?
Szűcs Gabi : 1972 (14 éves 1986-ban)
Kozma Orsi : 1976 (10 éves '86-ban)
Fehér Gábor : 1976 (10 éves '86-ban)
László Boldizsár : 1969 (17 éves 1986-ban)
ergo nem tartom valósínűleg, hogy ők énekeltek akkor...
az már más kérdés, hogy előadják ezt a számot.
------------------------
de úgy nemmellesleg nézzétek, mitt találtam : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
''Aki azt mondja, óó , nem kell megszokni a pesti vevezetést,, az nem ért hozzá''
-nem azt mondtad, hogy parod mar egy ideje nem vezetett?
-telezold, es sok sav nem csak pesten van
-amit pesten szokni kellene, az a forgalom, de azt irod nem is nagyon volt
ezek utan a fenti kijelentesed kicsit meredek
en anno kethetes jogsival gond nelkul atmentem pesten oda-vissza dugoban, minden kulonosebb nehezseg nelkul, s mint irtam nem ott tanultam
tudom, nem ugyanaz, mintha minden nap ott kellene vezeytni, de imho egyaltalan nem igenyel hatalmas erofesziteseketazért más átmeni Pesten, és más rendszeresen itt vezetni.
néha vannak egész nyugis napok, de hideg/melegfront környékén egyszerűen megőrül a sok hülye sofőr, és amikor fél órán belül az ötödik baleset-helyzeted van, amikor is csak a Te figyelmeden múlt, hogy egy hülye nem szállt beléd,
hidd el, máshogy látnád a dolgokat...
Pesten vezetve a legfőbb kihívás az, hogy kikerüld a hülyéket.
(ja, és ahülyék nem a dugóban veszélyesek igazán... olyankor ők is csak araszolnak. -
fokukac
nagyúr
azért nyíregyre megéri az IC, mert pontosan 1 órával hamarabb ér oda.
persze a légkondi sokszor bedöglik.
ilyen esetben irány a büfékocsi, ahol mindig kellemes 20 fok van...
Egyébként Tildy, sokaknak meg túl kevés a légkondis 20-22 fok. gondolj bele, fel vannak öltözve nyáriasan ( 35 fokhoz illően), és a túl hidegben, a légkonditól tényleg meg lehet fázni. pláne, hogy hidegebbnek érződik, mint amennyi, mert száraz hideg levegőt fúj be...
persze én könnyen beszélek, nekem most is itt duruzsol a szobámban a split-klíma, és van vagy 19 fok...
pedig szoktatnom kéne magam, mert 2 hét múlva visszamegyek a szaharába az 50 fokba megint...
tök jó lesz. -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
nagyon fejlődik a magyar rendőrség...

''Audi TT a legújabb magyar rendőrautó
05.6.21 11:20
Új autót kap a magyar rendőrség: a gyorshajtóknak ezentúl egy Audi TT speciális változatával kell majd megküzdeniük.''
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Talán ez is érdekes lehet:
A 100 legtöbb hsz-t író fórumtárs:
A lista 2. helyéről immár hiányzik _Volkovy_ ugye...nem gondoltam volna, hogy benne vagoyk a top 50-ben, de tényleg... valami 46. vagyok talán.
Szerk : Volkovy-val mi lett? le vagoyk itt maradva...
pár hete (egy hónapja) még autót akart venni....
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
Hűűűű...
Benne vagyok a top50-ben Vladi listáján!
Bár nem tudom, igazából ez jó vagy rossz.
Ha Bash hozzászólását veszem alapul, akkor végülis én is többet offolok, vagy maximum fele-fele. De mit tegyek. Én nem vagyok akkora nagy info guru. Én lenni gépész
De írni meg szeretek, mert jó a társaság és jók a témák akár az OFF-ban, akár a fáradt gőzben.
És azért a radeon 9550 topic első részének felfuttatásához szerénységem is aktívan hozzájárult.
milyen lista?

-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
kijavitottam, ha talalsz meg hibat (vagy barki mas), szolj, nem cseszegetesnek veszem (megha az illeto annak szanja sem
)
a userkereso fejleszteset mara felfuggesztem, eddig tud eleget egy kiados tesztuzemhez, a linkeket, amit mondtal majd beleteszem, meg lesz majd szeop mese is a hasznalatahoz, mint a kereso tobbi reszeben, de csak holnap
es a kesonerkezoknek megegyszer => Bővebben: linkizé, a ''ban-olva'' sem igazán helyes így...
akkor már inkább ''bannolva''
egyébként ez egy olyan szó, ami, ha ragozva van, akkor angolul is -nn- , azaz két n...
(pl. banned) -
fokukac
nagyúr
hidd már el nekem...
a lép a bal oldalon van.
szemből, a doktornak a jobb oldalon.
a másik oldalon a máj van.
csak tudom, valami 6 évig voltam biosz-tagozatos...
-
fokukac
nagyúr
olyan derékfájás jellegű.
nekem is csak mesélték, mert tegnap bementem a sürgősségire, mivel éjszaka megfájdult a bal oldalamon, belül valami. azt hittem, vese. ultrahang, tapogatás, volt minden, de nem találtak semmit. adtak görcsoldót, meg vissza kell menjek, ha nem javul. amúgy lövésük sincs. és nem csillapodik, szúr, mint az állat. kezdek aggódni.
mi van az emberben bal oldalt, a köldökétől lentebb, és a medencecsont mellet?a bal oldalon a lép van.
mármint, ha magadnak nézed. ha a doktor nézi, akkor neki szemből a jobb oldalon... -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Hajtogassatok Ti is Yoda-t!

fokukac
nagyúr
Én alapvetően reál beállítottságú vagyok. Ha unalmas egy könyv, vagy ''nem az én stílusom'', akkor nem olvasom el, ha kötelező, akkor se. A kőszívű ember fiait nem olvastam el, hallottam a tartalmát, és nem is igazán érdekelt, az ilyen ''magasztos eszméket'' tartalmazó könyvek kb. a vallástérítés kategóriájába sorolom.
De pl. a Harry Potter 4-5. kötetét 1 héten belül elolvastam.pedig a kőszívű tök jó, csak át kell jutni valahogy az első 100 oldalon..

-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
gyerekek!
Huszonnégy év után újra a klasszikus felállásban lép majd fel a Pink Floyd!
fokukac
nagyúr
napi okos kérdésem a következő : hogy lehet a legolcsóbban eljutni Bécsbe?

előre is köszi...
-
fokukac
nagyúr
Yo man that's fucked up, we ain't got nothing but a little wind and some rain but nothing serious. You shouldn't be givin' a shit about Craig or whatosever, he'll be fired in no time, believe me

Swetie pie is pretty common, i'm called as baby cakes all the time. But yeah, of course i work with 8 girls
By the way yeah, it's humid here as well, i'm sweating my ass off, but beer keeps me cool so it's all right.
DumbVille, i like it lol
Visit home, guys, in Hungary we have very nice weather, 8-10 Celsius in June, with comfortable arctic northern wind, (i don't know how many degrees it feels like
) but you can be sure you won't get sweat! 
moreover, if you like skiing, you can do it in Austria, where it was snowing recently....
like in Croatia and Bosnia, as well...
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab 2nd - i5-7Y57 I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 Touch - i5-4G I 8GB I 128SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 180SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ RTX A2000 6/12GB + RTX 4000 SFF 20GB ADA- Low profile (LP)
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jobban eltalálta, kidőlt a betonból az egész. 
Jó szórakozást!

működnek így.

Megpróbálom mégegyszer.