Hirdetés
Aktív témák
-
deadguy
aktív tag
40000 tag
Milyen sokan lettünk? 
-
Viktor77
titán
Kiváncsi vagyok melyik régi tag várt arra, hogy beregelje a 40000. tagot.
Vannak tippjeim. -
erdeya
senior tag
Mindenki strandol, hogy már órák óta nincs post?
szerk:
...és tessék... mire beírom, Bash megtöri a csendet, nehogy igazam legyen
2xszerk: Ha a WD40 nem pálya, akkor egy kis Ben Gay kenőcs. Én is azzal kenem a térdem, ha kattog
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
KaTTOG NÉHA A VIONYÓM ROSSZAT ÉRZEK

Mondjuk nem az első eset
-
Esmein
nagyúr
Fater aszondja válogassak neki össze egy dvd-nyi mai discozenét. Vasárnapra. az közel ezer szám és nekem fingom nincs ezek a 14-15 éves suhancok miket hallgatnak.
Szerk.: nemtom mért azt mondta, hogy mait, mikor csak vasárnapra kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
Sziasztok offolók...
Ez a nagy meleg kihat a fórumra is. Nagy a punnyadás. Nem érzem, hogy pörögnének a jobbnál jobb témák.
Persze lehet hogy csak én vagyok most picit tompa és ezért érzem így. -
Incognito
senior tag
Szerintetek sokan nyomulnak még 800 x 600-ba? 10 emberből mennyi lehet aki még ezt a felbontást használja böngészésre? Azért kérdem ezt, mert nem tudom eldönteni, hogy az oldalam legyen-e kompatibilis ezzel (800x600) a felbontással.
-
Sianis
addikt
-
F-ECT$
titán
Egy másik fórumon, az egyik kedves fórumtársam azt gondolta, hogy milyen jó poén az ha felírja az emilemet 1000 hírlevélre. Természetesen egy kamu freemailes címmel vagyok ott fenn, amit azóta töröltem is, viszont én tudom az Ő ''igazi'' email címét. Állítólag van egy oldal, ahová beírsz egy emilt, és a neten keresve felír egy csomó hírlevélre. Ha valaki tudna erről, akkor _emailen_ írja meg nekem légyszi.
-
I_Am
veterán
Nem rossz ötlet. Szerintem ird meg Don Vittorionak Bővebben: link. Ő szokott online közvéleménykutatni.
-
Sanya
nagyúr
nem akakr a ph egy felhasználói tesztet?
párat kiválogattok az aktívak közül, és kérdéseket tesztel fel nekik. pl: ati-nvidia, amd, intel, via, nforce, via megint, sis, monitorok, hangfalak, vinyók, hűtők stb témakörből?
és akkor lenne egy nagy ph infoteszt
-
tildy
nagyúr
Uhh ne tudjátok meg mit szívtam egy sapphire 9200-s radeonnal. Ráadásul ph-stól vettem a minap , olyantól akit régóta ismerek, és tudom , hogy sosem verne át, mert jól ismerem, talikon is dumáltunk már. Szala srác felé egy
. Na de a történet:
Lényeg a lényeg: tft monitorom van, vga-s, dvi nincs rajta. windows alatt a betűk így vibráltak.Szóval olyat csináltak, hogy hol erősebben hol gyengébben látszódtak, mintha fényerőingadozás lenne. Új driver felrak: ugyanez. Régi driverrel szintén. Na mondom oké , legyen alaplapi driver frissítés. Maradt ugyanez. Na mondom úgyis régi az alaplapi bios , próba neki. Még mindig vibrál, hátula kimenetet megigazítva még mindig. Na mikor lebeszéltem Pumpival
(tőle lett véve) hogy gáz van, kértem , hogy hadd próbálkozzak még, feleslegesen nem akarok sem neki sem magamnak rosszat (Gondolom ő meg már megvette az új kártyát...)
Na szóval, kártya slotból kiszed, driver reinstall, monitor auto gomb megnyom, és lőn világosság, megy rendesen

De utálok hardverrel szívni.... Már csak azt kéne megoldani, hogy a san andreasban látszódjanak rendesen az alakok, mert msot csak ksi 3szögeket látok.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
A lifteres topik miért lett törölve? Most hirtelen meg nem mondom, hogy ki, de komolyan foglalkozott vele (valamelyik mod, bocs, nem emlékszem a nevére...).
-
ngabor2
nagyúr
Majdnem jól mondja MarK, én említettem a Carpe Diem teaházat (Debrecen, Batthyány u. 8). A kávés tea pedig a Caffee Latte. A Pin~a colada pedig ananász, kókusz,csipke, hibiszkus és alma együttese. amúgy van egy elég élénk tea-topik is, ajánlom, ha érdekel a teázás. A címe rendkívül bonyolult: Tea
Mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban? Ma fogok menni ismét venni 1, vagy 2 csomaggal, igen erősen fogy...
Talán ezt keresed?Bővebben: link -
aDM|RaL^
őstag
Jau reggelt mindenkinek

ezt a rohadt packetlossos reggelt...egyszerűen képtelenség gamelni... -
I_Am
veterán
Másnapos jóreggelt mindenkinek.

Ha teheti valaki akkor próbálja majd ki a Long Island Ice Tea + Vodka Redbull + sör combót, még most is kész vagyok.
-
tiv83us
veterán
Megerkeztem melobol, hula faradt vagyok, pedig az uj vga karim csak arra var, hogy nyuzzam egy kicsit

-
Sianis
addikt
Gyönyörű szép szombati reggelt mindenkinek!
Pihenjetek, én nem fogok! -
Esmein
nagyúr
Régebben volt egy topic, ahol a kedvenc italaikat írták le az emberek, bár az is lehet hogy a post amire gondolok az offtopicban hangzott el. Nos itt egy debreceni illető mesélt egy bizonyos helyről, ahol tea és kávé keverékét adják ami nagyon jó meg minden, említik benne az ital nevét is. Aki nekem ezt a postot megtalálja, annak fizetek két sört ph táborban.
-
Lord Zero
addikt
horror, tehát szigorúan 18 karikás közlendőm: a szobában, hol épp gépem mellett gubbasztok, anyósom anyja szendereg
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
O benne van (par nepja futottam ossze vele, ezert tudok rola - viszont Wodka kimaradt => Bővebben: link, ezt mar most latom
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
-
Esmein
nagyúr
Nézem van vagy 5 házigazda, akinek hszét még egyszer sem láttam.
-
Egon
nagyúr
Na igen, Civ/Col/MoM rulez!!!

Érdekes, hogy amikor fennmaradtam extrém időpontokig (hajnali fél négy-fél öt-fél hat), az esetek többségében nem olyan játékok ''miatt'' volt, amit hosszú távon a top 10-be soroltam volna. Pl. ilyen volt a Colonization. Amikor megszereztem, egyből hajnali fél 5-ig játszottam (pedig másnap melózni kellett menni), de összességében nem jött be annyira.
Mondjuk egy kezemen meg tudom számolni azokat a progikat, amelyek kedvéért mondjuk hajnali háromnál tovább fennmaradtam volna (Disciples 2, Colonization, Incubation és még talán C64-en egy soccer manager progi). -
VladimirR
nagyúr
nem, pedig meg ide is elneztem (gugli rulz) => Bővebben: link
aztan kiderult, hogy a leheto legtobb betu felhasznalasaval kell szot alkotni (ezt a telefonba nem mondta a srac) egyebknt valami nyeremenyjatekos vacak -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
PapaMaci
üzenetére
alig ket oramba telt, de...
HÁZIGIZDA (25):
atus: Bővebben: link
BME IK ITSec: Bővebben: link
Bog: Bővebben: link
dewdew: Bővebben: link
csabika25: Bővebben: link
Don Vittorio: Bővebben: link
emvy: Bővebben: link
engusz: Bővebben: link
Erasmus: Bővebben: link
fLeSs: Bővebben: link
janpotocki: Bővebben: link
karib: Bővebben: link
KEndre: Bővebben: link
keopsz: Bővebben: link
kovbal: Bővebben: link
Meta: Bővebben: link
MLaca: Bővebben: link
napos2600: Bővebben: link
Parci: Bővebben: link
Phix: Bővebben: link
PostMan: Bővebben: link
Renwick: Bővebben: link
rudi: Bővebben: link
zoliw: Bővebben: link
Wodka: Bővebben: link
BUHERÁTOR (21):
anaqer: Bővebben: link
andorpapa: Bővebben: link
Bash: Bővebben: link
BobMaster: Bővebben: link
bullseye: Bővebben: link
Cathfaern: Bővebben: link
Den: Bővebben: link
Esmein: Bővebben: link
Grafiqs: Bővebben: link
I_Am: Bővebben: link
Kalandor: Bővebben: link
kentaur: Bővebben: link
Márk: Bővebben: link
Som@: Bővebben: link
Tiggr: Bővebben: link
tiv83us: Bővebben: link
Ye_Nő: Bővebben: link
zsoltee10: Bővebben: link
qLa: Bővebben: link
Viktor77: Bővebben: link
WN31RD: Bővebben: link
SPECIÁLIS (3):
guest: Bővebben: link
guest: Bővebben: link
RI/OS Creator: Bővebben: link
ez meg nem 100%-os lista, csak fejbol most ez jott, de holnapra mondok biztosat -
Esmein
nagyúr
De rég találkoztam olyan játékkal, ami miatt egész éjszaka fennmaradtam...
-
URGENT HELP!
SÜRGŐS SEGÍTSÉG!
Kellene minél gyorsabban, lehetőleg ma estig egy Suse Linux telepítő DVD (vagy CD-k), 9.2 vagy 9.3. Kölcsönbe is jó, ha valaki megírja, persze kifizetem az anyagárat. Valahol a városban (Bp.) átvenném.
Na, valaki?
-
Qorthral
őstag
Bővebben: link
Ezt keresitek
? -
mayerlaci
senior tag
-
tiv83us
veterán
A 16-ban lehet esedekes, mert mikor keszult annak a tajekan lett Ferike vagymi...oooo...MarK mod.
ps:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Milyen sokan lettünk? 

.....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''
. Na de a történet:

(a z sok szgép is)