Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
Esmein nem tudom merre fele laksz, de én nem ilyen infrastrulásian elmaradott falvakat látok a környékünkön. Mint írtam, nálunka szennyvíztől elekintve midnen közüzemi dolog megvan , páromék falujában is, környező falvakban is. Tudom , van sok olyan ami nem ilyen, de ha én ezt ismerem? Itt éltem, stb, akkor nekem ez az ''alap falu''.
Még mielőtt valaki belém köt: egyetlen oka van , hogy pesten lakom :munka. Ha nem vagyok olyan hüyle, és a komáromi állást választom a pesti helyet (ezerszer megbántam már... ) , akkro most valószínűleg komárnoi, avgy komáromi lennék.
Ki nem állhatom pestet, csak muszájból élek itt, de nem szívesen.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A fenét: fater műszaki boltban dolgozik, sokszor olcsóbb , mint a nagyáruházak. Max dolgozni mászkálnánk be a városba.
Tévé : nem kell
mosógép:faternál 49990ért
autó elromlik: most is ott van szerelőnél, oclsón dolgoznak és szépen és jól
internet? van kábelnet, olcsón jóféle, 5500ért.
Amiről én beszéltem: lásd adatlapom. Mindkét szomszéd ház eladó, 1.5 milláért az egyik akár az enyém is lehetne. A hűtőgépgyárban kb bruttó 140-170et kapnék, ez kb 100ra jön ki.
Loretto: tévedsz: megszerelem akár énis a villanyt a kocsit, és egyéb kütyüket.
Incognito: értem én, csak kicsit kifacsartam. Undorodsz ettőla fertőtől , ami itt van
Azt szeretnéd ha béke nyugalom lenne, nem lennének társadalmi elvárások, blablabla.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Városban lakom, de bármit el szeretnék intézni a megyeszékhelyre kell bemennem. Dolgozni is oda járok, mert helyben esélyem sem lenne munkát kapni. Ez 35 km oda és 35 vissza. Szerencsés vagyok, mert kb pont annyit keresek, mint amennyit tildy szeretne (pedig messze nem vagyok főnök...), így megengedhetek magamnak egy autót, amivel bejárhatok, így a tömegközlekedéssel kétszer másfél órás utat kétszer 30 perc alatt megoldom. Azt meg már egészen megszoktam, ogy boltba menet 30 perceet kell autózni - ha BP-n elindulnék ki a TECSÓ-ba, ott sem érnék oda előbb... Sőt, ha BP-en belül kellene 35 km-t vezetnem mindennap munkába menet (nem elképzelhetetlen távolság, sőt), azt nem oldanám meg fél óra alatt...

p
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
A hozzáállással van a legnagyobb baj.
Bemész egy boltba, és ha szimpi vagy odajön az eladó, ha nem akkor keresheted magad az árut, amit szeretnél venni. És ha netán még oda is mész az eladóhoz, és megkérdezed, mit szeretnél venni, akkor vagy húz egyet a vállán, vagy fel van háborodva, hogy újságolvasás vagy beszélgetés közben zavartad.
Az, hogy segítene, az csak az esetek kb 10 %-ában fordul elő.
Milyen menatlitás ez? És ezt már kb 15 éve nem sikerült átformálni. Szomorú.

És a bármely más szolgáltatást is említhettem volna. -
parandroid
félisten
''Mint gyermek, aki már pihenni vágyik
és el is jutott a nyugalmas ágyig
még megkérlel, hogy: ''Ne menj el, mesélj'' -
(igy nem szökik rá hirtelen az éj)
s mig kis szive nagyon szorongva dobban,
tán õ se tudja, mit is kiván jobban,
a mesét-e, vagy azt, hogy ott legyél:
igy kérünk: Ülj le közénk és mesélj.''
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
''kis-édes-pici-cunculi-munculi''?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lásd még: Bővebben: link
p -
a_tesz
Korrektor
-
parandroid
félisten
Szerdán utaztam, útban a reptérre beültünk egy mekibe egy bigmekre. Mire felértünk Ferihegyre, már egészen rosszul voltunk, szerencsére mire felkerültünk a gépre, kijött már mindkettőnkből a ''cucc'' - kolléga szerint igencsak ''mekdonáldsz-szag'' lett a mellékhelyiségben utána. Gondold végig: 3 óra alatt átér rajtad. Wow. Ez ám a fast-food...

p -
gozso
őstag
erre gondoltam
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Ez már egy rátett cucc, ott van, hogy Thermaltake...
Ha gondolod, tudok adni egy feleslegeset, a Freezer64-hez kaptam, így drasztikusabban is eljárhatsz a jelenlegiddel.
Mod: őstag lettem. Már alig ugyanennyit kell hozzászólnom értelmes témákban ahoz, hogy egyesek elgondolkodhassanak azon, hogy lehet-e új avatarom... vagy legalább fél évnek kell eltelnie, addig meg meg is csinálom az avatart egy goauldból
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
A Gigabyte-nál is valami hasonló okosság van. Ott először a középső fehér csapot kell kihúzni, aztán összenyomni a tartóhorgokat, és le lehet venni. Fényképet tudsz valahova kidobni róla? Esetleg a manualban nincs leírva?
vegyél rá AC Freezer64 hűtőt, annál nem kell levenni a régi tartót. Vagy vizelni akarod? -
ngabor2
nagyúr
Igen eccerű leszedni, de ha az A64-esek klubjában kérdezed, akkor nem lenne offtopic

Tehát ha rá van ragasztva, akkor egy igen enyhe felülről jövő ráhatással, nyomással el lehet választani. Nekem MSI-nél sikerült. Egy a fontos: FESZEGETNI TILOS, ui. könnyen megkarcolhatod a nyákot. -
ngabor2
nagyúr
Miért nem tettél hasonlóképp öcséddel? Legközelebb meggondolta volna, hogy hozzányúljon a cuccaidhoz...
Amúgy szőp jónapot mindenkinek. A reggelt a fogdokinál kezdtem, bragasztott egy csapos fogat, jövő héten mehetek a koronáért.Lassan teljesen átszokok a bal oldali evésre. -
Grafiqs
őstag
Vacsora közben a szex nem jó mert akkor emésztek és a szex közben zavarja a kulináris érzékelőimet.
Fagyizás közben meg lehet probálni, de nehéz a fagyira is koncentrálni, hogy ne essen ki a kezedből.
Mozi az jó, de közben a popcorn kajálása előhozza az első mondatot.
Plüssmacival pedig még nem probaltám úgyhogy nem tudok mit mondani, de nekem túl szőrős lenne az biztos.
-
Grafiqs
őstag
Esmi drága!
Utálnék beleszólni, de általános elsőben tanítják a számolást. A ''Szex, hardverek, wow és az alkohol'' ez ugye négy dolog és még véletlenül sem ''három jó dolog''. A szex pedig tök ingyen van. Max ha a munkruhát számolsz akkor nem.
Egyébként meg mi van ingyen manapság, semmi.
-
a_tesz
Korrektor
-
erdeya
senior tag
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi... -
-
Pacák
senior tag
Benéztem a Blogok közé, már közel két hónapja egyikbe sem olvastam bele.
A tiédbe is belegörgettem. Vígasztalásul: a hugim anno 7-8 évesen elhasalt egy szénrakás helyén és került némi szénpor a térdsebébe. Amolyan kőkorszaki tetkó lett belőle a térdén. Most a harmadik X felé elég szépen elhalványult neki.
Elmúlik a vasporos tetkód neked is, röpke húsz év alatt. 
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
de ez nem sima kotojel, hanem gondolatjel, anno volt neki topicja is, epp tegnal=p emlegette Cathfaern => Bővebben: link
Agyzuzo: a guglifold nekem sem megy, nem tud loginolni - meg turkalom kicsit a tuzfalat (sygate), hatha az kavar be, ha sikerult szolok
Batman: a Te kukiid nem a gondolatjel miatt tuntek el, hanem mert a win2k rugott egy utlosot meg maradek erejebol a kocsog linux-oson![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Bővebben: link
Akkor miden kitörlődött és azóta újra megmaradnak a topicok amibe írok.Nem értem.
Kösz hogy válaszoltál.
Batman
Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VGA kibeszélő offtopik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)