Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Csakhogy visszahozzam a robogótémát, aminek amúgy van saját topikja: Bővebben: link a Derbi simonzé szerint spanyol, én bevallom lusta voltam utánanézni. Azért távol-kelet és távol-kelet között is van különbség. A 300e alattiak inkább d-Korea, Taiwan illetékességébe tartoznak, esetleg Kína. Japán... az más tészta, az fölötte van a Derbinek. De a hosszabb garancia és a viszonylag könnyebben beszerzhető alkatrészek meggyőztek a Derbi Atlantis mellett
Az olasz robogók többek szerint legalább olyan jók, vagy még jobbak, de ha azonos minőséget kapok kevesebbért, akkor inkább ezt választom. Már csak a bankot kellene rudosni, hogy gyorsan intézze az anyagiakat, hogy tudjak ''száguldozni'' (eleinte kb. 45-tel a folytás miatt, de remélem a PH!-táborig megszabadulok a kötelékektől, és téphetek rendesen). -
erdeya
senior tag
Bővebben: link
Na ilyen a kép néha. A szövegek melletti csíkokat kell figyelni.
A nagyon ramaty kép akkor van, ha játékból visszatér fagyásból.
Szóval vga hiba? És mi? Memó vagy GPU?
Még sosem vittem vissza semmit gariba. Elkezdik majd vitatni, meg bevizsgálják? Nekem arra nincs időm, nincs másik karim. Cserébe adnak másikat? Hisznek nekem vagy tesztelgetnek? Én sem tudom mindig reprodukálni a dolgot amúgy. Nem mindig ilyen... -
Vangelis
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ha el is küldtem nem direkt volt én láma voltam de ti ne legyetek, virusirt semmit nem jelzet

-
Vangelis
félisten
3.exe mond valakinek valamit
? ismerőstől kaptam egy linket és láma voltam nem halgattam zone alarm-ra
:és elinditottam.
Bocsi mind a 40 emberkétől akinek elküldtem.. -
erdeya
senior tag
Radeon 9600XT vagy Geforce6600?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
jó, de ez a következőképpen néz ki: Ahol megveszi úgyis kipróbálja, és ott elmondják neki, hogy mi micsoda. Ha újat vesz, akkor a szalonban kinyalják a seggét, ha használtat, aaz eladó úgyis megmutatja.
Ez nem mp3 lejátszó, hogy használati kelljen hozzá (bár ha jobban belegondolok, ahhoz sem kell) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
Hát igen, Vladnak kb. igaza van. Mondjuk asszem ezek a robogók (Derbi Atlantis, Bővebben: link) automata kuplungosok, tehát lehet, hogy a 2 fékkar valóban 2 fékkar... de egyáltalán nem biztos. És valóban ilyen típusú, abszolút kezdő kérdéseim lennének, minthogy melyik oldalon van a gáz fogantyúja (oké, valószínűleg az, amelyiket el tudom fordítani...), de mint mondtam, eddig egyáltalán nem voltam használatban levő motor közelében.
-
VladimirR
nagyúr
ha raersz nezz mar be a topicomba, mondhatnal par szot az sql-rol
elore is koszi
(gugli talal par gef2 gtx-et, de csak 100 db kodul, szoval az akarmi is lehet)
Gambit: igerem tobb nem lesz, csak kotekedtem kicsit - btw milyen szobeli? nyelvvizsga? milyen szint? vagy egyeb vizsga? (nem szukseges valaszolni, csak ha nem zaklat fel nagyon (elnezest))
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
DaSilva
üzenetére
Topik már van róla. Egyébként rossz képet raktak a hírhez, azon egy 6800 ultra van. Du 3-kor jár le az NDA, gondolom, akkor lesz a hivatalos Nvidia beharangzó, bár egy ázsiai weboldal már tegnap közölt teszteredményeket.
na meg ez:
Az Nvidia utoljára a Geforce 2-es sorozatnál használta a GTX elnevezést.
már megint.
Árulja már el nekem valaki, tényleg létezett olyan videokártya, hogy Geforce 2 GTX ? Mert én nagyon nem így emlékszem.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
ezt ugye csak elgepelted, es az akart lenni, hogy ''As You wish''?
mamakedvence: addig ok, hogy huzod a kart, oszt cso, de nem art ravilagitani, hogy a ket ''fekkar'', az nem ket fekkar, hanem bal oldalt kuplung, jobb oldalt elsofek (es nem hatso, mint a biciklinel - eleg meglepo lehet, ha nem szamit ra az ember)
gondolom ilyesmik kellenenek
[Szerkesztve] -
DaSilva
senior tag
jól látom, hogy a prohardver lemaradt erről a kis apróságról?
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
Tsunami
üzenetére
Gyere át ide lécci.
Meg mindenki, aki segíteni akar.
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
A linkelt képen vázolom, milyen hibák jelentkeznek. A kép csak illusztráció, ez a melóhelyi gép, de hasonló szituációban történik a dolog, tehát pl. a start menű bontásakor.
Szerintetek VGA?? -
tiv83us
veterán
Szevasztok! Na egy evig megint nem megyek sehova szerintem. Tegnap megint sikerult az egyik legkozismertebb barban hulyet csinalni magambol. Jol betunkoltam az agyam, aztan kedves baratom beszolt, hogy ''nem mered elenekelni Celion Dion-tol a Titanicos zenet...!'' /Karoakoe party rulzz..../ hat mertem....muhahaha

ui: De legalabb nyertem egy karton sorocsket
-
erdeya
senior tag
válasz
Tsunami
üzenetére
Főleg, hogy 500 fölött van a teteje Bővebben: link
-
Sanya
nagyúr
ettem egy kiraly túrós csuszát

-
erdeya
senior tag
válasz
PapaMaci
üzenetére
naná... hisz bármikor újra reggelhetek

Azért vga-ra gondoltam, mert az utóbbi hetekben rémísztget a mostani. Vindóz közben a képernyő job oldalán fehér háttér esetén a betűk után narancssárga pulzáló csíkok jelennek meg. Csak még nem tudom, nem-e a moncsi szarakodik, mert ha a fényerőt felnyomom, eltűnnek.
Viszont az F1 challange kifagy (meg néha más is) de a benchmarkok simán futnak és még húzva sincs a kari. -
ngabor2
nagyúr
Az azonnali kérdések órája egy pár órája csendes, ezért ide is bekérdezek: valaki nem tud a neten valamiféle ''alap'' motorkerékpár/robogó használati utasítást full kezdők részére? (ez lennék én
)
Ha tud, ossza meg velem valaki, hogy legalább elméletben értsek a kezeléséhez. -
Vangelis
félisten
Fogynak a postjaim

-
PapaMaci
őstag
Pedig szivet melengetö volt a 2003
-
tildy
nagyúr
Nem szép dolog ám így törölni esmein!

Miért nem maradhatott a #2003?
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Én nem azért irtam be egy sajnáltaos halálesete, amelyről az orvosok is megállapitották, hogy olyan izgalmi állapotba került a srác, hogy nem emiatt nem volt kellő vérkeringés az agyában és leszédült a székről,,azt hitték hogy epilepsziás, de 3 nap után lélegeztető gépre kelett kapcsolni, de már az sem segített rajta. 5 nap alatt elhunyt.
És a játék izgalmai miatt -
TéKrys
senior tag
Esmein: ez nem szerencsés!!
- - - - >
''Mákba fulladt egy munkás Tiszavasváriban'': Bővebben: link
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Formula-1
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az olasz robogók többek szerint legalább olyan jók, vagy még jobbak, de ha azonos minőséget kapok kevesebbért, akkor inkább ezt választom. Már csak a bankot kellene rudosni, hogy gyorsan intézze az anyagiakat, hogy tudjak ''száguldozni'' (eleinte kb. 45-tel a folytás miatt, de remélem a PH!-táborig megszabadulok a kötelékektől, és téphetek rendesen).

? ismerőstől kaptam egy linket és láma voltam nem halgattam zone alarm-ra
meg előtte babgulyást.
Nézem.

- - - - >