Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
Aktív témák
-
Bencom
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére

akkor off:
az asdf jklé -ről melyik újjal kell merre lépni szabályosan ahhoz, hogy leírtd a ''hülye'' szót?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Huh, MárK mester, egy kiskorú meglátja az avatarodat, és megáll a fejlődésben
Nagyon veszélyes lett 
-
TexT-BoY
addikt
ÜDV all!
Szántódrol irok de valahoigy nem az igazi ez az egész...
Az idő jó, a szállás elfogadhato, a kaja szokás szerint sz@r, Egyszóval minden áll egy jo balatoni tábotozáshoz.
Viszont kinéztem egy csajt az évfolyamrol aki MSNen és a tábor elött nagyon együtt voltunk megjöttünk idenagy tervekkel (nálam alszik/szülöi engedélyyel meg minden

/) de nem lett az egészből semmi vagyis NINCS az egészböl semmi ugyanis a csajt full nemértem inkább a 2szobatársunjkkal van elfoglalva.
Most 200Ft/félora amit nyomok itt 512es neten egy Compaqval. Hihetetlen. Sajpons a notit nem lehet hazsnálni pedig ittvanám![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mind1 majd még jelentkezem ahogy időmengedi eddig bánom hogy a vizhűtésem árát kirándulásra adtam
.
TexT-BoY From Szántód (1st nap) -
a_tesz
Korrektor
![[kép] [kép]](http://freespace.virgin.net/glasbury.scouts/beaver%20mascot.gif)

(de csak mert nyíregyházán buliztál
)
szerk:#3989: igen
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
További kellemes estét mindenkinek, most sajnos távoznom kell.

-
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mert te ilyen megfontolt vagy

-
MarKoo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
A múmiát nem lehetett volna úgy megcsinálni mint én azt elterveztem és egy egyszerű avatar kellett. Ezt Yaye már tavaly megcsinálta nekem (ezúton szeretném neki megköszönni) és most Bash berakta (szintén köszönöm neki is).
Gambit!
Friss fotó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lord Zero!
Nem nem tanuvédelmi program.
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
sikeres népnevelés nincs, tudod jól
semmire sem mennél, hidd el
ps. jobbat mondok: mit tennél, ha vki egy (szerinted) szar műsort néz, ám közben ezt mondja: Ez nem bug, ez feature!
ezt szorozd meg milliós nagyságrenddel -
erdeya
senior tag
-
parandroid
félisten
-
Szőrös
veterán
miva' kaptak még 20 percet ? elmehet a picsbe ortt nem lesz így Rém rendes

-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én sem tartozom az átlagmagyarsághoz. De nincs is szlogenem.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez a te szlogened?
-
erdeya
senior tag
Szerintetek 20 év múlva amikor egy sorozat-kéjgyilkost pszichológiai vizsgálat alá vetnek a doktornő a 2003-as Mónika sóra fogja visszavezetni a lelki és érzelmi elferdülést?
Ugyenem... akkor meg minek a hajcihő. ORTT? Ugyanmár... -
ladybug
őstag
Hogy ti mennyi tv-t néztek.

-
Esmein
nagyúr
Ma is szokásos volt a híradó. Politika lopás csalás hazudozás, áremelés, bulvár, meg halottak külföldről. Király

-
Lord Zero
addikt
miért volt az ortt-féle kényszerszünet az rtlklubon?
2003 decemberi mónika show, vagy mi
mi ez a marhaság, másfél év távlatából vki perelt, vagy rájött, h vmit sértett a műsor, vagy mi?
szerk> hetente kb 1-2 órát tévézek, szóval lehet, h ennek a hatalmas sztorinak volt előzménye, nem tudok róla, csak meglepett a fekete-fehér felirat
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Jó estét (
) tisztelt fórumozók! -
erdeya
senior tag
Bokros teendők mi?
Én meg csak szenvedek idehaza.
Nem hittem volna, amikor melóztam rendesen, hogy hiányozni fog, de a semmittevésnél a meló is jobb. Ott gyorsabban telik az idő. (Jesszum pepi hogy megbánom ezeket a szavakat csütörtökön
)
Szóval mennék én, csak ugye nem tudok. Holnap azért elbicegek már a dokihoz és feliratok ilyen bokamerevítő csetreszt. Aszongyák receptre 1-2 ezer forint.
Szerda még pihi, csütin meg meló. Most még
, aztán majd 
szerk: #3938: LOOOOL
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszönöm, hogy ezt a roppant fontos infót megosztottad velem és eltévelyedésemet okozó tudatlanságom fehér foltjait satírozgattad.

Már meg ne haragudj, mert véletlenül sem bántásnak szánom, de te amolyan szellem vagy a PH motorjában. Se nem házigizda, se nem mod, de azért tereled a bárányokat (hogy birkát ne írjak) rendesen
Lehet, hogy Parci mesterséges intelligenciát is programozott? -
_cirmos_
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
neked is köszönöm! a telszámra kicsit rosszul emlékeztem, 452-51-99 (azt tudtam hogy hasonlít a danubius számára, de annyira mégsem). ezt láttam a tévében is. bocs, ha lustának tűnök és nem kerestem magamtól, de kb egy éve kellett volna vmi amit szintén a tv-ben láttam, de akkor még egyik cégnek sem volt tisztességes honlapja. de most már van, nagyon helyes.
-
erdeya
senior tag
válasz
_cirmos_
üzenetére
Szerintem is...
Valszeg ugyanarról a piacról vásárol mindegyik
szerk: Mellesleg mindenki nyaral? Mert az egy dolog, hog yén szalagszakadtan itthon vegetálok, de azért egy szokványos hétfő délelőttön/délutánon jóval több hozzászólás szokott születni.
Hol vannak az ősoffolók? Sianis? Esmein? Jeges? Megatöbbi...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
_cirmos_
üzenetére
esetleg Bővebben: link?
-
erdeya
senior tag
válasz
_cirmos_
üzenetére
Nos... ez nem az amit te keresel, de ez is teleshop és fogfehérítőjük is van

Bővebben: link -
_cirmos_
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
ha vmi zsíros bizottsági posztért megy a harc akkor pedig ''last man standing'' vagy ''free for all''

node miért is jöttem:
meg tudná valaki mondani nekem annak a tv-shopos cégnek a telefonszámát amelyik a fogfehérítő cuccot forgalmazza. egyszer láttam délelött, de lusta voltam felírni, azóta meg hiába keresem. 451-x2-x2 vagy 452-x1-x1 volt ha jól emléxem, de ez sem biztos. előre is
-
Integra
titán
válasz
chicken
üzenetére
szerintem nincsen baj azzal hogy neteznek, azért van, sok mindent így a legegyszerűbb és leggyorsabb elolvasni.
de hogy a parlamentben sakkozik, meg tetrisezik vagy micsinál.... még jó hogy hülyék a kánter sztrájkhoz, mi lenne ha tudnának róla?
asszem akkor lenne aztán csak igazi ''sztrájk''
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
fülledt nyári délután, munkanap, miegymás?
mi ez a csend? -
Esmein
nagyúr
És ezért kapják a fizetésüket ? Sz*ros lusta banda. Felakasztani mindet aztán a következő generáció majd odafigyel egy kicsit.
-
TéKrys
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
A sakkos is nagyon jó. Ráadásul online. Szóval lehet hogy az ellenfele is ott ül a T. Házban. Sőt az is lehet hogy így döntik el kié lehet a következő felszólalás.
A következő lépés mikor hálóban fognak játszani valami jó lövöldözős játékot. 
mod: Aki győz az maradhat jövőre is
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
hát ez kész, főleg Jenci, aki zuhatagozik

Bővebben: link -
Incognito
senior tag
Milyen fajta majmok vannak a Madagascar-ban?
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://media.boon.hu/pubs/bildserie/Sz_m_t_stechnika_m_s_ir_nyb_l/629221.jpg)
-
erdeya
senior tag
A voipbusternek nincs videjós funkcijója, szóval emiatt felejtős nekem. Nem sokat próbáltam, de eddig a szkájp biztosítja a legjobb video és hangátvitelt, ráadásul elég jó szinkronban. Nekem megfelel.
A voipbuster is telepítve van, pont az 1 perc telcsizés miatt
Amúgy gud móning mindenkinek! -
ngabor2
nagyúr
Mit szóltok a freemail új arculatához? Először alig találtam meg a megszokott gombokat. Még most is elég furcsa. Nem tudom, miért kellett ''modernizálni'' azt, ami már egyszer bevált. A 25 megás bővítés nem rossz, de én az 5 MB-ot se használtam ki...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Neked is a munka a piálás rovására megy?

Amúgy én próbálom beosztani az időmet úgy, hogy 9-kor már ágyban legyek. Reggel 5-kor kelni kell
A héten ráadásul előreláthatólag minden nap túlórázok csúsztatás miatt, úgyhogy 5 őra után már nem nagyon tudok PH!-zni se
Hogy a HIX-es levelezésemet hogy oldom meg, azt nem tudom.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Formula-1
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
irigyellek, tudod-e?!
na viccet félretéve érdekes eset.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aljas onoló!

Nagyon veszélyes lett 

)