- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Analóg fényképezés
- Milyen egeret válasszak?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Nem félek. Tegnap kezdtem tanulni könyvből a Kresz-t, meg vadászom a környékemen az atósiskolákat.
És egyszer már indítottam be egy honvédségi Zil -t, nem mentem vele egy métert sem, mert generátor üzemmódban ment, úgyhogy tőlem féljetek.
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Benéztem a Blogok közé, már közel két hónapja egyikbe sem olvastam bele.
A tiédbe is belegörgettem. Vígasztalásul: a hugim anno 7-8 évesen elhasalt egy szénrakás helyén és került némi szénpor a térdsebébe. Amolyan kőkorszaki tetkó lett belőle a térdén. Most a harmadik X felé elég szépen elhalványult neki.
Elmúlik a vasporos tetkód neked is, röpke húsz év alatt. 
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Nos. Leestem a székről, mikor ezt elolvastam.

Bővebben: link -
Pacák
senior tag
Á! Leesett.
Öregszem.
A szomorú az, hogy ezt is elfelejtettem.
De sebaj, szeptemberben születik a kisfiunk, onnan már csak röpke 10-12 év és újra fogom tanulni vele együtt a fizikát.
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Itt álljunk meg egy pillanatra.
Beszélhetnénk értelmesen?
Köszi. Ha nem akkor ne is válaszolj. -
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Éreztem én, hogy az a beszólása elevenbe fog találni...
Igazam lett. -
Pacák
senior tag
Az a baj, hogy a cikk is ködösít.
Nem mindegy, hogy össze vannak kötözve a végtagok, vagy le van kötözva az ember.
Mert pl lehet, hogy az ágyhoz volt kikötözve és szex közben érte a halál.
Az államigazgatási eljárással igazad lehet. Akkor nem bűncselekmény.Egyéretelműen. De akkor nem is volt gúzsba kötve!! Ezért valószínűbb a ''kikötözős'' figura. Szegényke nem bírta a menetet...
OFF:
Ugyanitt: #373
ON: -
Pacák
senior tag
Van magnóm...
Csak a számítógép hangfalai lényegesen jobban szólnak, mint a mono Thomson magnóm.
5-6 ezret simán áldoztam volna egy ilyen cuccra. Többet nem ér. Nekem...
VladimirR: SPDeluxe 1.0 üzeni, hogy köszöni a segítséget, de sajna nem működik a dolog. Hiszen ha működne, akkor személyesen köszönné meg itt.
[Szerkesztve]Emlékeim szerint Panther apukája ilyesmit autórádióból barkácsolt.
-
Pacák
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Gumi és felni topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Classic / Xbox 360
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL T5810 Workstation PC XEON E5 2680 V4 32Gb DDR4 512Gb SSD, QUADRO K4200 4GB DDR5 6HÓ GAR!
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 71 - Intel i5-14400F - RTX 5060 Ti - 16GB DDR4 - 1TB NVMe -GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ASUS ROG Strix GA15DH Adata600W
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem értem. Ismételje!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)