- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Nem félek. Tegnap kezdtem tanulni könyvből a Kresz-t, meg vadászom a környékemen az atósiskolákat.
És egyszer már indítottam be egy honvédségi Zil -t, nem mentem vele egy métert sem, mert generátor üzemmódban ment, úgyhogy tőlem féljetek.
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Benéztem a Blogok közé, már közel két hónapja egyikbe sem olvastam bele.
A tiédbe is belegörgettem. Vígasztalásul: a hugim anno 7-8 évesen elhasalt egy szénrakás helyén és került némi szénpor a térdsebébe. Amolyan kőkorszaki tetkó lett belőle a térdén. Most a harmadik X felé elég szépen elhalványult neki.
Elmúlik a vasporos tetkód neked is, röpke húsz év alatt. 
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Nos. Leestem a székről, mikor ezt elolvastam.

Bővebben: link -
Pacák
senior tag
Á! Leesett.
Öregszem.
A szomorú az, hogy ezt is elfelejtettem.
De sebaj, szeptemberben születik a kisfiunk, onnan már csak röpke 10-12 év és újra fogom tanulni vele együtt a fizikát.
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Itt álljunk meg egy pillanatra.
Beszélhetnénk értelmesen?
Köszi. Ha nem akkor ne is válaszolj. -
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Éreztem én, hogy az a beszólása elevenbe fog találni...
Igazam lett. -
Pacák
senior tag
Az a baj, hogy a cikk is ködösít.
Nem mindegy, hogy össze vannak kötözve a végtagok, vagy le van kötözva az ember.
Mert pl lehet, hogy az ágyhoz volt kikötözve és szex közben érte a halál.
Az államigazgatási eljárással igazad lehet. Akkor nem bűncselekmény.Egyéretelműen. De akkor nem is volt gúzsba kötve!! Ezért valószínűbb a ''kikötözős'' figura. Szegényke nem bírta a menetet...
OFF:
Ugyanitt: #373
ON: -
Pacák
senior tag
Van magnóm...
Csak a számítógép hangfalai lényegesen jobban szólnak, mint a mono Thomson magnóm.
5-6 ezret simán áldoztam volna egy ilyen cuccra. Többet nem ér. Nekem...
VladimirR: SPDeluxe 1.0 üzeni, hogy köszöni a segítséget, de sajna nem működik a dolog. Hiszen ha működne, akkor személyesen köszönné meg itt.
[Szerkesztve]Emlékeim szerint Panther apukája ilyesmit autórádióból barkácsolt.
-
Pacák
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- SörcsaPH!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple Mac Mini M2 8/256GB eladó! Patika állapot, 12 hó garancia
- ASUS SimPro Dock 2 (90NX0460-P00030), bontatlanul, 1 év garival eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akksi, szép állapot, 12 hó garancia
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem értem. Ismételje!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)