- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
PH!-zik ilyenkor még valaki?Vagyis inkább......Offol még ilyenkor valaki?

-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Nálatok jó az MSN?Mert nálam nagyon nem akar bejelentkezni.....

-
neongorack
senior tag
De rohadtul unom magam....
Tök jó...
-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
CS neked nem jött be?

Semmi csak csodálom......Szerintem überf@sza
-
neongorack
senior tag
Hogy-hogy? el tudták kapni?

Vagy lerobbant a Batmobil és Batman kölcsönvette a mocit, de szárnyától nem látott és nekiment egy fának!
A legjobb autószerelő Megkell Antal (de mivel jóba vagyok vele én csak Megkell Tóni-nak hívom)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(csak úgy jött) -
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Bővebben: link
Az évtized legjobb filmje, már nagyon várom ,hogy nálunk is vetítsék.

Robin hol marad Batman mellöl?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LoL -
neongorack
senior tag
Nos. Leestem a székről, mikor ezt elolvastam.

Bővebben: linkkicsitselámahsz...

-
neongorack
senior tag
Engem már csak az érdekelne, hogy hogyan tudtad végignézni mindenki adatlapját. Jó múltkorában megpróbáltam letölteni mindenkiét, hogy csináljak egy statisztikát, hogy melyik héten ki volt a legaktívabb PH!-zó a hozzászólásokat tekintve. Nekem már az adatlapok letöltésébe beletört a bicskám a php miatt.
Asszem 1000-ig jutottam és ott feladtam a próbálkozást.Nyugi ha én egy ilyet elkezdtem volna akkor 1000-ig se jutok!Ismerem sajnos az idegbeteg és türelmetlen természetem

[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Üdv skacok!
Úgy gondolom sokakat érdekelne egy kis statisztika, tegnap sebtiben összedobtam egy ilyet:Regisztrált tagok száma: 40000
HÁZIGAZDA: 28
MODERÁTOR: 22
PH! félisten: 3
PH! nagyúr: 13
PH! kedvence: 38
PH! addikt: 83
őstag: 247
senior tag: 463
fanatikus tag: 643
tag: 747
kvázi-tag: 990
lelkes újonc: 1147
újonc: 35394
guest: 2
Rang nélküli: 1 (RI/OS Creator)
*Banned: 679
*Törölt: 179Ki a harmadik félisten?
-
neongorack
senior tag
Ha erősen koncentráltok ebben a képben meglátjátok a zsiráfot de télleg nagyon erősen oda kell figyelni.
Bővebben: linkGIGALOL

Ez már fáj.... -
neongorack
senior tag
Gondolom Google bácsi!?

-
neongorack
senior tag
Miért van az hogy pont este nyilnak azok a topicok aminek a 80%-át zárni vagy törölni kell? Azthiszik a userek hogy ilyenkor már alszanak a MODERÁTOR-ok és ezért nyitnak ilyen totyikokat? Ez hülyeség....nahh mind1
-
neongorack
senior tag
kihaltoff?

-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
7:30 kor megjöttem a ballagásról, de csak most jutottam géphez mert felhajtás volt meg minden.......
És csak most tudtam összeszámolni hogy mennyi pénzt kaptam....nem lényeg!
Ezennel nekem hivatalosan is megkezdődött a nyáriszünet! [Jippy!]
Elég sz@rul kezdődött mert pont ma ment gallyra a procihűtőm ezért most a gyári van fönt, de ugyanakkor jól is mert ...zsé miatt!!
Ha a jövő Szombatig kibírom akkor nyert ügyem van...addig ugyanis nem látom kedvesem! ( de ez se ide tartozik)
Nemtudom, de most olyan jó ezeket leírni...néha ha eszembe jut akkor írok egy napi összegzőt az OFF-ba
Üdv:neoN -
neongorack
senior tag
Bővebben: link
Talán itt tudnak segiteni.Loretto and Mayer! Thx
Nem vettem észre és lusta voltam keresgetni..mondom megkérdezem itt hátha valaki tudja... -
neongorack
senior tag
Jut eszembe...nem tudja valaki hogy mennyi lesz a beugró szigetre?

-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Nem hiszem bár lehet

Bővebben: linkUpszi

-
neongorack
senior tag
nem tudom - egy baratom hivott fel, neki kellene, en magam nem tudok rajonni, es a sztaki anagrammaszotara (Bővebben: link) sem dob ra semmit
Engem is érdekelne, hogy mit hoznak ki ebből a betűkavalkádból.....ha megdöglök akkor se tudok rájönni!
Vagy lehet hogy csak szivat?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro+ 5G 8GB/256GB mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5331
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tök jó...
....maradjon neki.
viccelek csak....
Asszem 1000-ig jutottam és ott feladtam a próbálkozást.