Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Tudjátok mi a durva, én barlangturát vezettem egy kolégámmal és hát előre mentem a csoportól , mert hát miért ne
...és szétesett a lámpám.....(világitás, sem természetes fény nincs ezen a szakaszon
)...na kicsit meglepődtem..olyan sötétet csak akkor látam amikor direkt csináltunk
......vazz nagyon xar érzés...de mákom volt mert pár perc után rájöttm, hogy arra jön a csopor is....vagyis 50% esélyem volt rá....de tuti kerestek volna pár nap mulva
[Szerkesztve] -
-
a_tesz
Korrektor
na jó, ízlésről vitatkozni...
mellesleg én már nem emlékszem, hogy szerettem-e, csak arra, hogy ilyen is volt, és ha egyszer még ehetnék olyat, biztos nem hagynám ki, pontosan a hagyományostól eltérő ízvilág miatt 
Incognito: attól tartok, boltban... még valahol múltkor mintha árlistán láttam volna
-
tildy
nagyúr
Én áttértema voipbusterre. Ingyen hívok igaz csak egy percig hazai vezetékes számokat.Sőt a hangminőség is jó.
Ma már nem is tudom, talán 10*1 percet cseverésztem ratja?
erdeya: de bizony van párja hangátvitelben is. Bár norvégiából felváltva használtam messengerrel, de sima modemen nagyon gáz volt, sokszor összetorlódott ahang meg miegymás.
Viszont ez voipbuster szerintem sokkal jobb hangminőségben
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
keresnek:
Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
A linkelt képen vázolom, milyen hibák jelentkeznek. A kép csak illusztráció, ez a melóhelyi gép, de hasonló szituációban történik a dolog, tehát pl. a start menű bontásakor.
Bővebben: link
Szerintetek VGA?? -
tildy
nagyúr
Hát bocs, de nekem 25 foknál már gyöngyözik a hátamona víz.
Szvsz 20at kéne beállítaniuk. Én utáloma hőséget, és azt sem szeretem ha normál vonatban felhúzzák az ablkaot, hiogy jajj huzat van, miközben odakinn meg 35 fok.
Egyébként jogos, hogy ic-n ne lehessen lehúzni az ablakot, de akkor lmeg legyen 20-22 fok.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Hát nekem mikor fáj , meg kell állnom és le kell ülnöm mert annyira fáj, lehet el kellene mennem ultrahangra.És nem rövid hanem sokáig fáj huzamosan utána elmulik és pár napig semmi.
Szerintem ott a bélrendszer van, bár nem vagyok benne bizti az anatomi könyvem most nem hoztam haza.
Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- XPS 15 9520 27% 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- S21 Dobozában
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)...na kicsit meglepődtem..olyan sötétet csak akkor látam amikor direkt csináltunk

Ezvan, akkor ez kimaradt...
mellesleg én már nem emlékszem, hogy szerettem-e, csak arra, hogy ilyen is volt, és ha egyszer még ehetnék olyat, biztos nem hagynám ki, pontosan a hagyományostól eltérő ízvilág miatt 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)