- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- Milyen videókártyát?
- Makró fotózás és kellékei
- Tápos kibeszélő offtopik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Hali!
Kellene egy kis segítség , keresgéltem neten de nem igazán találtam semmi jót.
Azt kellene megtudom milyen internet szolgáltatók vannak Salgótarjánban, adsl-re gondoltam ,de nem találtam meg egyet sem.A matáv (t-online) -nak nincs arra kiépített vonala legalábbis nincs felsorolva a honlapjukon.
Valamilyen net mindenképp kellene de nem isdn, min adsl.
Előre is köszi.
na találtam egyet :Bővebben: link -
Batman
őstag
Termeszetesen nyomonkovetik muholdrol, sot itt ha erdekel Te is nyomon kovetheted
Bővebben: link, viszont kiszamithatatlanul mozog egy ilyen bestia. Egyebkent mar tobb mint 1,2 millio embert evakualtak.
Most nezem az elo kozvetitest az MSNBC-n, egyre huzodik nyugatabbra es 145 mp/h -es (kb 230km/ora) sebesseggel suhan a partok fele.
PeterkeT; hat azert innen olyan tul bekesnek nem tunt a dolog, sokan meghaltak akkor is, sokan hon nelkul maradtak. Meg ide hozzank ket allammal feljebb es feljott egy adag belole, ket napig itt is megallt az elet, nemtudtunk hazamenni munkahelyrol ezert ott kaptunk szallast. Aram nelkul voltunk 2 napig, szoval azert eleg kellemetlen volt
Betsy; ne nevettess mar azzal az idetlen pelenkas botmannel, mert a fejedrehuzom a pelust![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pffff......
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Mikor repült Bencom ?Most láttam,hogy egy régi mágusos topicját zárta Esmein ,Bencom neve mellett :* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt felfüggesztettük!) van.

Szvsz ez se túl gyakran fordult elő,mármint addikt kivágása a fórumról,
Többszöri figyelmeztetés után sem fogta vissza magát.A rang nem jelent semmire sem biztosítékot, ha valaki nem tartja be a szabályokat akkor annak megvan a következménye.
-
Batman
őstag
Nálatok jó az MSN?Mert nálam nagyon nem akar bejelentkezni.....

nekem sem megy....
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Hali!
Nem tudtok pesten valami olcso diákszállot ahol egy éjszakára meghuzhatja magát az ember.A tesom barátnőjét nem engedtek fel a repülőre mert későn ért oda így várnia kell egy napot csak holnap tud elutazni, ezért valahol meg kellene szállni egy napot.
A gyors segítséget előre is köszi!! -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Gh0st ha erre jársz azt üzenem neked hogy *****
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Essen beléd , a hülye automatikus válaszod, többet nem is írok neked mailt mert megint megkapom.Elég pihent egy ember lehetsz....
-
Batman
őstag
muhaha

-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Tizes skálán ötös erősségű csalódást éltem át.
A GTA San Andreasban csalódtam picit. Én legutoljára talán az első részével jáccottam. Ott is botrányos volt az irányítás, de ezzel sehogy sem bírok. A játék nekem kicsit vontatottnak tűnt így elsőre. Két órácskát szöszöltem vele, aztán kiléptem.
Talán ha jobb passzban leszek, majd újra belevetem magam.
Most inkább Esmein ajánlatára (CoD) vagyok kíváncsi, de még kell pár óra, mire ''megvásárolom''
Szeinrem a DoD ezerszer jobb mint a CoD, bár ez az én szubjektív véleményem.
DoD-al steamen kerszetül tudsz játszani HL motorra épül. -
Batman
őstag
Mivel te off-oltál először a topicba ezért nem bannollak csak figyelmeztetlek, de a következőnél már nincs kegyelem.....
További része a hozzászólásnak törölve az alapelvek megsértése miatt. Első és egyben utolsó figyelmeztetés kedves Batman, különben szárnyakat adok. I_Am![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Batman
őstag
foleg magatoknak - mivel I_Am hosszuranyult nyitoposztjat ugysem olvassa majd el senki, hiaba irt le mindent legalabb ketszer (de inkabb haromszor), lehet majd kikkelni-bannolni mintazallat
jah, es ha mar emlited: en olyat alkotok, amit akar ujonc is igenybe vehet, Ti meg nem
(meg en egy felrekattintassal tudom torolni az egesz adatbazist, mint pl par oraval ezelott is - es nem volt rola mentes, mert ugye meg be sem volt fejezve (ugy 95%-nal jart))
szerk.: majd keress mar meg msn-en, es rugdossal azert, amit megbeszeltunk (ma mar ne, de holnap feltetlen - meglesz a kategoriankenti 100 is)
Batman: nem alszom
[Szerkesztve]te még ébren vagy, hát mikor alszol??

-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Itt a kiegészítő:Bővebben: link
-
Batman
őstag
de ez nem sima kotojel, hanem gondolatjel, anno volt neki topicja is, epp tegnal=p emlegette Cathfaern => Bővebben: link
Agyzuzo: a guglifold nekem sem megy, nem tud loginolni - meg turkalom kicsit a tuzfalat (sygate), hatha az kavar be, ha sikerult szolok
Batman: a Te kukiid nem a gondolatjel miatt tuntek el, hanem mert a win2k rugott egy utlosot meg maradek erejebol a kocsog linux-oson![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]muhaha

Probálod menteni még mi menthető , de a linux hatalomra tör..
-
Batman
őstag
hehe de legalabb nem csak én szívtam meg
ha én bukok ti is buktok
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Miért törlödött jobb oldalon azoknak a topicoknak a listája amikbe eddig írtam?
Nem csináltam semmit, netezek es mikor fríssítem az oldalt az összes eltünt??
Nálatok nem?
Opera 8.01 -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
A nárcizmus önimádatot,és egyéb szerelmi ömlengést jelent önnön magad felé .
Most már én is tudom, de elöször azt hittem valami vagy valaki iránt.

-
Batman
őstag
jól van, legyen písz, de azért lazíts
nagyon jó érzés tud lenni, h ha emberekkel ugyanúgy tudsz fórumozni (márpedig én ugyanúgy akarok), mint azelőtt, h caps lockos titulusuk lett volna - erre megéri vigyázni szerintem
szerk: nárcizmus alatt a sima (nem ennyire végletekig szétboncolt) önimádatot szándékoztam poénként elsütni, miután batman filmről érdeklődtél.. nah, mind1
[Szerkesztve]Uhh elbeszéltünk egymás mellet, mivel amelyik hsz-mra válaszoltál (és miutaén megnéztem a jelentést) én azt szürtem le hogy bash-t imádom..

ezért lettem kicsit mérges , ujra elolvasva mindent ,rájöttem roszra gondoltam, de amugy szerintem nem változtam meg .....
Amugy ha magmról van szó akkor még szép hogy önimádat rulez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
látod bevallom azt is ha tévedek....
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
hm, korrigálom magam: túlérzékenység rulez

amúgy nem gondoltam komolyan, azt viszont komolyan gondolom, h ez nem volt annyira komoly gondolat, h arra az ízirájderre (mint egyértelműen intő megnyilatkozásra) feltétlenül szükség lett vona, továbbá azt is gondolom, h a mondat végén leledző szmájli feszültség- és egyéb ellenérzéseket oldó hatása elengedhetetlen a hsz alapos és korrekt értékeléséhez
szerk: javíts(atok) ki pls, ha ez annyira durva lett volna, h ne engedhessem meg magamnak, mert nem érzékelem, h helyénvaló lett volna a reakciód
[Szerkesztve]Az easy rider szerintem nem annyira durva fogalmazás, egy filmből idéztem...
Nálam is ott van a smile...
Amugy meg őszintén bevallom nem tudtam mit jelentett ez a szó utánanéztem és nem tetszett amit ott írtak róla.
Bővebben: link -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Van ennek topic-ja is gyerekek: Bővebben: link, és már egyáltalán nem új a dolog.
A tegnap kiadott szenzáció a Google Earth nevezetű műholdnéző program: Bővebben: link.Bash láttad már a Batman begins-t?
Vagy lehet nem is érdekel?
Nálunk még nem vetítik ezért kérdem, hogy tetszett e.
köszi
Batman -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Hol szeretnéd , zalaegerszegen vagy valahol máshol mert ha gondolod utana kérdezek egy-ket dolgonak, helynek.
Mod:
mikor , és hányan jönnétke, most nem vagyok zegen , de majd ha hazamegyek utána kérdezek és szolok hogy talatam e valmi jot, de nem akarok semmit sem ígérni -
Batman
őstag
Igen , de az a baj hogy örségben nem nagyon ismerke senkit ha szállás és hasonlókra lennél kiváncsi , de ha akarod egerszegen válalok idegenvezezetést , lényegében minden egyetlen utcára koncentrálodik azon kívül más nagyon nics

Gh0sT: mi volt a tegnapi arculat váltás....
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Jóvanna azért mert ez nem ugrott be de akor is tök nem érdekel. Ez van. Az lehet hogy általánosban még tanultam rendesen 4-5 voltam midenből de msot valahogy szarok az eggészre mert minek ha úgyse érdekel meg úgyis elfelejtem mint pl tavaly kémiából bukásra áltam bemagoltam amit kellett sozt átmentem. Következő héten azt sem tom miről volt szó
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz
#3031-re: nemvok tankönyv hogy amit megtanultam meg is jegyezzem. pláne nem az ilyeneket. Akkor tudtam mostanra elfelejtettem
van ilyen
[Szerkesztve]no comment.

-
Batman
őstag
Hááát ez igy nemistudom földrajz qvára nem érdekelt mi érdekeljen rajta? Valahogy úgy nem érdekel ahogy a kémia. Tanítják de minek? Amúgy 18 vok
mod: jaés nem szégyellem magam
de ez már az én bajom
[Szerkesztve]Általános műveltség neked nem mond semmit?

-
Batman
őstag
Kereső bácsi talált valamit: Bővebben: link.
Már én is próbálkoztam a keresővel meg is találtam amire vágytam csak épp választ nem kaptam:
Bővebben: link
...ne kötekedj ,gyere ki a hóra...

-
Batman
őstag
Ok. de miből van a gáz vagy az hogy keletkezik?
Merthogy ha nem lesz olaj akkor lesz gáz stb...
Télleg és mi van ha elfogy a szilícium?
Nem lesz proci
Rögtön az első link tökéletes lesz.
A földgázt , ugyan úgy ''bányászni'' kell mint a kőolajat.Nem a kőolajból állítják elő.
Földgázból még viszonylag jelentős tartalékok vannak a föld méllyén.
mod:Bővebben: link
Nem hiszem hogy a szilicum elfogyna mivel homokból állítják elő. -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Mér az?Ha valaki 20 littyót beleköpet a tankba,akkor az kb 200Ft-tal fizet többet,mint emelés előtt,úgyhogy tartom magam az előbb leírtakhoz !

De az autot nem csak egyszer kell megtankolni egy évben és nem is 20 literesek a tankok hanem ennek többszörösei.Így a sok kicsiből egy elég komoly összeg is lehet.

-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Hali!
Hol lehet nyomtatni valahol a deák tér-től a klinkákig vonalon?
Holnap reggel kb 5-6 oldlat amit azonnal ki is nyomtatnak, van a color copy vagy mi de nem taltam meg a honlapját.
Fontos lenne.Köszi a segítséget.
Batman -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Kedves Esmein!
Örülök, h. a Ph! fellép a jogellenes dolgok ellen (ld. zártad a hozzászólásom után a ''Zenét keresek!''-topikot), de én _nem_ a számot kerestem/kértem, _csak_ a címét!!!
Tehát a kérdés újra adott:
A Bárány-Jován dj-párosnak van egy száma: Perfect harmony, ebben van egy régi muzsikából ''kölcsönvett'' -talán- szaxofon szóló, ennek a zenének kellene _csak_ a címe (meg az előadója)!
Ha tudtok, pls. help me!!!Itt a helyed:
Batman
őstag
Nekem holnap kellene neurológiából vizsgázni de szerintem jövőre halasztom...

Egy világ tört össze bennem:

-
Batman
őstag
pff én még semmit sem ettem, lehet meg kéne melegíteni a franko konzerves sólettemet....
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Na akkor most mindenki menjen aludni VladimirR éjszakázik egyet és holnap mire felkeltek már várhatólag minden a helyén lesz.

-
Batman
őstag
Még 30 perc.

-
Batman
őstag

Jaj, könnyesre röhögöm magam rajtatok... Batman, ez nem a te napod...
Esm, te voltál, aki nem bírod az ilyesmit, vagy Tildy?
Ezek szerint te.
Az aláírásodra: én most is ágyból nyomom. Pizsiben, mint Erdeya...
p
[Szerkesztve]Pedig vagy 10szer elolvastam.

-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Javaslom a (ti. a szerelemben - Batman) beszúrását az aláírásodba a közérthetőség érdekében. Akár közbe, akár a végére... Amúgy is mókás, de ez azért kell hozzá...
Kérésed számomra parancs.

-
Batman
őstag
Egyébként miben kell hinni?

Hiányzik a context...
pA ''szerelemben''!

-
Batman
őstag
Melyik topik?

pMsn-en nyomta ezt a kis eszmefutatást.

-
Batman
őstag
De ha xp van a gépen akkor ez nem jo megoldás , mivel az xp-n egyszerre csak egy felhasználó dolgozhat és ha ő távolról bejelentkezik akkor az a másik gépet nem lehet használni addig.
Ha win2003 server van a gépeken akkor a remote dekstop is tökéletes megoldás.
Legalábbis én így tudom , ha tévedek javítsatok ki.
olvastátok az aláírásom.....
mod: már csak 2 óra, juj de izgulok
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Ha valaki nagyon unatkozik segíthetne nekem.

Olyan rádiós fejhallgatót keresek amin mikrofon is van , de sehol sem találok.Lehet hogy nem is gyártanak ilyet?Pedig szerintem nagyon hasznos lenne.Ha valki tud ilyet akkor dobjon meg egy linkel.
köszi
Batman -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Hali!
Mondjatok nekem valami jó, független hírportált.
Ami tényleg fontos , és napi hírekkel foglakozik , minden témában.
Elegem van az olyan hírekből, hogy Győzike ezt csinálta VV x.y azt csinálta , valakinek a kis kutyusa rosz lábbal kelt fel .......
Batman -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Viktor77 a nyomdokaidba akarnak lépni
Bővebben: linkMiért is?

Belőlem is több van.
Batman
őstag
Nem én raktam át.
Grafiqs,Bencom: aláírás max három sor![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD.: általános iskola első osztály, számold meg.
%Grafiqs% -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Idézet az alapelvekből:
...a moderátorok (és döntéseik) a fórum területén egyenrangúak egymással és a házigazdákkal is...
A moderátorok csak a fórumon ténykednek, míg a házigazdák müködtetik az egész céget, és a honlapokat. -
Batman
őstag
Robin hol marad Batman mellöl?
LoLHülyeségeket kérdezett és megöltem.

-
Batman
őstag
Hát egy picit, láttam párszor a filmeket, németül ,angolul es magyarul is

De ez most ngyon jó pontokat kapott az imdb-n remélem tényleg jó lesz és nem kell csalódnom. -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Az évtized legjobb filmje, már nagyon várom ,hogy nálunk is vetítsék.

-
Batman
őstag
Nézzetek be ide , kiváncsi vagyok a véleményetekre én kicsit hihetetlennek tartom, de lehet csak tudatlan vagyok és ez mindennapos....
-
Batman
őstag
háát, az aláírásod miatt majdnem lefejeltem a billentyűzetet.

engedd meg, hogy megörökítsem itt is...
'' Chaten történt:''fasza buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni....'' ''
[Szerkesztve]Van egy ilyen honlap, ahol csomo chat-es ''gyögyszem'' összevan gyűjtve, most nem jut eszembe a címe de majd megkeresem.
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Mit kell vele csinálni?

És ha kaphatnék egy linket.....
Jösz táborba? -
Batman
őstag
Nem sírok, amugy már abban is volt részem amit írtál.
Jah és jössz PH! táborba?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Neked nem kell belefizetni a kajába ezzel is kedveskedünk így több jut repcsi jegyre
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Lehet változtatni az automata váltoknál, pl:sportosan, városban, autópályán....
És így a viszonyoknak a megfelelő fordulatszámon vált és talan kicsit minimalizálja a fogyasztást.
Szerintem nem hülyeség. -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Az autamata váltó az egyik legkirályabb dolog az életben. Nem értem mit szidjátok. Sajnos nekem is vissza kell szoknom erre a kjahfsfkbksdf szal értitek milyen váltóra, pmert párommal a határban mindig az ő kocsijukat próbálgattuk, ami egy autamata váltós ascona volt. Hogy én azt hogy szerettem.

Szal én nem hiszem hogy megszeretem ezt a slendrián hülye váltót.
Tudom , tudom, mi a véleményetek.
[Szerkesztve]Nekünk is automata váltós kocsink van és nics vele semmi gond én mind a kettőt nagyon szeretem.
-
Batman
őstag
easy rider..

-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VGA kibeszélő offtopik
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó - Motorola Moto G100 128GB, 8GB RAM, Kártyafüggetlen
- Asus TUF A15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bravely Default HD Remastered Switch 2 játék eladó
- Cyborg 15 B2RWEKG 15.6" FHD IPS Core 5 210H RTX 5050 16GB 512GB NVMe gar
- Anycubic Kobra S1 + 2x Anycubic ACE Pro
- Apple iPhone 15 Plus 128 GB Black 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na erre tuti megyek, addigra megvan a chiptuning és a sportrendszer is a verdán.
..biztos ez volt az utolsó?