Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Pályakezdőként kis településen esélyed nincs, ahol a közüzemek nem olyan szintűek mint nagyobb településeken. Bár még ez sem garantál semmit, néz meg, Debrecen vs. Szombathely.
-
Esmein
nagyúr
Hát nekem nem zsánerem a falu. Én is abban lakom 45 ezer lakosa van, de menekülnék.
-
Esmein
nagyúr
Útálom ezt a kis sz*r országot.
Egy cd-t szeretnék megvenni eredetiben és még azt se lehet. Hát erről kapja be a kedves artisjus. Majd ha megmutatják hogy az az album magyarországon hol kapható akkor verhetik a mellüket. -
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nemtom mire kell neki. Mert ha ódát akar írni és állandó jelzőnek kell(Lásd még tehénszemű Héra.), akkor szívesen mesélek néhány történetet, amelyből az eposz születhetik.
-
Esmein
nagyúr
A macisajt mindig épp elég puha, hogy ne lehessen kiszedni az alufóliából, de mindig épp elég kemény, hogy a puffasztott rizs beletörjön.
-
Esmein
nagyúr
Tyú, megnéztem a super size me-t. Megjött a kedvem egy big machez, lol. DE legalábbis eszek, mert ma még csak 2x kajáltam.
-
Esmein
nagyúr
Jó. -
Esmein
nagyúr
Ám ö dí-í ám ö dí-á-el ám ö devöl !

-
Esmein
nagyúr
Nem lesz ennek jó vége

-
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nincsen

Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
ott már megkérdeztem de még választ nem kaptam. Ez ilyen kis fehér csapokkal van rögzítve, mint a p4 keret, de nem lehet kihúzni a csapokat, hogy a túloldalt a két fekete pöcköt összenyomjam, mert bunkós a vége, és bele van akadva a fekete pöckökbe, tehát se összenyomni se széthúzni nem tudom őket. Úgy néz ki, hogy befele még belepattan, de kifele már nem jön.
-
Esmein
nagyúr
Huh, be van horpadva a monitor

Szerk.: Holnap leszek 666 napos, addig intézzétek el a fontos fórumoznivalótokat
-
Esmein
nagyúr
Visszakaptam a 17 colllos moncsimat, 1024*768@100 hz végre.
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem, anyám az aki üvöltöik, tisztára ki van kelve magából, mindent most akar megcsinálni, segíteni meg nem lehet neki mert persze nem értünk hozzá.
-
Esmein
nagyúr
Ez meg van őrülve.
-
Esmein
nagyúr
Minek kell mindig hót idegnek lenni a nőknek, ha nyaralni mennek ? Ordítoznak hisztiznek. Minek akarja kitakarítani a lakást mielőtt elmegy itthonról ? Ha feleségem lesz soha el nem viszem nyaralni sehova az biztos.
-
Esmein
nagyúr
anaqer, nem emlékszel véletlenül, mi volt az a jókis alaplap kereső oldal ? Rakás dolog szerint lehetett filterezni, csak azóta volt winreinstall és elszált a kedvencek.
-
Esmein
nagyúr
Pl a jobb szeme neki harci sebesülés, öcsém falhozverdeste meg belenyomta teába és kiesett neki

-
Esmein
nagyúr
Gáz-e, ha egy fiúnak macija van ?
Esmein
nagyúr
Ma is szokásos volt a híradó. Politika lopás csalás hazudozás, áremelés, bulvár, meg halottak külföldről. Király

-
Esmein
nagyúr
És ezért kapják a fizetésüket ? Sz*ros lusta banda. Felakasztani mindet aztán a következő generáció majd odafigyel egy kicsit.
-
Esmein
nagyúr
Na most épp azért lettem lecseszve, hogy hangosan hallgatom a zenét. Ez volt a második alkalom 3 hónap alatt és 2 perc után jött beszólni ahelyett, hogy becsukta volna az ajtót magára. Eszem faszom megáll.
-
Esmein
nagyúr
Hát, befejezem a sulit és dobbantok valami más városba. Tavaly fater kitagadott, aztán 3 nappal később meg jött a telefon, hogy ugyan menjek már haza és beszéljük meg. Az nem volt baj, hogy este kivágott a hidegbe, 1 órát kaptam, hogy pakoljak. Ezt az 1 évet még kibírom míg megszerzem a technikusi papírt aztán valszeg agyő.
-
Esmein
nagyúr
Nem szabad megkérdezni, hanem jog. A betegek jogai közt szerepel, hogy követelhet tájékoztatást az állapotáról, illetve dönthet az orvos cseréjéről, vagy a beavatkozást is meghiúsíthatja. Szal ha a doki megy neked a fúróval, hogy ő márpedig betömi a fogad, akkor mondhatod neki, hogy lóf*szt.
-
Esmein
nagyúr
A szüleink korosztályával az a probléma, hogy a régi rendszerből magukkal hurcolták a tekintélyelvűséget. Ez abban nyilvánul meg, hogy mindenbe bele kell p*fázni, még akkor is ha fingjuk nincsen hozzá, csak úgy hallották, mert az mégse járja, hogy ne nekik legyen igazuk.
-
Esmein
nagyúr
Én azon szoktam röhögni, hogy faterom számtekot tanít egy középiskolában, persze ő a hardverhez is sokkal jobban ért. Már egyből baja van, ha fekszik a gép és szerelek valamit mert úgyis elszúrom, mindig el szoktam, meg már megint miért nem volt úgy jó. Nem bírom ha egy hozzá nem értő személy magyarázza a hülyeséget, amiről elsőre látszik, hogy hülyeség, de persze az úgy van, mert a tekintély fontosabb az informatikában mint a szaktudás. Mongyonle.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Szeptemberben kezdek a rendszerinformatikus szakképzésen, vagy hogyhívják ezt a technikus micsodát. Na az 2 éves, de mivel emeltszintű érettségim van informatikából, meg ecdl vizsgám, ezért csak a második évet kell lenyomnom. Törölgetni a bizonyost tuti jó lesz.
szerk.: Megyek inkább nézem a dragonballt mielőtt még felhúzom magam. -
Esmein
nagyúr
Én 19 vagyok de sokszor ki nem állom már. De most tényleg. Miért fáj az nekik ha az asztalon van a zsepim, meg fekszik a gépem ?
Szeretek aludni. Inkább alszom minthogy ezelőtt az aggyilkos 15''-os sz*r monitor előtt dögöljek. Mondjuk még ez is jobb mint unatkozni egész nap. -
Esmein
nagyúr
12 óra alvás után üvöltz muter hogy keljek fel meg hogy nézek ki meg lusta szar vagyok mit képzelek elviselnek én meg döglök itthon. Hát a prostituált mindanható szexuálja meg az ilyet. Amikor valami bűnbak kell mindig előkerülök, mert a lalika nem üt vissza.
Mégis mi köze van neki ahhoz, hogy áll a gépem vagy fekszik, vagy hogy ott előtte fésülködöm. Meg hogy nem hajtom össze az ágyneműm, csak bevágom a tartóba ? Kezd nagyon elegem lenni. Faterom meg folyton belebámul a monitoromba, meg beszél hozzám mikor a fejhallgató a fejemen van. Kíváncsi leszek mi lesz ha hazaér. Be leszek köpve nála aztán ő is elmondja ugyanezt. Király alig várom. Persze kérni nem lehet, hogy ugyan mosogassak már el, nem. Hazajön kihúzza a hálókábelt és akkor kb : ''ha ti így én úgy. megint nem mosogattatok el/porszívóztatok ki''. Alig várom hogy önálló életem legyen. Saját szobával saját élettel. -
Esmein
nagyúr
tök jó, ma is megnéztem huszonvalahány dragonballt

-
Esmein
nagyúr
Grafiqs: Msn-re gyere fel légyszíves.
-
Esmein
nagyúr
Szeged: Bővebben: link
Budapest Bővebben: link
Mindkettő azonos gépen, 1500 láb magasból teljesen letöltve.
Ennyit erről. -
Esmein
nagyúr
Kritikán aluli :
Esmein
nagyúr
Ez is a nagyvárosiak mókája, még a városrészeket sem tudom kivenni, nemhogy a házunk.
-
Esmein
nagyúr
Érdekes azért h pl egy Szegedet vagy egy Debrecent nem talál meg, pedig százezres város mindkettő, + megyeszékhely.
-
Esmein
nagyúr
Megvan a nyugati is :Bővebben: link
Míg megtaláltam...
-
Esmein
nagyúr
Szeged nem túl kielégítő minőségű : Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Bencom, te aztán durva vagy.
-
Esmein
nagyúr
Vladi ! Gratulálok, nagyon korrekt lett a kereső !
(hogy lehet ennyit kódolni ?
)
Mikorra várható, hogy frissül az adattábla ?
Van egy pár topic, amit szégyellek
-
Esmein
nagyúr
Olyat fogok röhögni, mikor kiderül mi startol.

-
Esmein
nagyúr
Bemondók : Előszőr köszönsz, aztán mondod. Bazze.
-
Esmein
nagyúr
Böktem fel egy win2k-t meglásjuk, hogy mit muzsikál. (idegesítő tény : automatikus frissítések letöltése nem látszik a status baron.)
-
Esmein
nagyúr
Asmax wants YOU :
![[kép] [kép]](http://www.asmax.com/hu/gfx/a_logo3.gif)
Aktív témák
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egy cd-t szeretnék megvenni eredetiben és még azt se lehet. Hát erről kapja be a kedves artisjus. Majd ha megmutatják hogy az az album magyarországon hol kapható akkor verhetik a mellüket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)