Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ha a helyes címre küldted és az outlook kiirta, hogy elküldte, akkor nagy valószínűséggel meg is kapta Tiv83us. (ha a mailbox-a képes ekkora file-t fogadni)
-
I_Am
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Belépsz az általad ismert cimre és megnézed?

-
-
I_Am
veterán
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Nekem múlt hét pénteken volt hasonló kezdetű dolgom. Corvin előtt vártam valakit
, mert mentünk moziba (Világok Harca) 22:00 előtt pár percel. Odajön egy ''srác'' (nemmondom milyen), köpcös, hogy:
- Nem ismerlek téged valahonnan?
- Mondom nem az biztos.
- Nem pincér vagy véletlenül?
-
Nem.
- Mivel foglalkozol? (ekkor már láttam, hogy 2 paddal arrébb tekinget, egy csaj és egy másik srác ott ült)
- Mondom informatikával és megvakartam a fejem jobb kézzel. (tetko kivillant alkaron.
)
- Meg tudod mondani mennyi az idő?
- Mondom 10 perc múlva 22:00.
Nézi az órámat és megkérdezi:
- Arany?
- Csak a belseje.
- Mennyi volt?
- 100. De miért érdekel? (és ekkor komolyra vettem a figurát és le sem vettem róla már a szemem)
- Na jól van, szeva.
És odébb állt, keresgélni másik áldozatot, akin látja, hogy zavarba tudja hozni.
Talán a fellépés, talán több is közrejátszott, nem tudom. A lényeg, hogy az estém nagyon jól telt és nem is foglalkoztam ezzel a témával miután megérkezett a hölgy.
-
I_Am
veterán
Egyszerű. Jössz a 3-ason elérsz a Róbert Károly körúti felüljáróig, ott a sávok jobb széle felé húzódsz, mert az megy Árpád híd fele. Árpád hídnál balos a Váci útra, azon végig, egészen be a Deák térig (közben a Vácinak vége lesz és Bajcsi Zsilinszky néven folytatódik) Deáknál tovább egyenesen Astória mellett el jobbra át az Erzsébet hídon átgurulsz aztán végig a rakparton, lágymányosi alatt Budafoki útra és goto M7-es.
szerk: igaz chicken egy jobbra kimaradt.
-
I_Am
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azok a tagok akik jelenleg aktivak a PH!-n pirossal ki vannak emelve.

-
I_Am
veterán
7 alkalom az korrekt. (nekünk is valahogy igy volt, csak alkalmanként 3 óra)
szerk: ha kell a teszt cd akkor összefutunk és adom.
Meg addig is pár link:
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link Ez nagyon jó, mert véletlenszerűen rakja össze a vizsgalapot. Ne lepődj meg ha egyszerű a vizsgán is ilyen kérdések lesznek.
Ha gyakorolni akarsz akkor az utolsót tudom ajánlani. -
I_Am
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Ez függ az oktatótól is, hogy mennyire van betáblázva és mennyire ér rá.
Én május 20-án vizsgáztam kreszből és júli 14-én forgalom vizsgám lesz.
szerk: elnéztem, egy év, az elsősegély meg két évig érvényes. (a kresz egy év ugy számitandó, hogy el kell kezdeni a rutint az utolsó napon) -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Vigyáztak a gyerekekre. 2 jóbarátom felesége volt ott mikor fociztunk.
Sanya: igen történt, de nem velük. Vízben ismerkedés, labdával.
Haver üti a labdát dobom a hátast és nem vettem észre, hogy mögöttem egy gumimatracon úszik egy helyes szőke. Aztán bumm, mindketten a víz alatt voltunk, nem győztem elnézést kérni haverok fetrengtek a röhögéstől, aztán kis dumcsi, akkor már inkább féltékenyek voltak. 
-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Voltak velünk lányok is.

-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Egyetlen dolog miatt sajnálom, hogy nem volt nálunk ma kamera. Akkorát vizifociztunk 4-en, hogy a fél strand odajött röhögni rajtunk. Egyszer akkorát csúsztam, hogy kiestem a pályáról, akkora hátast dobtam a fűbe, hogy jó pár helyen véraláfutásom lett.

-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Étcsoki (alapozás, hámlás már megvolt mikor bejött a jóidő) és jövő héten pénteken megyünk vissza 1 hétre. Remélem jó színnel térek majd haza.
Nem is beszélve arról, hogy tegnap leértünk 1 óra múlva már enyhén ittas állapotba voltunk, amit ma 15:00-kor szüntettünk be.
Akkorát állatkodtunk, nem lehet leírni. Jövő héten viszünk le kamerákat is meg digitgépeket, majd ha lesz valami nagy poén akkor dobok róla videót. (tuti lesz, ismerem magunkat, mikor csak kanok elmegyünk nyaralni. Megfogadtuk, hogy érkezés utántól 3 napig nem leszünk józanok.
) -
I_Am
veterán
Hú gyerekek, megjöttem Velencéről. Csokira égtem.

-
I_Am
veterán
Jól mondod reflex-ből.

Hát igen, amugy férfiasan be kell ismernem, hogy nagyon, de nagyon benéztem a begin-t, de mikor már elküldtem és reagáltál rá, nem volt kedvem kiszerkeszteni. (akkor esett le, hogy mekkora baki amikor kérdezted, hogy Én hogyan fordítanám.
) Késő van, sör is gurult haverkáéknál... 
-
I_Am
veterán
Hát nem tudom, talán most is kicsit elmehetnének a fantáziákuk irányába, mint ahogyan sokszor elmentek már. (to begin ugye a kezdet) Az eredeti címmel is bajom van.
Miért csak ennyi és miért kell megint ujra filmet forgatni a kezdetekről? Mostanában nagy divat lett ez is, csak értelmét nem látom, hiszen az első részben ugye elég nagy snitt foglalkozik a multtal. Miért nem lehetett valami folytatást kitalálni, ha már annyira folytatni akarták? -
I_Am
veterán
Srácok ötlet.
VladimirR már ugyis annyi hasznos dologgal segítette a fórumozókat, hogy jelen esetben (az OFF szétoffolása és szakmai irányba való elmozdulása miatt) megfordult a fejemben, hogy nyissunk egy totyikot, melynek címe:
VladimirR PH!-s fejlesztései
Megnyitom, aztán lesz ami lesz.
szerk: Bővebben: link GL & HF.
-
I_Am
veterán
Nem rossz ötlet. Szerintem ird meg Don Vittorionak Bővebben: link. Ő szokott online közvéleménykutatni.
-
I_Am
veterán
Másnapos jóreggelt mindenkinek.

Ha teheti valaki akkor próbálja majd ki a Long Island Ice Tea + Vodka Redbull + sör combót, még most is kész vagyok.
-
I_Am
veterán
Minden modnak ide is leirom Zero Tolerance van érvényben, a körlevél alapján. Figylejetek kérlek titeket.
-
I_Am
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Mivel ez lesz az első, majd utána nyilatkozunk érdemben.

Márk: Webcamboy, born to love, And live for joy, webcam -webcam -webcamboy!
-
I_Am
veterán
Egyszer jussak ki, többet hazasem jövök.
Csak egy gond lesz, ha a sok feka csaj jön, akkor majd jönnek a féltékeny fekák is, aztán lesz Shoot 'em UP! 
Márk: Most semmit, majd a táborban feküdj le aludni, jön az alkoholos filc és jobban fogsz kinézni, mint a képen a ganxsta srác.
-
I_Am
veterán
Kukucs.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jól hallom valakit banolni kell?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ide is berakom, mert annyira tetszik, hogy csak na. Bővebben: link és még készen sincs csak egy része.
-
I_Am
veterán
Bővebben: link #402-es post.
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Miből maradok ki!