Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
És igen.

Végre eljutottam ide Bővebben: link több mint három óra alatt, de azért még holnap finomítgatom. Egy-két dolgot még szeretnék berakni. -
Incognito
senior tag
Jó, hogy pont egy ilyen képet mutatsz, mert eszembe jut az a kérdés: miért van az, hogy a magyarokat ennyire sajnálják. Félre ne értsetek, nem magyarellenes vagyok, de én nem érzem magam jobban vagy rosszabbul, ha hírül adják azt a tényt, hogy szegény honfitársak is meghaltak.
Nekem ez az egész úgy ''jön le'' a TV -ből, hogy ha nincs magyar áldozat, akkor nincs is semmiféle baj. Persze én is sajnálom ha magyarok halnak (mert így is kevesen vagyunk), de azt is ha bármely más nemzetiségű ember hal meg értelmetlenül... -
Grafiqs
őstag
Drága MárK!
E levelet a Jóizlés nevében írom.
Borzalmas az avatarod, már ne is haragudj. Jó, jó tudom, hogy csak a tükröt fényképezted de akkor is. Ez randa, ijesztő és erkölcsileg is kifogásolható.
Megkérled beszélj VladimirR kollégával és kérd kölcsön a zacsiját.
köszönettel:
a jóizlés -
erdeya
senior tag
-
Bazsesz
őstag
Nem nézek túl sok filmet, egyszerűen csak nincs kit kicsinálnom MSN-en, mert most valahogy elfogytak az emberek...
Meg aztán itt állok tetőtöl talpig felöltözve, kiszelézve, érettségi buli vol2-re készen, csak épp nem megyek, mert elegem van a sok f@szból. Szal vagy itthon maradok, vagy beszólok mindenkinek, aztán bakterból nem a cha-ba megyek, hanem az akroba...
Lehet, hogy az a bajom, hogy túlságosan kihasználható vagyok.
-
-
rii
nagyúr
20 éves koromban még néha, 3 havonta rámjött egy fájdalom, hogy nincs apám, de 20 perc alatt túltettem magam rajta. Anyám soha nem volt. Ő emmiatt nem is hiányzott, és nem is hiányzik. Nem is tudom milyen lehetett volna, vagy lehetne ...

Van amikor jobb ha nincsnenek szülök.a közelben, mert extra mód tudnak a szeretet, és az odafigyelés jegyében kontorolt gyakorolni, és uralmat kiépíteni az önálóság felé haaldó gyermekeken, esetleg ifjú párokon.....
Nem egy házasság ment már tönkre, mert a pár valamely szülő közelébe költözött, és elindult a szülő beleszólási határainak kiterjeszutése a fiatal pár házassága fölé ..... -
rii
nagyúr
Bocs... nem akartam pszichológusnak használni senkit, csak olyan furcsa ...

el se tudom képzelni, hogy valaki beleszóljon az élete4m akármely terültetébe.
Bár még csak/már 26 vagyok, de hajnal 2kor azon kapom magam, hogy jéééé., még senki nem ordította le a fejem, hogy miért nem fekszek már, illetve hogy miért tart a fürdés 2 óráig ....
De gondoltam és is, hogy nem rendellenes, ha az ember nem kívánja a szülei erős jelenlétét ilyen korban, sőt.....!!!! -
mayerlaci
senior tag
-
-
Bazsesz
őstag
Mi bajod a tejjel? Tök zsír a csomagolása

A NŐK VÉDELMÉRE
Meg amúgy is ezeket te is mind meg tudod csinálni.
Te is tudsz nedves lenni fürdés nélkül. Csak nyakon kell önteni egy vödör vízzel...
Te is tudsz hülyeségeket beszélni, mikor meg se lettél kérdezve.
Mint most ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A vérzésnél kicsit komplikáltan kell csinálni a dolgokat, de meglehet azt
Mindössze egy jellel kell összefutnod: Bővebben: link ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát a tejadással se kell messze menni... Elmész a boltba veszel egy liter tejet, és odaadod valakinek
-
tiv83us
veterán
Ami nalad ugymukodik, hogy kinyillik a varazskonyv egy piros pentagrammaval a boritojan

Bővebben: link
Bővebben: link -
Grafiqs
őstag
Bammeg ez a rágódolog egy kis gondolkodásra késztetett:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval I_Am kolléga nagy bátran néhány nagyobb méretű szatyorral meglátogatja a legközelebbi 3 betüs variánst és beszerez egy nagyobb tétel úgy 30 kiló rágót. Majd miután hazakommandózott a nem kis adag rágnivalóval, szépen leült a szoba közepére törökülésben és elkezdte bontogatni a rágókat. Minek hatására kifejlődött egy akkora háta, hogy az etióp repülök oda vissza leszállópályának használják. Az első 30-at még kidobta, de aztán rájött, hogy azt meg is lehet enni. Úgyhogy el is kezdte magába tömni a gumidarabokat. Most hogy nagyjából 18kg rágót elfogyasztott és a tükörnek háttal állva szépen a hátára nyalta mindet, elégedetten ül a szobája közepén és azon gondolkodik ha ezt a rentgeteg rágópapirt elviszi a MÉH-be akkor annak árából mennyi rágót tud még venni...
Ezzel ugye nem is lenne gond. Csak mint tudjuk a rágóstetkó lemosható. És itt jönnek a problémák. Mert ugy a kolléga a PH!-tábor nevű züllesztőre készültében vázolta a hátára egy hulla képét. De ugye addig van még néhány igazán melegnek igérkező hét, fürdés meg ugye nyánye.
Asszem I_Am kollégát nagyjából 18m-ről is feltudjuk majd ismerni még látatlanban is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mikrotik routerek
- Samsung kuponkunyeráló
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A terheltésget ki lehet iratni nélküle is, de a hőmérsékletekhez kelleni fog. Lehet, hogy van valami plugin is hozzá, de még nem túrtam át annyira a hivatalos oldalt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)