- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gaming notebook topik
-
3400 - 3301
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
-
ladybug
őstag
A tököm kivan....
Bnőm 16:30.ig dolgozott, de még nem jött haza...
17 kor hívtam, mert kérdezni akartam Tőle valami, de már akkor ki volt kapcsolva.
Még tegnap mondta, hogy megy valahova, gondoltam nincs térerő, vagy kikapcsolta a telcsit (asszem kórházba ment volna egy bnőjéhez).
Azóta sincs semmi, és kezdek egy kissé ideges lenni... legalább egy telefont, SMS-t megereszthetett volna, hogy nyugi, majd jövök amikor jövök.
Mivel együtt lakunk, ezért ez nem olyan, hogy akkor ma nem találkozunk...
Nem szoktam aggódni, de most valahogy nincs jó érzésem...
[Szerkesztve]Megértelek. Én is aggódnék.
-
Trak
addikt
A tököm kivan....
Bnőm 16:30.ig dolgozott, de még nem jött haza...
17 kor hívtam, mert kérdezni akartam Tőle valami, de már akkor ki volt kapcsolva.
Még tegnap mondta, hogy megy valahova, gondoltam nincs térerő, vagy kikapcsolta a telcsit (asszem kórházba ment volna egy bnőjéhez).
Azóta sincs semmi, és kezdek egy kissé ideges lenni... legalább egy telefont, SMS-t megereszthetett volna, hogy nyugi, majd jövök amikor jövök.
Mivel együtt lakunk, ezért ez nem olyan, hogy akkor ma nem találkozunk...
Nem szoktam aggódni, de most valahogy nincs jó érzésem...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Bár ez sem valami részletes, de ha már mindenféle légi és űrfotóknál tartunk.
Bővebben: link -
Vangelis
félisten
-
törölt tag
-
Agyzuzo
addikt
-
mayerlaci
senior tag
-
Batman
őstag
Miért törlödött jobb oldalon azoknak a topicoknak a listája amikbe eddig írtam?
Nem csináltam semmit, netezek es mikor fríssítem az oldalt az összes eltünt??
Nálatok nem?
Opera 8.01 -
Vangelis
félisten
Figyeljetek, ez az egész Google, earth progi, előre letárolt dolog?
azt hittem hogy teljesen real time
Bővebben: link legalábbis gondolom pár órával a meccs előtt, már zöldnek kéne lennie a fűnek.
Hogyan lehet ilyen jól rákeresni dolgokra?
Vagy nem minxden település iylen részletes?
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
Lortech
addikt
-
törölt tag
Figyeljetek, ez az egész Google, earth progi, előre letárolt dolog?
azt hittem hogy teljesen real time
Bővebben: link legalábbis gondolom pár órával a meccs előtt, már zöldnek kéne lennie a fűnek.
-
Vangelis
félisten
-
Lortech
addikt
-
mayerlaci
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Lortech
addikt
-
Vangelis
félisten
-
VladimirR
nagyúr
fent van, a magyar linkje jo, de nemtom mit irkaltak ezek, hogy select language, mikor ugyanaz a magyar es az angol is...
-
Vangelis
félisten
olyat talaltam, hogy audiopci, de az meg nem 64v, es nincs is xp ala driver...
nah, meg nezelodok
jah, hogy w98?
egy kis howto => Bővebben: link
angol file => Bővebben: link
magyar file => Bővebben: link
par perc, es toltheto (elobb a magyar, majd az angol - a txt mar fent van)
[Szerkesztve]Win 98 alá kellene.
Én sem nagyon találok, de már naygon aggaszt . én meg itt örültem hogy creative hang van ezen a lapon...és láss csodát...de azért köszi -
VladimirR
nagyúr
olyat talaltam, hogy audiopci, de az meg nem 64v, es nincs is xp ala driver...
nah, meg nezelodok
jah, hogy w98?
egy kis howto => Bővebben: link
angol file => Bővebben: link
magyar file => Bővebben: link
par perc, es toltheto (elobb a magyar, majd az angol - a txt mar fent van)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Ja, hogy integrált. Milyen lap?
szerk: és milyen oprendszerre kell?
szerk: azt vágom. Találtam egyet, töltöm le. Felrakom tárhelyre, itt lesz, pár perc és leszedheted:
Bővebben: link
[Szerkesztve]Alaplap alapján is próbáltam már egyébként MSI MS-6151
win98 , de csak a chiphez kéne, a többi cuccot felismeri a wion magától
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Ja, hogy integrált. Milyen lap?
szerk: és milyen oprendszerre kell?
szerk: azt vágom. Találtam egyet, töltöm le. Felrakom tárhelyre, itt lesz, pár perc és leszedheted:
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
-
Vangelis
félisten
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - szerintetek is csunyan el vannak tevedve az emberek (sbazsi), es felfordultak az ertekrendek, vagy csak nekem kellene mas vilagban elnem inkabb...

-
Balli
őstag
Neki a topiccíme miért van pirossal szedve?
Ez hogy lehetséges? Mert hogy a nagy topicokat pirossal szedik az OK. -
pweisz
senior tag
Tudna valaki segíteni? Nem tudom hogy jól értelmezem e a hibatűrő és a magas rendelkezésre állás fogalmát. Hibatürő rendszer képes a biháit észlelni és javítani(redudáns elemek meg ilyesmi). Eből következik hogy egy magasrendelkezésre állású rendszernek hibatűrőnek kell lennie, nem? Lehet magas rendelkezésre állású rendszer hibatűrés nélkül? Végülis Clusterben meg lehetne oldani a magas rendelkezésre állású rendszert nem hibatürő gépekből(legalább is gondolom), de ha magát a Clustert nézzük, akkor az megintcsak hibatürő rendszer hiszen tudja észlelni és javítani a hibát(másik gép veszi át a hibás gép szerepét). Szóval létezik e magas rendelkezésre állás hibatűrés nélkül?
-
Dominator
aktív tag
Sprachprüfung? Oh, ja

Apám kezembenyomott az előbb egy borítékot, amit még én magam címeztem meg magam részére és a kész nyelvvizsgabizonyítványom volt benne. És bele van írva a nevem, meg az anyakönyvi számom, meg még hogy némeg, C meg közép
Csuhaj. Ennyit a német érettségiről
Vuhúú 
-
Vangelis
félisten
Nem tud nekm valaki egy drivert creative audioPCI 64v hez?
Mert amit elszedtem azzal emghal a rendszer....és nem nagyon tudok letölteni másikat..... -
Lortech
addikt
Nagyon értékelem a keresődet VladimirR. Sokmindenre jó.

A mélyen tisztelt Yiula Prókártya tulaj topikjait is meg lehet segedelmével tekinteni.
törölt tag
tényleg mondja meg nekem valaki légyszi hogy miért van az hogy pl. horvát határ mellett Umag, a campingben még a sátrakat is látom, nem egész 100kmel arré Trieste, egy maszat az egész
nem vágom trieste pont jó, onnantól felfelé, illetve lefelé a parton....
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
-
Bash
őstag
-
mr.geeZ
aktív tag
-
mayerlaci
senior tag
Na erről beszéltem. -
erdeya
senior tag
Sikeresen letöltöttem, telepítettem. Nekem műxik.

-
Gh0sT
addikt
-
Vangelis
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Közkívánatra: Bővebben: link (10 MB)
Most látom hogy a #3306-osban megadott linkedre má' nem is letöltést ajánlja fel,hanem beta temporary closed van

ÁÁhhh erdeya számára is elérhető lett ??...

-
törölt tag
Ugyanakkor meg érdekes mert a kis piti horvát tengerparti falút, jó messze a fővárostól, hajszálponotsan kirajzolja.
-
erdeya
senior tag
-
Bash
őstag
Közkívánatra: Bővebben: link (10 MB)
-
erdeya
senior tag
Szvsz próbáld meg a nuenberg-et !
MOD: Mivan?Hova lett a kérdésed??
Egy hülye kérdésre válaszoltam?
[Szerkesztve]Péterke! A gyorsabbikból küld el nekem okosan a progit amig finom a bácsi

-
törölt tag
Szvsz próbáld meg a nuenberg-et !
MOD: Mivan?Hova lett a kérdésed??
Egy hülye kérdésre válaszoltam?
[Szerkesztve]megoldottam, de egyébként igaza van esmeinnek, pl. a Nürnberg körüli településeknél ugyanazt mutatja mint pl. Szegednél
, pedig meg akartam nézni isemrősömék új házát.
de akkor sajna nem
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Vangelis
félisten
Hijába eszem a neo angint nem nagyon haSZNÁL pedig egy nap alatt bevettem az egészet és semmi

-
erdeya
senior tag
Kérném szépen én is az earth-telepítőt, mert már nem lehet elérni.
Valaki tőccse fel valahova!
-
VladimirR
nagyúr
-
törölt tag
-
hülye volt a kérdés
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Szeged: Bővebben: link
Budapest Bővebben: link
Mindkettő azonos gépen, 1500 láb magasból teljesen letöltve.
Ennyit erről.Hát ez van!!! Majd fejlődik még a buli...
-
Esmein
nagyúr
Szeged: Bővebben: link
Budapest Bővebben: link
Mindkettő azonos gépen, 1500 láb magasból teljesen letöltve.
Ennyit erről. -
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Sianis
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
Szerintem a hiba az ön készülékében van
, Taksonyban, simán ki lehet venni a házunkat, sőtt még az autókat is, most éppen horgászhelyet nézek.
És akkor csodálkozunk hogy ennyi sóderoskamion van az utakon
[Szerkesztve]Kipróbálom modernebb vga-val is, de kételkedem az eredményben...
-
törölt tag
Szerintem a hiba az ön készülékében van
, Taksonyban, simán ki lehet venni a házunkat, sőtt még az autókat is, most éppen horgászhelyet nézek.
És akkor csodálkozunk hogy ennyi sóderoskamion van az utakon
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Kritikán aluli :
Batman
őstag
-
Lord Zero
addikt
Uhh elbeszéltünk egymás mellet, mivel amelyik hsz-mra válaszoltál (és miutaén megnéztem a jelentést) én azt szürtem le hogy bash-t imádom..

ezért lettem kicsit mérges , ujra elolvasva mindent ,rájöttem roszra gondoltam, de amugy szerintem nem változtam meg .....
Amugy ha magmról van szó akkor még szép hogy önimádat rulez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
látod bevallom azt is ha tévedek....
oké
nem kapsz fekete pontot
-
Batman
őstag
A nárcizmus önimádatot,és egyéb szerelmi ömlengést jelent önnön magad felé .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már én is tudom, de elöször azt hittem valami vagy valaki iránt.

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Uhh elbeszéltünk egymás mellet, mivel amelyik hsz-mra válaszoltál (és miutaén megnéztem a jelentést) én azt szürtem le hogy bash-t imádom..

ezért lettem kicsit mérges , ujra elolvasva mindent ,rájöttem roszra gondoltam, de amugy szerintem nem változtam meg .....
Amugy ha magmról van szó akkor még szép hogy önimádat rulez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A nárcizmus önimádatot,és egyéb szerelmi ömlengést jelent önnön magad felé .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Batman
őstag
jól van, legyen písz, de azért lazíts
nagyon jó érzés tud lenni, h ha emberekkel ugyanúgy tudsz fórumozni (márpedig én ugyanúgy akarok), mint azelőtt, h caps lockos titulusuk lett volna - erre megéri vigyázni szerintem
szerk: nárcizmus alatt a sima (nem ennyire végletekig szétboncolt) önimádatot szándékoztam poénként elsütni, miután batman filmről érdeklődtél.. nah, mind1
[Szerkesztve]Uhh elbeszéltünk egymás mellet, mivel amelyik hsz-mra válaszoltál (és miutaén megnéztem a jelentést) én azt szürtem le hogy bash-t imádom..

-
Esmein
nagyúr
Ez is a nagyvárosiak mókája, még a városrészeket sem tudom kivenni, nemhogy a házunk.
-
törölt tag
-
Lord Zero
addikt
Az easy rider szerintem nem annyira durva fogalmazás, egy filmből idéztem...
Nálam is ott van a smile...
Amugy meg őszintén bevallom nem tudtam mit jelentett ez a szó utánanéztem és nem tetszett amit ott írtak róla.
Bővebben: linkjól van, legyen písz, de azért lazíts
nagyon jó érzés tud lenni, h ha emberekkel ugyanúgy tudsz fórumozni (márpedig én ugyanúgy akarok), mint azelőtt, h caps lockos titulusuk lett volna - erre megéri vigyázni szerintem
szerk: nárcizmus alatt a sima (nem ennyire végletekig szétboncolt) önimádatot szándékoztam poénként elsütni, miután batman filmről érdeklődtél.. nah, mind1
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
-
Esmein
nagyúr
Érdekes azért h pl egy Szegedet vagy egy Debrecent nem talál meg, pedig százezres város mindkettő, + megyeszékhely.
-
Lord Zero
addikt
Felbontása még ennél is jobb: Bővebben: link Majd ha lesz időm csinálok ezzel is screenshot-okat.
Lord Zero: nem, ez sem frissül, kb. ugyanazokat az adatokat használja, mint a Maps, csak kicsit jobb felbontásban. Nálunk a belvárosban a magasabb épületeket 3D-ben is meg lehet nézni, a Google Earth Pro verziója pedig full 3D-s képeket mutat. A valós idejű műholdozásig valószínűleg még van pár évünk.jah, azt írtad, h a parkoló kocsidat is láttad, ezért gondoltam
a maps pedig esetenként még épületeket is ''elfelejt'' mutatni, mert azok a legutóbbi frissítés óta nőttek ki a földből -
Batman
őstag
hm, korrigálom magam: túlérzékenység rulez

amúgy nem gondoltam komolyan, azt viszont komolyan gondolom, h ez nem volt annyira komoly gondolat, h arra az ízirájderre (mint egyértelműen intő megnyilatkozásra) feltétlenül szükség lett vona, továbbá azt is gondolom, h a mondat végén leledző szmájli feszültség- és egyéb ellenérzéseket oldó hatása elengedhetetlen a hsz alapos és korrekt értékeléséhez
szerk: javíts(atok) ki pls, ha ez annyira durva lett volna, h ne engedhessem meg magamnak, mert nem érzékelem, h helyénvaló lett volna a reakciód
[Szerkesztve]Az easy rider szerintem nem annyira durva fogalmazás, egy filmből idéztem...
Nálam is ott van a smile...
Amugy meg őszintén bevallom nem tudtam mit jelentett ez a szó utánanéztem és nem tetszett amit ott írtak róla.
Lord Zero
addikt
hm, korrigálom magam: túlérzékenység rulez

amúgy nem gondoltam komolyan, azt viszont komolyan gondolom, h ez nem volt annyira komoly gondolat, h arra az ízirájderre (mint egyértelműen intő megnyilatkozásra) feltétlenül szükség lett vona, továbbá azt is gondolom, h a mondat végén leledző szmájli feszültség- és egyéb ellenérzéseket oldó hatása elengedhetetlen a hsz alapos és korrekt értékeléséhez
szerk: javíts(atok) ki pls, ha ez annyira durva lett volna, h ne engedhessem meg magamnak, mert nem érzékelem, h helyénvaló lett volna a reakciód
[Szerkesztve] -
törölt tag
háát ez brutal nagyon

Hol is van dugó budapesten?
-
Bash
őstag
Egyébként nálatok jobban hasít a felbontija műHÓDnak, vagy akár láthatnám én is ,csak várjak vele?

Felbontása még ennél is jobb: Bővebben: link Majd ha lesz időm csinálok ezzel is screenshot-okat.
Lord Zero: nem, ez sem frissül, kb. ugyanazokat az adatokat használja, mint a Maps, csak kicsit jobb felbontásban. Nálunk a belvárosban a magasabb épületeket 3D-ben is meg lehet nézni, a Google Earth Pro verziója pedig full 3D-s képeket mutat. A valós idejű műholdozásig valószínűleg még van pár évünk. -
Lord Zero
addikt
a google maps nem volt mindig igazán up to date
ez a google earth folyton frissül? (pontosabban: real time dolgozik?) -
Batman
őstag
-
Szőrös
veterán
Hmm Te arra vagy kíváncsi , hogy Gizi néni veteményeben mit csinál ? Én inkább Gizikére amint monokinizik a kerben .

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Egyébként nálatok jobban hasít a felbontija műHÓDnak, vagy akár láthatnám én is ,csak várjak vele?

-
Bash
őstag
Hihetelen király ez a google progi !!
Tök érdekes,hogy Győrt nem írja ki,viszont a környező falvak,városok nevét feltünteti !!
Egyébként tök jó innen ráfigyelni a tájra,teljesen szokatlan ez az aspektus .
Én még a ház előtt parkoló kocsimat is látom vele! Tegnap este vagy 3 órán keresztül nézegettem.
Kicsit el is gondolkodtam rajta, lehet pár év múlva már itthonról a gép előtt ülve meg fogom tudni mondani, hogy a világ másik részén Gizi néni éppen veteményezik a kertben. -
Lord Zero
addikt
-
erdeya
senior tag
Hát ma sem sikerült sokat irogatnom...
És ennek részben ti vagytok az okai.
Mert az oké, hogy délelőtt auditálva voltam (sikeresen megúsztuk), de amikor meg akartam írni, bedobtátok ezt a műholdas linket én meg rácuppantam és már 1 órája csak azt kamillázom
Erről jut eszembe:
-Mi az, nagy foga van és a föld körül kering?
- ???
- műHÓD
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Van ennek topic-ja is gyerekek: Bővebben: link, és már egyáltalán nem új a dolog.
A tegnap kiadott szenzáció a Google Earth nevezetű műholdnéző program: Bővebben: link.Hihetelen király ez a google progi !!
Tök érdekes,hogy Győrt nem írja ki,viszont a környező falvak,városok nevét feltünteti !!
Egyébként tök jó innen ráfigyelni a tájra,teljesen szokatlan ez az aspektus .
-
Batman
őstag
-
Bash
őstag
-
Batman
őstag
Van ennek topic-ja is gyerekek: Bővebben: link, és már egyáltalán nem új a dolog.
A tegnap kiadott szenzáció a Google Earth nevezetű műholdnéző program: Bővebben: link.Bash láttad már a Batman begins-t?
Vagy lehet nem is érdekel?
Nálunk még nem vetítik ezért kérdem, hogy tetszett e.
köszi
Batman -
Lord Zero
addikt
-
Bash
őstag
A tegnap kiadott szenzáció a Google Earth nevezetű műholdnéző program: Bővebben: link. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
mert alapbol csak az elso 10 talalatot mutatja
22. vagyMinden elismerésem,ma olyan ősi topicocba is elkalandoztam,ahova a keresőd nélkül sose írtam volna
, pölö ez is tetszett , UPP-oltam is !! (érdemes megnézni,mikori csinálmány ,mostmá Lord Zero is eltette magát az utókornak 
!) :
Tehát akinél 2001.01.01 00:00 a regelési idő azok 2000 nov.közepén regisztráltak
,ezt azér szúrtam ki egyszerre ,mert én akkor vonultam be katonának !!
-
VladimirR
nagyúr
Megvan a nyugati is :Bővebben: link
Míg megtaláltam...
egyebkent => Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
vlad: ez nagyon pofás lett, grat
egy nem igazán fontos kérdés: ha a lord-ra keresek (bárhogyan, név eleje/közepe/vége) nem adja ki a nickemet, ez mitől lehet?
(nem az én nickem a lényeg, az részemről hanyagolható, csak a jelenség érdekel, ez bug vagy hiányos adatbázis mintavétel vagy mittomén?)
szerk: és ez jelentheti-e azt is, h bizonyos keresési kulcsszavaknál nem teljes a találati lista?
[Szerkesztve]mert alapbol csak az elso 10 talalatot mutatja
22. vagy
Aktív témák
-
3400 - 3301
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- 4000GB Gen4x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
- SZÉP! HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- GARANCIÁLIS LEMEZES PLAYSTATION 5 SLIM CFI-2116
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/1TB Silver
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gondoltam nézek innen meccset.