Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Trak
addikt
A tököm kivan....
Bnőm 16:30.ig dolgozott, de még nem jött haza...
17 kor hívtam, mert kérdezni akartam Tőle valami, de már akkor ki volt kapcsolva.
Még tegnap mondta, hogy megy valahova, gondoltam nincs térerő, vagy kikapcsolta a telcsit (asszem kórházba ment volna egy bnőjéhez).
Azóta sincs semmi, és kezdek egy kissé ideges lenni... legalább egy telefont, SMS-t megereszthetett volna, hogy nyugi, majd jövök amikor jövök.
Mivel együtt lakunk, ezért ez nem olyan, hogy akkor ma nem találkozunk...
Nem szoktam aggódni, de most valahogy nincs jó érzésem...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Bár ez sem valami részletes, de ha már mindenféle légi és űrfotóknál tartunk.
Bővebben: link -
Batman
őstag
Miért törlödött jobb oldalon azoknak a topicoknak a listája amikbe eddig írtam?
Nem csináltam semmit, netezek es mikor fríssítem az oldalt az összes eltünt??
Nálatok nem?
Opera 8.01 -
törölt tag
Figyeljetek, ez az egész Google, earth progi, előre letárolt dolog?
azt hittem hogy teljesen real time
Bővebben: link legalábbis gondolom pár órával a meccs előtt, már zöldnek kéne lennie a fűnek.
-
mayerlaci
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
olyat talaltam, hogy audiopci, de az meg nem 64v, es nincs is xp ala driver...
nah, meg nezelodok
jah, hogy w98?
egy kis howto => Bővebben: link
angol file => Bővebben: link
magyar file => Bővebben: link
par perc, es toltheto (elobb a magyar, majd az angol - a txt mar fent van)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Ja, hogy integrált. Milyen lap?
szerk: és milyen oprendszerre kell?
szerk: azt vágom. Találtam egyet, töltöm le. Felrakom tárhelyre, itt lesz, pár perc és leszedheted:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - szerintetek is csunyan el vannak tevedve az emberek (sbazsi), es felfordultak az ertekrendek, vagy csak nekem kellene mas vilagban elnem inkabb...

-
Balli
őstag
Neki a topiccíme miért van pirossal szedve?
Ez hogy lehetséges? Mert hogy a nagy topicokat pirossal szedik az OK. -
pweisz
senior tag
Tudna valaki segíteni? Nem tudom hogy jól értelmezem e a hibatűrő és a magas rendelkezésre állás fogalmát. Hibatürő rendszer képes a biháit észlelni és javítani(redudáns elemek meg ilyesmi). Eből következik hogy egy magasrendelkezésre állású rendszernek hibatűrőnek kell lennie, nem? Lehet magas rendelkezésre állású rendszer hibatűrés nélkül? Végülis Clusterben meg lehetne oldani a magas rendelkezésre állású rendszert nem hibatürő gépekből(legalább is gondolom), de ha magát a Clustert nézzük, akkor az megintcsak hibatürő rendszer hiszen tudja észlelni és javítani a hibát(másik gép veszi át a hibás gép szerepét). Szóval létezik e magas rendelkezésre állás hibatűrés nélkül?
-
Dominator
aktív tag
Sprachprüfung? Oh, ja

Apám kezembenyomott az előbb egy borítékot, amit még én magam címeztem meg magam részére és a kész nyelvvizsgabizonyítványom volt benne. És bele van írva a nevem, meg az anyakönyvi számom, meg még hogy némeg, C meg közép
Csuhaj. Ennyit a német érettségiről
Vuhúú 
-
Vangelis
félisten
Nem tud nekm valaki egy drivert creative audioPCI 64v hez?
Mert amit elszedtem azzal emghal a rendszer....és nem nagyon tudok letölteni másikat..... -
Lortech
addikt
Nagyon értékelem a keresődet VladimirR. Sokmindenre jó.

A mélyen tisztelt Yiula Prókártya tulaj topikjait is meg lehet segedelmével tekinteni.
törölt tag
tényleg mondja meg nekem valaki légyszi hogy miért van az hogy pl. horvát határ mellett Umag, a campingben még a sátrakat is látom, nem egész 100kmel arré Trieste, egy maszat az egész
nem vágom trieste pont jó, onnantól felfelé, illetve lefelé a parton....
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nekem is és másoknak is működik, de akkor próbáljátok így: Bővebben: link.
-
mayerlaci
senior tag
Na erről beszéltem. -
erdeya
senior tag
Sikeresen letöltöttem, telepítettem. Nekem műxik.

-
törölt tag
Ugyanakkor meg érdekes mert a kis piti horvát tengerparti falút, jó messze a fővárostól, hajszálponotsan kirajzolja.
-
Bash
őstag
Közkívánatra: Bővebben: link (10 MB)
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Péterke! A gyorsabbikból küld el nekem okosan a progit amig finom a bácsi

-
törölt tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
megoldottam, de egyébként igaza van esmeinnek, pl. a Nürnberg körüli településeknél ugyanazt mutatja mint pl. Szegednél
, pedig meg akartam nézni isemrősömék új házát.
de akkor sajna nem
-
Vangelis
félisten
Hijába eszem a neo angint nem nagyon haSZNÁL pedig egy nap alatt bevettem az egészet és semmi

-
erdeya
senior tag
Kérném szépen én is az earth-telepítőt, mert már nem lehet elérni.
Valaki tőccse fel valahova!
-
törölt tag
-
hülye volt a kérdés
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Szeged: Bővebben: link
Budapest Bővebben: link
Mindkettő azonos gépen, 1500 láb magasból teljesen letöltve.
Ennyit erről. -
törölt tag
Szerintem a hiba az ön készülékében van
, Taksonyban, simán ki lehet venni a házunkat, sőtt még az autókat is, most éppen horgászhelyet nézek.
És akkor csodálkozunk hogy ennyi sóderoskamion van az utakon
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Kritikán aluli :
Batman
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Most már én is tudom, de elöször azt hittem valami vagy valaki iránt.

-
Batman
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Uhh elbeszéltünk egymás mellet, mivel amelyik hsz-mra válaszoltál (és miutaén megnéztem a jelentést) én azt szürtem le hogy bash-t imádom..

ezért lettem kicsit mérges , ujra elolvasva mindent ,rájöttem roszra gondoltam, de amugy szerintem nem változtam meg .....
Amugy ha magmról van szó akkor még szép hogy önimádat rulez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
látod bevallom azt is ha tévedek....
-
Esmein
nagyúr
Ez is a nagyvárosiak mókája, még a városrészeket sem tudom kivenni, nemhogy a házunk.
-
Lord Zero
addikt
jól van, legyen písz, de azért lazíts
nagyon jó érzés tud lenni, h ha emberekkel ugyanúgy tudsz fórumozni (márpedig én ugyanúgy akarok), mint azelőtt, h caps lockos titulusuk lett volna - erre megéri vigyázni szerintem
szerk: nárcizmus alatt a sima (nem ennyire végletekig szétboncolt) önimádatot szándékoztam poénként elsütni, miután batman filmről érdeklődtél.. nah, mind1
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Érdekes azért h pl egy Szegedet vagy egy Debrecent nem talál meg, pedig százezres város mindkettő, + megyeszékhely.
-
Batman
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Az easy rider szerintem nem annyira durva fogalmazás, egy filmből idéztem...
Nálam is ott van a smile...
Amugy meg őszintén bevallom nem tudtam mit jelentett ez a szó utánanéztem és nem tetszett amit ott írtak róla.
Lord Zero
addikt
hm, korrigálom magam: túlérzékenység rulez

amúgy nem gondoltam komolyan, azt viszont komolyan gondolom, h ez nem volt annyira komoly gondolat, h arra az ízirájderre (mint egyértelműen intő megnyilatkozásra) feltétlenül szükség lett vona, továbbá azt is gondolom, h a mondat végén leledző szmájli feszültség- és egyéb ellenérzéseket oldó hatása elengedhetetlen a hsz alapos és korrekt értékeléséhez
szerk: javíts(atok) ki pls, ha ez annyira durva lett volna, h ne engedhessem meg magamnak, mert nem érzékelem, h helyénvaló lett volna a reakciód
[Szerkesztve] -
törölt tag
háát ez brutal nagyon

Hol is van dugó budapesten?
-
Bash
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Felbontása még ennél is jobb: Bővebben: link Majd ha lesz időm csinálok ezzel is screenshot-okat.
Lord Zero: nem, ez sem frissül, kb. ugyanazokat az adatokat használja, mint a Maps, csak kicsit jobb felbontásban. Nálunk a belvárosban a magasabb épületeket 3D-ben is meg lehet nézni, a Google Earth Pro verziója pedig full 3D-s képeket mutat. A valós idejű műholdozásig valószínűleg még van pár évünk. -
Bash
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én még a ház előtt parkoló kocsimat is látom vele! Tegnap este vagy 3 órán keresztül nézegettem.
Kicsit el is gondolkodtam rajta, lehet pár év múlva már itthonról a gép előtt ülve meg fogom tudni mondani, hogy a világ másik részén Gizi néni éppen veteményezik a kertben. -
erdeya
senior tag
Hát ma sem sikerült sokat irogatnom...
És ennek részben ti vagytok az okai.
Mert az oké, hogy délelőtt auditálva voltam (sikeresen megúsztuk), de amikor meg akartam írni, bedobtátok ezt a műholdas linket én meg rácuppantam és már 1 órája csak azt kamillázom
Erről jut eszembe:
-Mi az, nagy foga van és a föld körül kering?
- ???
- műHÓD
-
Bash
őstag
Van ennek topic-ja is gyerekek: Bővebben: link, és már egyáltalán nem új a dolog.
A tegnap kiadott szenzáció a Google Earth nevezetű műholdnéző program: Bővebben: link. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Minden elismerésem,ma olyan ősi topicocba is elkalandoztam,ahova a keresőd nélkül sose írtam volna
, pölö ez is tetszett , UPP-oltam is !! (érdemes megnézni,mikori csinálmány ,mostmá Lord Zero is eltette magát az utókornak 
!) :
Tehát akinél 2001.01.01 00:00 a regelési idő azok 2000 nov.közepén regisztráltak
,ezt azér szúrtam ki egyszerre ,mert én akkor vonultam be katonának !!
-
VladimirR
nagyúr
egyebkent => Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Megvan a nyugati is :Bővebben: link
Míg megtaláltam...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
mert alapbol csak az elso 10 talalatot mutatja
22. vagy
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

gondoltam nézek innen meccset.