Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ismét voltam a fogdokinál. Kivette a csapot, és jobban megpiszkálta a fogam maradványait. Döbbenten konstatálta, hogy nem olyan, amilyennek lennie kellene. Jobb alsó 6-os, és azt mondja, 2 gyökér, bennük összesen 3 csatorna kellene, hogy legyen. De 4 van
A 4. sose volt gyökérkezelve, ez gyulladt be. Most szedhetem a lórugást (625mg Augmentin, 3x1 tabletta). Remélem használni fog, kezd elegem lenni ebből a fájdalomból. -
ngabor2
nagyúr
Talajgenerátorok... Most volt a retekklub híradójában a jégeső-elhárítóról egy riport, miszerint ''talajgenerátorokkal'' juttatnak sok-sok jégmagot a képződő fellegekbe, ezáltwal sokkal kisebbek lesznek a jégszemcsék, és kisebb lesz a jégeső valószínűsége. Mik ezek, és hogyan működnek? Egyet be is gyújtott a bácsi.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
Bizony, egy mocsok helyi galvánelem. Az egyik pólusától meg kell szabadulnom. Amilyen szerencsém lesz, ezután még fémallergiám is lesz
Már fáj a jobb oldalon az állkapcsom, meg a jobb fülem is. Egyre szarabb 
Nem tudja valaki, hogy a ''fogorvosi ötvözet'' miből készül? Amiből a beültetett fém részek készülnek, nem az ezüst-amalgámra gondolok. -
ngabor2
nagyúr
Mesesajt!
De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?
Esmein mondata meg megállná a helyét a nap tapasztalatai között, vagy mi a szösz a topik címe...
Más:
Csütörtök óta fáj a fogam, amibe egy csapos fogat tettek. Pénteken még bíztam benne, hogy elmúlik. De holnap rátelefonálok a dokira, hogy nem lesz ez így jó, csináljon vele valamit. Így nem mehet rá a korona, mert megőrülök, az utóbbi napokban több gyógyszert ettem, mint az elmúlt kb. 5 évben. Igaz, ebben az is közrejátszott, hogy az elmúlt 5 évben kb. 3 szemet ettem, de akkor is... az Apranax se igazán segít. Ami még zavar: az állandó fémes íz a tömött fog körül. Nem akarom elhinni, hogy a csávó nem tudta azt a régi igazságot, hogy 1-nél több féle fém ne legyen a szájban. És természetesen pont a mellette levő fogban van egy méretes amalgámtömés. Ha továbbra se lesz hajlandó elmúlni a fájdalom, kénytelen leszek kihúzatni, amit nem igazán szeretnék
-
ngabor2
nagyúr
Nem napszemüveg, de fényre sötétedik az, amit kb. 3 éve hordok. Igen nagy akcióban sikerült megvennem. Tényleg nagyon jó, nem könnyezik a szemem télen se, mikor nagy a hó. Nyáron is jó, észre se veszem, hogy besötötedett a lencse, mert gyakorlatilag csak kívülről látszik, viszont nem kell hunyorognom.
-
ngabor2
nagyúr
Ez már egy rátett cucc, ott van, hogy Thermaltake...
Ha gondolod, tudok adni egy feleslegeset, a Freezer64-hez kaptam, így drasztikusabban is eljárhatsz a jelenlegiddel.
Mod: őstag lettem. Már alig ugyanennyit kell hozzászólnom értelmes témákban ahoz, hogy egyesek elgondolkodhassanak azon, hogy lehet-e új avatarom... vagy legalább fél évnek kell eltelnie, addig meg meg is csinálom az avatart egy goauldból
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
A Gigabyte-nál is valami hasonló okosság van. Ott először a középső fehér csapot kell kihúzni, aztán összenyomni a tartóhorgokat, és le lehet venni. Fényképet tudsz valahova kidobni róla? Esetleg a manualban nincs leírva?
vegyél rá AC Freezer64 hűtőt, annál nem kell levenni a régi tartót. Vagy vizelni akarod? -
ngabor2
nagyúr
Igen eccerű leszedni, de ha az A64-esek klubjában kérdezed, akkor nem lenne offtopic

Tehát ha rá van ragasztva, akkor egy igen enyhe felülről jövő ráhatással, nyomással el lehet választani. Nekem MSI-nél sikerült. Egy a fontos: FESZEGETNI TILOS, ui. könnyen megkarcolhatod a nyákot. -
ngabor2
nagyúr
No, változnak az igények, ami eredetileg új robogó akart volna lenni, aztán lett belőle használt kocsi, esetleg használt robi, most épp ott tartunk, hogy egy új, vagy egy néhány éves kocsit kellene lízingelni. Kiváncsi leszek, hogy mikor lesz belőle valami

Eredetileg mindenképp motrot szerettem volna, de senki nem támogatta az ötletet
-
ngabor2
nagyúr
Úgy látszik, valaki megint megpróbálta aktiválni magát, de az éber moderátorok lecsaptak rá...
egy semmi-köze-hozzá fórumban hozott elő egy rég lejátszott témát
De ennyit erről, és egy szóval se többet!
-
ngabor2
nagyúr
A Világok harca c. könyv nincs meg valahol a neten? Most már tényleg kiváncsi vagyok rá, bár a filmet még nem láttam.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én meg boxer+póló. Nálam kb. májustól októberig van nyitva az ablak, de ha valami csúnya vihar jön, becsukom.
-
ngabor2
nagyúr
Miért nem tettél hasonlóképp öcséddel? Legközelebb meggondolta volna, hogy hozzányúljon a cuccaidhoz...
Amúgy szőp jónapot mindenkinek. A reggelt a fogdokinál kezdtem, bragasztott egy csapos fogat, jövő héten mehetek a koronáért.Lassan teljesen átszokok a bal oldali evésre. -
ngabor2
nagyúr
No szép jó reggelt! Itt szakad az eső, úgyhogy elég nyomott a hangulat.
Ja, a postáslánc nem eladó, mint írtam, funkciója van.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Postás lánc. Ne tudd meg, mennyit könyörögtem érte az eredeti tulajnál
De ezt már ki nem adom a kezemből, az biztos!
Mod: Na megyek alszani, holnap is fel kell kelni, a telefonszámlám meg magas lesz... modem suxxx!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Itt is vannak a képek:
Bővebben: link
Ja, 4 és fél kulcs, ebből igazából 1 van gyakran használva. De legalább ha kiesik a kezemből, nem kell lehajolni érte
Átfúrni meglehetősen könnyű volt, nehezebbre számítottam én is. Lehet, hogy nem pont ilyen képekre számítottál, de én ezeket fotóztam. -
ngabor2
nagyúr
Van szép új kulcstartóm. Egy hibás 900-as cerka lett átfúrva, ez van a kulcskarikán
Ha valakit érdekel, majd teszek fel képet róla. Az egész ''kulcstartóm'' amúgy kb. 90 cm hosszú

-
ngabor2
nagyúr
A Vuk letölthető valahonnan könyv formában? Vagy legalább szövegként? A MEK-ben nem találtam, a google se adott értelmes találatot.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Dehogynem jó! Legalább fáj

Eddig a jobb oldalon rágtam, ott rendesen meg is van a bölcsességfogam alul-felül. Mostanában kénytelen vagyok a bal oldalon rágni, ahol éppcsakhogy elkezdett kibújni. Ha véletlenül ráharapok, én is csillagokat látok. De az a legrosszabb, mikor fogat mosok. Nagyon érzékeny rajta az íny, a fogkefe is bántja, de mikor a szájzujannyal nekiesek... na az valami élmény
Úgyhogy együttérzek veled. -
ngabor2
nagyúr
Épp tegnap voltam fogdokinál. Letört egy on-lay ragasztás, és helyette csinál egy csapos fogat koronával. A maradék fog lapjára (gyakorlatilag már csak a gyökér van megbelőle, egy időben sajnos nagyon elhanyagoltam) elkezdett ránőni az íny. Monmdta, hogy szuri, és levágja. Én kérdeztem, hogy szuri nélkül nem lehetne-e, mert azt nem igazán szeretem, ha fél napig nem tudok beszélni, meg megeszem belülről az arcomat, aztán 2 hétig szenvedek.
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...
Aztán mintavétel, fúrás-faragás, csütörtökre ki lesz öntve a beragasztandó cucc, jelenleg le van valami műanyaggal fedve a helye. Ja, előtte pár éve gyökérkezelve volt a fog, úgyhogy emiatt nem fájt a furkálás. -
ngabor2
nagyúr
Huh, MárK mester, egy kiskorú meglátja az avatarodat, és megáll a fejlődésben
Nagyon veszélyes lett 
-
ngabor2
nagyúr
Mit szóltok a freemail új arculatához? Először alig találtam meg a megszokott gombokat. Még most is elég furcsa. Nem tudom, miért kellett ''modernizálni'' azt, ami már egyszer bevált. A 25 megás bővítés nem rossz, de én az 5 MB-ot se használtam ki...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Neked is a munka a piálás rovására megy?

Amúgy én próbálom beosztani az időmet úgy, hogy 9-kor már ágyban legyek. Reggel 5-kor kelni kell
A héten ráadásul előreláthatólag minden nap túlórázok csúsztatás miatt, úgyhogy 5 őra után már nem nagyon tudok PH!-zni se
Hogy a HIX-es levelezésemet hogy oldom meg, azt nem tudom. -
ngabor2
nagyúr
Szép jó reggelt, hogy a mai reggelt is megnyissam. A hétvégén hiába aludtam annyit, mint eddig szinte soha, olyan álmos vagyok, hogy alig bírom a szemem nyitva tartani.
-
ngabor2
nagyúr
De rég néztem meg ennyi filmet, mint ma... ha nm esett volna az eső, akkor ezeket se néztem volna meg. Hiába, aki elfoglalt, és nincs ideje... No, jó éjszakát, bizonyára most fog beindulni ismét a topik, mikor ''lelépek''.
-
ngabor2
nagyúr
Mi a meglepő benne? Kissé sokáig éltem már a szüleim nyakán, ráadásul úgy, hogy semmire nem volt időm. Tudom, hogy társ/család mellett se lesz több időm, de azt legalább normálisan tudnám tölteni, nem ingázással. Egyedül meg beköltözni a városba nem olyan érdekes, ráadásul vagy aránytalanul drága, vagy aránytalanul kicsi lenne a lakás.
-
-
ngabor2
nagyúr
Normális társkereső oldalakat tudnátok ajánlani? Szomorúan konstatáltam, hogy repül fejem felett az idő, és még mindig nincs társam (vagy ha úgy jobban tetszik barátnőm, feleségnek való)

Lassan ideje lenne elszakadni a szülői háztól 28 évesen... de egyedül nem az igazi. -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Sok sikert a topik-rend fenntartásához. Sajnos nekem még nincs meg a kellő hsz-om, hogy egyáltalán kérhessek. De ami késik... talán karácsonyra. Ja, és alaposan elolvastam azt a bizonyos hsz-t.
De azért itt egy kérdést hadd eresszek meg ezzel kapcsolatban. Úgyebár ott van, hogy arca kell, hogy legyen az avatarnak. Már most is van néhány, amelyiknek nincs arca. Például ha én (majd, valamikor, talán) egy Stargate jelet (nagy lambda, tetején egy kör) szeretnék kérni, azt egyértelműen el fogjátok utasítani? Vagy ha esetleg egy szemet (pl. Ré szemét)?
ha úgy érzed, hogy ez a kérdés ide nagyon nem illik, akkor töröld ki. Ha még épp belefér, akkor maradjon, erről úgyis te döntessz... -
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt, jó étvágyat minden koránkelőnek.
Tegnap telefonáltak a bankból, megkaptam az igényelt kölcsönt. Asszem hamarosan 2 kerékkel több lesz nekem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Azért a 22-ből van egy néhány hiperaktív, nem kell nekünk attól tartani, hogy sokáig uralkodna itt káosz és fejetlenség, ha rászabadulna a fórumra egy diáksereg...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hol van még a nyár... Még csak június van, egy fél hónapja kezdődött a vakáció. Még van 2 hónapjauk a gyerkőcöknek, hogy rombolják a fórum morálját.
Ja, meg itt van kb. 22 MODERÁTOR(
) akik szervezkednek, hogy ezt megakadályozzák, vállt vállnak vetve kivont karddal küzdenek a felesleges hsz-ok és felhasználók ellen, vadul nyomogatva a DEL és BAN gombokat. 
-
ngabor2
nagyúr
Ismételten csend és kihaltság az off-ban. Mindenki vadul dolgozik, vagy alszik, esetleg nyaral...

-
ngabor2
nagyúr
De ha egyszer a bugyirózsaszínbe váltott axelero b***ik kiépíteni az adsl-t, akkor nincs nagy választási lehetőségem. Pontosabban kb. 1 éve ígérik, hogy ''talán'' lesz.
Másrészt a házunk előtt megy a kábeltévé. Megkérdeztem őket, annak ellenére, hogy visszirányban is erősítve van a kábel, nem terveznek mostanában netet rá, mert drááága. Sok mocsok, máshol meg annyi szolgáltatóból lehet válogatni, hogy kinyalják az előfizető seggét. Falun meg ''nesze, örüjjé' ''
bocs, kicsit mérges vagyok az egész bagázsra... -
ngabor2
nagyúr
Vidámságot mindenkinek!
Ha minden igaz, akkor ma jön a csávókám megkötni a netszerződést. Mikrós net, 512/512 korlátlan. 2 év hűségnyalatkozat esetén 10k/hó, de az első évben csak a fele. Úgy már elmegy, aztán lehet,hogy valami ''céges'' támogatást is meg tudok szerezni... Jó volna, iszonyúan elegem van a modemből! -
ngabor2
nagyúr
Ejnye-bejnye! Írta, hogy ''rajtamon kívül álló okok miatt'' (nem így írta, de nekem ez maradt meg máshonnan, és teCCik
) nem tudta indítani azt... Hogy mit, azt továbbra se árulja el.
Úgyhogy hagyjátok, valamelyik szerda éjfélkor csak elindítja, amit akart (hetet nem írt
) -
ngabor2
nagyúr
A Véreskezű Moderátor
Mindenki óvatosan, nagy tisztelettel nézze a képernyőt, mert ha észreveszi, hogy csúnyán néznek a hozzászólásaira, egyből bannolja az embert! (
)
Egy teljesen más fórumon akartam volna kérni magamnak egyéni rangot, de kb. 2 nappal késtem le.
Ha sikerült volna, akkor ott én lennék a Jóságos Főgonosz.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Akkor csak velem kivételeznek?

-
ngabor2
nagyúr
Boldog új hetet mindenkibe!
Vlad nagy titka a hírlev lett volna?
-
ngabor2
nagyúr
Tápmentes szünetegység, vagy szünetmentes tápegység rulez!
Nekem is átvészelt pár rövidke áramszünetet a gép ezzel. Mondjuk a hifi valami miatt nem szereti, ha kapcsol, akkor mindig produkál valami érdekeset...
No, kapcsolom ki a gépet, mert holnap kezdődik egy őrült hét
És ahogy elnézegettem, most fog úgyis megindulni a nagy OFFOLÁS!! További jó szórakozást, holnap jövök. Most már kiváncsi vagyok, mit alkotott Vlad... -
ngabor2
nagyúr
Én meg itt csak nézem egymás után a filmeket, meg döntöm magamba a jobbnál jobb teákat... mit ne mondjak, pár hétig el bírnám viselni

-
ngabor2
nagyúr
Mi van most a román lejjel? Pont telefonáltam, mikor beszélt róla a rádió... Többet fog érni a lej, mint a forint?
-
ngabor2
nagyúr
Szörnyű ez a mellébeszélés... Amire konkrétan rákérdeznek, az ASVA teljesen mást mond. Csak az a lényeg, hogy fizess
Ja, és nem pénzelik őket, hanem támogatják. Abból a pénzből, amit inkább nem fizetnek ki azoknak, akiket tényleg megilletne. Aztán meg azt mondják, hogy azért ilyen drága egy műsoros dvd, mert a bevételeiből mindenféle ''bűnelhárító'' csapatot kell működtetni. Egyszer adják sokkal olcsóbban, minjárt nem fogja a bűnözőknek megérni másolgatni! Ja, hogy akkor a kiadók extraprofitja hol marad... akkor ne a bűnüldözésre tessék fogni az árat, hanem a kiadói sarcra! -
ngabor2
nagyúr
Remélem vannak itt nálam idősebbek is, mert a nálam fiatalabbak biztos, hogy nem tudják a választ a köv. kérdésemre.
Tehát volt valamikor réges régen Egri Jánosnak a tévében egy műsora/játéka, amit egy forgatható számgörgőket tartalmazó táblán játszottak. Mi volt ez a játék? Kábé ennyire emlékszek, meg hogy elég elfajzott elméleti fejek játszották a játékot, mert mindenféle logika szerint kellett kiforgatni a számokat... -
ngabor2
nagyúr
Ajánlom tisztelt figyelmedbe: Bővebben: link
ebből talán ki lehet következtetni. -
-
ngabor2
nagyúr
Szép jóreggelt!
Végre péntek! Holnap unokatesómnál grillparti, asszem nagyon vidám leszek
Néha kell egy kis kikapcsolódás.
Mint kiderült, tegnap a köpenyemet nem tettem be az öltözőszekrényembe... kb. 1500Ft értékú kajajegy bánta
Hátha mégis előkerül. -
ngabor2
nagyúr
Rossz érzésem van. Talán valamit elfelejtettem. Valamit nem csináltam meg. De mit? Na ezt nem tudom, emiatt van rossz érzésem
Nektek is szokott ilyen lenni? Nagyon pocsék.
-
ngabor2
nagyúr
A Legkisebb Ugrifüles zenéje nincs meg valakinek? Két verziója van, nekem a régebbi kellene, amelyiknél a szereplúk a papírt tépkedik az elején, és nem énekelnek.
Esetelg a Rat Race filmzene is érdekelne, mert a filmben mindenféle ''effektekkel'' van megspékelve, én meg tisztán szeretem a dolgokat. -
ngabor2
nagyúr
Nekem volt rézmagos bordám. Azért nincs vele igazán gáz, mert egyrészt nem illene annyira melegdnie, hogy kiessen a mag. Másrészt épp az a rész van rászorítva a procira, úgyhogy igen nagy baj, ha már ki tud esni... vagy igen durva alagúteffektus

Amúgy tudtátok, hogy a 100Ft-os az egyetlen magyar fémpénz, amit vonz a mágnes? Nekem egy fel is van fogatva (3 vinyómágnessel) egy Nescafe-s dobozra. Ott figyel rajta Kossuth.
Amúgy a Horn-100-assal hallottam már olyan viccet, hogy valaki kiszedte belőle a rézmagot, és egy 1Ft-ost tett bele. A botban nem nézték, és elfogadták. Ki az a barom, aki ennyi munkával szétbarmolt 100-assal fizet?
-
ngabor2
nagyúr
Nekem most is ott van. Mondjuk az enyém azért tartózkodik ott már kb. 2 hete, mert sunyinetes, azt meg nem sietik el...

De a tesztelés a hely felszereltséfétól és a hiba típusától függ. Ha van tesztgép, és a hiba a ''nem bootol vele be a gép'', azt viszonylag könnyű ellenőrizni. Ha viszont, mint a te esetedben, hogy nem mindig reprodukálható módon csíkoz, szerintem tartós teszttel kell leellenőrizni.
Lehetm hogy volt már kérdés, de a hűtés rendben van rajta? -
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt, jó étvégyat ezen a kellemes párás, langyos reggelen. A francér' kellett ilyen korán felkelni!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Csakhogy visszahozzam a robogótémát, aminek amúgy van saját topikja: Bővebben: link a Derbi simonzé szerint spanyol, én bevallom lusta voltam utánanézni. Azért távol-kelet és távol-kelet között is van különbség. A 300e alattiak inkább d-Korea, Taiwan illetékességébe tartoznak, esetleg Kína. Japán... az más tészta, az fölötte van a Derbinek. De a hosszabb garancia és a viszonylag könnyebben beszerzhető alkatrészek meggyőztek a Derbi Atlantis mellett
Az olasz robogók többek szerint legalább olyan jók, vagy még jobbak, de ha azonos minőséget kapok kevesebbért, akkor inkább ezt választom. Már csak a bankot kellene rudosni, hogy gyorsan intézze az anyagiakat, hogy tudjak ''száguldozni'' (eleinte kb. 45-tel a folytás miatt, de remélem a PH!-táborig megszabadulok a kötelékektől, és téphetek rendesen). -
ngabor2
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
Hát igen, Vladnak kb. igaza van. Mondjuk asszem ezek a robogók (Derbi Atlantis, Bővebben: link) automata kuplungosok, tehát lehet, hogy a 2 fékkar valóban 2 fékkar... de egyáltalán nem biztos. És valóban ilyen típusú, abszolút kezdő kérdéseim lennének, minthogy melyik oldalon van a gáz fogantyúja (oké, valószínűleg az, amelyiket el tudom fordítani...), de mint mondtam, eddig egyáltalán nem voltam használatban levő motor közelében.
-
ngabor2
nagyúr
Az azonnali kérdések órája egy pár órája csendes, ezért ide is bekérdezek: valaki nem tud a neten valamiféle ''alap'' motorkerékpár/robogó használati utasítást full kezdők részére? (ez lennék én
)
Ha tud, ossza meg velem valaki, hogy legalább elméletben értsek a kezeléséhez.
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- nVidia tulajok OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 4. sose volt gyökérkezelve, ez gyulladt be. Most szedhetem a lórugást (625mg Augmentin, 3x1 tabletta). Remélem használni fog, kezd elegem lenni ebből a fájdalomból.

Már fáj a jobb oldalon az állkapcsom, meg a jobb fülem is. Egyre szarabb
De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...