Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Aki tud, Programozás fórumhoz szóljon, szagoljon már hozzá! Thx!
-
-
Sianis
addikt
Tud valaki adni egy linket, ahol a modemes internetelérés hangját le lehet tölteni? Tudom, hogy hülyén fogalmaztam, de tudjátok miről van szó. Szóval linket nekem
-
Sianis
addikt
Nagyon kis vicces a gyerek! Mond meg neki, hogy legköelebb, ha valami sürgős van akkor csinálja meg maga, téged meg csak tűzriadó esetén ébresszen fel. Baszd fel az agyad aztán mond neki illően, had tanulja meg. Vagy csináld te is ezt. Ő bealszik, te meg ébreszd fel, hogy egy légy berepült a szobába és zavarja ki, vagy ébreszd fel, hogy az asztalt tegye odébb 2 centivel, mert nagyon a szemedbe süt a lámpa
Találj ki valamit! 
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Huh kicsit hosszú volt az este!
-
Sianis
addikt
Valaki ébren?
-
Sianis
addikt
Sok mindenre nem gondoltál te, főleg arra, hogy összekapunk, de mostmár mindegy! Nőjj fel, aztán majd leveszlek a fekete listáról...vagy legalább próbálj meg úgy viselkedni mint régen, újoncként, hardver témában értelmesen hozzászólni, és nem nagyképűsködni, ha te valami jobban tudsz.
-
Sianis
addikt
TexT-BoY kicsit kiakadt!
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Azért a hardverek topicja egészen más. De ugye arra, hogy emelik-e a sávszélet? senki nem tud hasznos infót mondani, senki nem tudja fórumon feljebb emelni valakinek a sávszélét.
Azért nem azt mondom, hogy radikális módszerekkel kell dolgozni, egyszerűen azt, hogy amit emberi ésszel egy moderátor feleslegesenek tart, azt törölni vagy bezárni, gondolok itt nem csak az elvetemült dolgokra, hanem azokat, ahol ugye nincs hasznos információ.
MOD: Nem beszélve arról, hogy ugye a legtöbb gyártó honlapja angol, és nem mindenki olyan profi külföldi nyelvekből, hogy adott esetben magának fordítsa le.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Néha én is elgondolkozom azon, hogy sokan miért jönnek ide, ha semmi közük nincs az infommatikához, csak a rangot gyűjti, mert az jó. Viszont, mikor valakinek sikerül segíteni, és megköszöni, akkor látom, hogy érdemes idejönni. Most tarsatok nyugodtan annak aminek akartok, de bennem ez tartja a lelket, és nem az, hogy sok olyan kölök jön ide, aki csak balhézik, és folyton csak a bannolásán, moderálásán lovagol mindenki, persze többletmunkát adva ezzel a moderátoroknak. Sok a feltűnési viszketegségben szenvedő, de őket úgy lehetne legyűrni, hogyha nem figylnénk rájuk. Ok nélküli moderálás, és szót nem ejtés, megoldás lenne.
-
Sianis
addikt
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Csak arca nyúzott még nagyon, vagy mindíg?

-
Sianis
addikt
Jó Reggelt!
-
Sianis
addikt
válasz
Old Death
üzenetére
Jó, hát nagyjából tudom, hogy mi a baj. Az, hogy pár éve eltört az alkarom, úgy, hogy az alsó része elcsúszott felfelé. Altatás, helyzehuizatás. Nővérke úgy látta nme jól fort össze, de a doki azt mondata minden oké. Lehet, hogy ez a baj? Nem tudom, mindensetre nem első alkalom, hogy sajog a bal karom.
Holnap kiderül, aztán meglátjuk, remélem, hogy hamar megjvaul, mert neki kell állnom programozás feladatom elkészíteni. -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Kellemes csalódás az egészségügyben. Elmentem a kórházba, a baleseti sebészetre. Kivárom a sorom türelmesen, azért látszott, hogy vannak enyhe betegek is, akik nem 20 sebbl véreznek. Bemegyek, mondom a diknak, hogy 1,5 hete korlátozottan tudom használni a balcsuklómat. Doki rám se néz, meg sem vizsgál, közli, hogy hááát háziorvoshoz kell menni.
Akkor most ezek szerint, ha tompa szúrást érzek a hátamban, és nem tudom mi az, akkor elmegyek háziorvoshoz, és kiderül, hogy egy kés? Akkor ezek szerint hiába fizetem a TB-m, felesleges, mert rám sem b@sznak? Azért ez így eléggé felháborító nem? Bezzeg ha neki lenne baja... -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Én meg közben nekiállok pakolni, mert délután utazás haza, előtte ZH, és inkább utóbbira kéne több idő, semmint előbbire.
-
Sianis
addikt
Hát köszi! Már komolyan félek, mert nem szokott ilyen sokáig tartani az az állapot, általában elmúlik 2-3 nap alatt, de ez most lassan 2 hete tart, és eddig hatott rá a krém, mostmár nem. Remélem, hogy legalább egy fájdalomcsillapító-t belőnek majd nekem, mert már estére úgy fáj a kezem, hogy a falat kaparom. Viszont gépelni meg kell, mert ma ZH lesz UNIX-ból, és a script írást meg nem lehet papíron nyomni.
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Ez így van, de kikészülni nem jobb. Mégis meg kell próbélni valami segítséget kérni, bevallani őszintén, hogy főnök egyedül ez nekem túl stresszes, ha lehetne valakit adjon mellém. Én még nem melóztam így úgyhogy nem tudom, hogy mi az ábra. Viszont tildy-t meg erősen sajnálom, mert nem lenne jó, ha pár hét múlva azt olvasnám, hogy kórházban kötött ki, mert a túl sok feszültség ráment az egészségére.
-
Sianis
addikt
Leányzó!
Mi ez most a nagy teher a válladon? Elmesélnéd pontosan? Vagy csak rébuszokban? -
Sianis
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Tudom én, csak próbáltam poénosan leragálni!

Hát igen, az OFF kicsit elment BOX Klub felé, összecsapott Kelet- és Közép-Magyarország! Szégyellem is magam emiatt!
Már megint a sötét szabolcsi tirpák parasztok miatt van balhé!
Erre nem rászokni, mert aki nem ott született, azt megharapom!
Lényeg, hogy most PEACE van, remélem, hogy így is marad. 
-
Sianis
addikt
Ezzel pörgesd fel magad, ha ven benned némi harci szellem, akkor ettől feléled az tuti!
Sianis
addikt
Na alázzad! Nekem mindegy! Nagy arcú gyerek, felvállalom nyiltan. Azt hittem, hogy normális, de túl büszke, nagyarcú ahhoz, hogy bármit lehessen kezdeni vele! Gambit mester neked van igazad, engem továbbiakban nem érint a dolog, rendezd le, kezedben a győzelem kulcsa, és már a kapuban állsz!
-
Sianis
addikt
escie!
Linux fórumba sasolj be, ha van éppen időd! -
Sianis
addikt
Megint elsőként, jó reggelt!
-
Sianis
addikt
Feel This!
Sianis
addikt
fraanc fog verekedni, mennyünk lőtérre, aztán mindenki megmutathatja magát! Monitor mennyire képezte ki a látását!

Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Byintek Love U14 Projektor
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjik én sem nagyon tudok most gépelni, mert 1 hete nem mozog a csuklóm, mára beutaló a kórházba, remélem, hogy még lesz kezemmmire hazaérek.