Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen házat vegyek?
- BIOS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Vegyél ki a gépéből egy valag ramot, hogy csak negy nagyon minimális legyen benne, és úgy hagy töltődjön
Persze ezt konvertáld át BMP-re a fokozott hatás kedvéért

Amúgy jegyezd meg, a nők a pingvinekre meg a ladákra buknak
Pínz, pínz, lada. Ez az élet regulája![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SZERK: 1024*768: 20 darab vízszintesen, 17 darab függőlegesen. Az 340 darab
Megnéztem 
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Tessék, csak neked, csak most
-
Bazsesz
őstag
Ez a szarulbeállítottultraszarulzselézett™® kép rólam.
Egy jó kép: Bővebben: link
majd ha kész lesznek a zsír képek, megmutatom. -
Bazsesz
őstag
na ezt a npot is megéltem. kirakták a tablónkat. én vok a legrondább rajta

-
Bazsesz
őstag
Tök boldog vagyok!
Szereztem LADA sajátkezű szervíz HOWTO könyvet. Jó 2104-2105-2107-2108-hoz. Vannak benne teknikai paraméterek, történelmi áttekintések, meg olyanok, hogy pölö ha sárga színű a gyertya szigetelése, akkor milyen az autó tulajdonsága (optimális használat, gáz van ezzel-azzal, stb). Meg karabantartási útmutató.
Most olyant akarok szerezni, hogy 2107 teljes szervízkönyv, amibe mindnen kis vacak benne van. Most nemrég láttam warbis illetve trabantost. A4-nél nagyobb egy picit, úgy 4-5 centi vastag, meg a pénztárcát erősen vastagítja...
Asszem fel kell mennem nyáron pestre egy olyant szerezni..
-
Bazsesz
őstag
Természetesen. Hosszú idők tervezgetése, százezres nagyságú elhasznált papírmennyiség, lézeres mérőeszközök, hogy az optikai benyomás a legjobb legyen.
Bár ha jól belegondolok, akkor most nálamsincs valami rend, mert moist jöttem haza CS-partiról, és a házamat feltettem a földről -> szkenner az íróasztalon, rajta a szvics, eldobált DDR-ramok, zsírul néz az ki nálam is
-
Bazsesz
őstag
hmm...
ha jól informálódtam arh*akárki hsz-éből ez itt te lennél bedőlve: Bővebben: link. Jól informálódtam?
Ha hozzánézzük ezt a képet: Bővebben: link (igen, úton a fogkrémtől a konzerv felé, a reszelő alatt lévő dobozka...).
Akkor felmerül bennem egy kérdés: mit akarsz te a nők, nőügyek topikba?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
UI: nehogy komolyan vedd ám
-
Bazsesz
őstag
Célpont: Titan W6TB borda
Alkalmazott eszközök: festék
Kiveitelezve: Bővebben: link (1MB-os kép)
Ezt alkottam ma. egész jól néz ki. Más hogy gondolja? -
Bazsesz
őstag
Hát valaki azért tudna ranghajhászni...

Nézz pölö engem. holnap lesz 600 napja, hogy a PH!-n vagyok, és meg merem kockáztatni, hogy talán elég a PHZ! nagyúrhoz. De a kedvencéhez tutira. HA meglesed, az két szint, talán 3. Szal ha rákapcsolnék, és a ban határán postolgatnék, lehet, hogy meglenne az a nagyúr. De hogy őszinte legyek nem nagyon izgat engem, hogy mi van a nevem alatt, mert ez csak egy ''felirat''. Attól senem leszek okosabb, senem leszek hülyébb. Ugyanaz maradok, aki eddig voltam, és ugyanaz is leszek mindörökké.
Csak egyesek ezt nem fogják fel, és nyomják a dolgokat ezerrel, merthogy milyen jó, hogy nem újonc, hanem senior tag... -
Bazsesz
őstag
Na, megvan beszélve, hétvégén megyek bábonyba házibuliba. Van itthon egy literes garone cherry, veszek még vodkát (fíl da vodka, vodka powa), meg még valami smash-t, vagy bacardi breezert.
Ottlesz az a nő, akibe eléggé bele vagyok zúgva, szal annyit nem szabad innom, hogy a távolságot ne tudjam betartani, mert félek, hogy valami negatív dolgot művelek...
Alig várom.
Utánna meg nemsűrűn leszek fennt, mert készülök érettségire. Majd azután leszek többet valszeg. Szal szombatig el kell viselnetek még, uztánna vagy 2 hónap szünet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bazsesz
őstag
Hirtelen ennyit találtam -
Bazsesz
őstag
Húúú emberek, ennyibe fáj egy tolókerekes váltó? Bővebben: link
Vagy csak elírtak egy nullát?190k-ért ladába nemsok ember fogja megvenni, mert maga a lada kevesebbe kerül... viszont nem kell kuplungolni, és lehet vele menni, mint állat. -
Bazsesz
őstag
Ezt nem ismerem. Az általam említett az egy buliba volt. összekeverték, benyalták, aztán a csávó fél órát gubbasztott a klotyó mellett, és nézte erősen, majd a budin kívül mindent összehányt. Előtte való nap fejezték be a felújítást, netudd meg, hogy milyen szép látvány volt, hogy a klotyó csillog-villog, az összes többi létező meg összeokádva...
Ezt a telós dolgot elmagyaráznád nekem kicsit bővebben? (Bár asszem vesztenék, mert 3 darab kilences van a telszámomba, meg két hatos, a másik kettő elhanyagolható). -
-
Bazsesz
őstag
Hazajöttem ralliról. Fényképeztünk meg kameráztunk ergy csomó 2107-est.
Tudnak ám ezek rendesen. (Mondjuk jó autóval nem nehéz
)
SZERK: Felsőnyárádon volt a dolog, szakadó eső, tiszta sár lettem, de megérte a 2107--esek miatt.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Nem, nekünk a könyvünk ilyen kicsi, fehér alapon zöld becsíkozódások, mindezt A5-ös kiadásba. hozzá feladatgyűjtemény, ami ugyanakkora, ugyanúgy néz ki, és vastagabb.
Asszem a könyvön valami magyarország rajzszerűség van. majd előkotrom, mert pontosan nem tudom.
Killerm: IRC? Ritkábban vagyok, mint itt a fórumon. És az esetek 99%-ban akkor te épp csendbevagy/nemvagyott/away vagy/stb....
-
Bazsesz
őstag
Nem, minket speciel a tanár fejéből szopat. könyvet nem használunk, mint sok más tantárgyból. Helyette kaparunk ezerrel. lásd pölö közgás, számvitel, statisztika, a törijegyzetelés meg felülmúlja önmagát...stb stb
Amúgy thx.
szerk: tudom, ismerem valamilyen szinten így fórumon keresztül km-t.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Emberek, itt 1 hónap mulva orbitálisan hatalmas szívások lesznek. Mivel is kezdődik? Magyarral vagy matekkal? A szóbeli meg június 27-28-29-én lesz nekem

Ráadásul a legelső kétszintű érettségi lesz... -
Bazsesz
őstag
Lada? 2110 (lépcsőshátú változat) és 2112 (ötajtós, mint a mienk). Igaz egy picivel több, mint 2 misi, ha jól rémlik 160k-val, de majdnem minden benne van, ami kell...
De sztem ha nem vagy fanatikus lada-mániás, akkor a szuzukin kívül keresgélj autót...
(((Mit fogok egyes emberektől kapni ezért a hsz-ért)))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ezt konvertáld át BMP-re a fokozott hatás kedvéért

10-12 sört egy éjjel meginni, csak gratulálni tudok hozzá