Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem is nagyjából ezek. Csak itt van még az asztalon maga a gép, pár flakon deo (1-ben még van
), néhány csavarhúzó, egy boritéknyi fénykép (már vagy 3 hónapja
), egy félbetépett koncertjegy, mikrofon, DSL modem, karóra, kiskés, schnitzer, egy halálfejes kendő, golyóstollak, 50-60db mp3-as CD, kábelek, egy fényképtartó benne pár képpel amit már ideje lenne eltakaritani, és végül de nem utolsósorban egy narancs, ami kb 1 hónapja van itt, a párját megettem de az keserű volt és száraz, volt még egy, az is rossz volt, ez ugyanolyan. Bár mostmár nem enném meg
Kb ennyi
Meg az elmaradhatatlan csokipapírok 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), néhány csavarhúzó, egy boritéknyi fénykép (már vagy 3 hónapja
), egy félbetépett koncertjegy, mikrofon, DSL modem, karóra, kiskés, schnitzer, egy halálfejes kendő, golyóstollak, 50-60db mp3-as CD, kábelek, egy fényképtartó benne pár képpel amit már ideje lenne eltakaritani, és végül de nem utolsósorban egy narancs, ami kb 1 hónapja van itt, a párját megettem de az keserű volt és száraz, volt még egy, az is rossz volt, ez ugyanolyan. Bár mostmár nem enném meg