Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Délután voltam vért adni. Volt ott a sorban mögöttem egy gumicsizmás, erősen alkoholista kinézetű ember, persze nyilván józanul. Van ugye egy igen-nem felelgetős tesztlap, amit ki kell tölteni. Azon van 1 kérdés, hogy az elmúlt 1 évben volt-e homoszexuális vagy biszexuális kapcsolata. Elkezdett háborogni, hogy milyen kérdés ez, ő ezt nem húzza alá, mire egy másik tag meg beszól hogy ha nem vagy buzi nyugodtan aláhúzhatod, mire a gumicsizmás kontráz, hogy ő nem buzi, nem köcsög, ezt nem húzza alá... aztán nagy nehezen sikerült meggyőzni, hogy ha nemmel válaszol, akkor valószinű nem buzi
A másik tag még marházott egy sort, jót röhögtem.
Ja és a véradós csajszi udvarolt, azt mondta nagyon szép vénám van
Szeretek odajárni, mindig olyan kedvesek 
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem törekedtem szakmaiságra. Nekem is van ilyen körökben ismerősöm, ő nem mondta, hogy lenne megint bármiféle sávszél emelés. Mellesleg nem túl sok realitása van ennek szerintem. Magyarország köztudottan rendkívül elmaradott ezen a téren, és nekem eddig nem úgy tűnt, hogy az illetékesek azon lennének, hogy ez változzon. Ez részemről csak egy szkeptikus felhasználói kijelentés volt, az eddig látottak alapján.
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Fél éven belül 2x sávszélesség emelés? Ez itt Magyarország, gondolkodj ember
Nekem is megugrik néha, volt hogy 384-es nettel leszedtem másfél óra alatt egy teljes CD-s programot, amit azután használni is tudtam (no warez, egy régebbi UHU Live volt), de topikot nem nyitottam neki 
-
Dilikutya
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Hm.... én a te helyedben, amilyen híred van, meg amiket csináltál, azok után MINDENT megtennék, hogy ne ismerjenek fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Hehehee a fórumozók fellázadnak a fórum gazdái ellen.... ez olyan kb mint ha jönne hozzám valaki vendégségbe, és hirtelen nem tetszene neki hogy a nappaliban a TV ott van ahol van, és nem az lesz ebédre amit ő szeretne, és ezt nekem nem tetsző hangnemben mondaná. Szerintem elkenném a száját
-
Dilikutya
félisten
Nekem is nagyjából ezek. Csak itt van még az asztalon maga a gép, pár flakon deo (1-ben még van
), néhány csavarhúzó, egy boritéknyi fénykép (már vagy 3 hónapja
), egy félbetépett koncertjegy, mikrofon, DSL modem, karóra, kiskés, schnitzer, egy halálfejes kendő, golyóstollak, 50-60db mp3-as CD, kábelek, egy fényképtartó benne pár képpel amit már ideje lenne eltakaritani, és végül de nem utolsósorban egy narancs, ami kb 1 hónapja van itt, a párját megettem de az keserű volt és száraz, volt még egy, az is rossz volt, ez ugyanolyan. Bár mostmár nem enném meg
Kb ennyi
Meg az elmaradhatatlan csokipapírok 
-
Dilikutya
félisten
válasz
Vangelis
üzenetére
Ámulj és bámulj Bővebben: link. Megjegyzem, nálunk az albiban ennél sokkalta durvább dolgok is voltak, csak az nincs dokumentálva. Esmen-ék amatőrök még

-
Dilikutya
félisten
Genyóóóóó... nagy fless rézsegen zúgó fejjel péházni, a gép is egész halknak tűnik, pedig olyan a hangja mint egy tu144-nek

-
-
Dilikutya
félisten
Ne érezze senki utalásnak....

![[kép] [kép]](http://www.ghca.com/kindergarten/kids.jpg)
-
Dilikutya
félisten
Tudom, mennyi idős. De ezzel önmagában semmi gond sincs. Én is tudok itt egy 14 éves srácot, akivel semmi gond, szerintem Gambittal mi egyre gondolunk
Meg ismerek még egy 14 éves srácot, ex-''sógoromat'', aki már azt kell mondjam korához képest túlérett
Akikkel hasonló korúakkal itt lakóhelyemen pl egy buszon utazok, hát siralmas.... Mi nem ilyenek voltunk anno. -
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Szerintem te paranoiás vagy
Nem kell ám mindenütt valami hátsó szándékot, flame-et sejteni. Szerintem már rég el lenne felejtve az egész, ha nem jössz. Ehhelyett még mindig ebben a témában gyártok 1 hsz-t, mert nem hagyom szó nélkül. Nekem mbit-tel semmi gondom nincsen, a ringes balhéról is most hallok először, azt se tudtam, hogy gondok vannak vele. Nekem ilyen csendesen a háttérben megbújó emberkének tűnt, ezért is csodálkoztam, hogy ő az, aki. Persze a ringet olvasva már kezdett hasonlitani. Amúgy nekem rgb-vel sem volt gondom, nekem ő csak egy félnótás volt, aki fel akarta robbantani a napot. Hirtelenjében ennyire emlékszem belőle, jobbára csak olvasgattam, miről van néha szó. De élből sosem támadtam le. Mintahogy most sem támadja senki őt, mert egymást gyepáljuk 
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Javaslom keresd vissza, hány rgb-s topikban voltam jelen, plána úgy, hogy egyből ráugrottam. Nem is nagyon irogattam azokba a topikokba. Most szerintem te szítottad a feszültséget. Én csak egyszerűen csodálkoztam, mert bár mbit-et alig ismerem, de semmi hasonlóságot nem mutat a levakarhatatlan rgb-vel... szal nagyjából ennyiben maradt volna a dolog, semmi feszültség nem volt, amig nem szóltál

U.i.: Magasról szarok a trendekre. -
Dilikutya
félisten
Na, ez a 7000. postom
-
Dilikutya
félisten
Nesze
Siege Cow....
Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Ezek a nők... akarsz róla beszélni?
Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
Pl ők: Bővebben: link
Aktív témák
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hardcore café
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kettőt is kaptam
Szeretek odajárni, mindig olyan kedvesek

Na hol voltam én akkor mikor ez kiderült. Mikről maradtam én le....
![[kép] [kép]](http://www.hollyeats.com/images/Bohio-BeefSteak.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.news.wisc.edu/wisweek/12-Sep-2001/images/fire_extinguisher_train01.jpg)