Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Bővebben: link
To be continued....
-
I_Am
veterán
Vigyázz, vigyázz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
-
I_Am
veterán
Ma vagyok 666 napos. Reszkessetek rossztevők, linkeskedők.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
És ban lett a vége.
b14 kérlek állj le, szépen kérlek.
mod: valamint Gambit-et is, hogy ha már tisztában van a partner korával, akkor annak megfelelően kezelje a dolgokat. (és ez most nem a korokkal való takarózás, hanem tény. egy felnőtt néha észre sem veszi, hogy nem értik meg és ebből lesz a vita) -
I_Am
veterán
Bővebben: link hozzászólás ip-je (Text osztálytársa iskolaidőben) egyezik a mai totyiknyitáséval, tehát most már biztos, hogy nem Text volt a rendetlenkedő. (amit eddig is tudtam, de azért leírtam)
-
I_Am
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Akkor kezd azzal, hogy a többi felesleges nickedet is megmutatod. Ne csinálj játszóteret a PH!-ból. Dr. Doktor-t meg bannoltam.
-
I_Am
veterán
Bővebben: link
''(Ráadásul a negatív deltaV-je is jóval kisebb, így a NiCD-hez készült ezen elven működő töltők hajlamosak túltölteni.)'' Azt hiszem ez a rész a fontos.
''Így a régi gyorstöltők akár fel is robbanthatják a NiMH cellákat!'' meg ez is.
Rajtad áll, nézd meg mekkora a töltőárama a töltőnek. -
I_Am
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Egészen máig ugyanis ettől a nickjétől is búcsúzott. Elég volt a sorozatos beszólogatásaiból a PH! tagoknak. Nem tudott nyugodni, így segítettem neki előlről kezdeni.
Suliro mostantól ha visszajössz másik nick-el nagyon figyelj oda a dolgaidra, mert most már nem lesz több figyelmeztetés és hamar rgb sorsára juthatsz. -
I_Am
veterán
Nem védtem meg senkit. Nem kell a flame, kerüld kérlek. Ha másképpen nem megy akkor mail-ben próbáld a nézeteltéréseiteket tisztázni, vagy a RING-ben. Bővebben: link
-
I_Am
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Engem egy dolog zavart csak, hogy Suliro, b14 szították a tüzet és két normális tag esett egymásnak. Suliro megint hozta a formáját (érvelt pupákkal akiről azt sem tudja kicsoda, miközben Vangelis-el beszélgetett
) valamint b14 igencsak messzemenő személyeskedő hozzászólásai zavartak.
Jól felhúztam magam nem vitás.
-
I_Am
veterán
Vangelis, többször szépen megkértelek, kerüld a hozzászólásgyűjtögető postok ömlesztését.

-
I_Am
veterán
#331, nem kis bug a motorban. Ilyet még nem láttam.

Aktív témák
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- 2080 + Barrow
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley/28.gif)

ahogy a farok csóválja a bocit.