Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
megnéztem a galaxis utikalauz egy újabb részét... hát ha azt modnom, hogy eléggé pihent, akkor nem mondok semmit

-
TrollBalint
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
én is így gondoltam, de azért mondom megkérdem másoktól is. az volt még az érdekes, hogy kérdezte milyen gépem van, mondom neki A64. És hogy nem dual channeles. Erre azt mondja, hogy tudja, hogy nem dualos

ezt honna szürte le...
Loretto: biztos megint savanyú uborkát ettél tejcsokival, mi?
Az nem tetszett a gyomrodnak 
-
TrollBalint
addikt
Ismét egy sz@r nap

az eső esik, holnap zh-kat írok
Apropó, nekem tegnap azt mondták egy számtech üzletbe (memóriát akartam venni), hogy ha nem olyat veszek, mint ami most van (kingmax) akkor nem fog müködni és még talán a gép is behal
A srác azt mondta legjobb lenne, ha bevinném a gépet, mert majd ők megnézik és akkor olyat raknak bele, amivel tuti megy. (pécsi Tpcompról van egyébként szó)
Nyugtassatok meg, hogy ha egy noname-t veszek, akkor is müködik/müködne vele a gép.
-
TrollBalint
addikt
Már javába zajlik az új topic nekem meg még a régi van kint a jobb oldalon. Azonnal orvoslom ezt a problémát

Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)