Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Én találkoztam, de úgy,hogy egymás szülei is összekevertek minket, és a poén hogy ő is András mint én
Halálkomolyan!
Asszem bérmálkozáson volt (vagy ami előtte van,nemtom már, csak egy csaj miatt mentem hittanra anno ált, 4.-ben
)
Én ültem szépen a padon, a hasonmásom meg kint volt a színpadon,néztem is hogy hm, hogy hasonlít rám...egyszercsak odajött két nő, (mint később kiderült a hasonmás anyja és nagyanyja), és mondták nekem hogy na menjünk haza, meg jól leszidtak hogy hogy viselkedtem a színpadon stb...én meg csak néztem, meg habogtam hogy kikmaguk
De még nincs vége, az előadás közben meg az én muterom kevert össze a hasonmással engem, nézte a színpadon a másikat, és gondolta magában hogy ''ez az András nem is mondta hogy kinn lesz a színpadon...meg hogy viselkedik, majd otthon megkapja a magáét..) aztán föltűnt neki hogy nem olyan nadrág van a hasonmáson mint amilyet rámadott az ünnepségre, és kezdte kapsigálni hogy mivan
-
MUŁĐER
addikt
Micsoda csend borult a PH!-ra, a világra! Mindenki alszik és álmodik, várva a szebb holnapot...míg az éjjeli baglyok itt kísértenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lassan itt a hajnal, új napfény csillan , de én élvezem-e csendes órát, amikor a világ körülöttem eltűnni látszik...hogy hangos nyüzsgéssel föltámadjon minden reggel hamvaiból akár egy főnixmadár, hangosan élvezve hogy él!
Mennyire zavar a világ zaja már....
(hajnali 5-körül ez jutott eszembe
) -
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link
jujj

Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Halálkomolyan!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Mért, más kocsinál nem nyomódik be a lemez_? Jesus