Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Google Home/Nest
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Megőrülök. Valaki ha tud segítsen. Valami trójai szórakozik velem, de semmi sem tudja eltávolítani. NAV megatlálta, de nem tudja törölni, Trojan Hunter nem látja, pedig NAV szerint trójai. (safe mode, full system scan, win98-as bootlemez és file törlés sem segít valahonnan visszajön)
Most már szeretnék elmenni és alvadni, de addig nem tudok lefeküdni amig ez a kis ''Paris'' itt van a gépemen.
A fertőzött file-nak a ct1dll.dll -t találja meg. (kerestem guglival is, de érdemi dolgot nem találtam, a többi meg szó szerint kínaiul van.
)
szerk: ja amugy nem zavarna a dolog, ha nem okozna 100%-os processzorhasználatot és nem ragadna a képernyőre a NAV figyelmeztetése és nem tiltaná le a NAV update és egyéb funkcióit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gigabyte H310M-S2H R2.0 / Gigabyte B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)