- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Andrew31
üzenetére
Európai rovar, ismerem, nekünk is volt egy csomó ugyanilyen az előző lakásban. Egyébként én vettem észre a doboz sarkában, szóltam az eladónak, hogy van benne egy szörny is, ekkor elkezdte rázogatni, hogy essen ki. Közben megkérdezte, hogy kié lesz a gép, és mikor kiderült, hogy az enyém (és nem egy nőé, aki esetleg megijedne tőle), inkább visszatértünk a porszemes problémához. Engem nem különösebben zavar, gondolom valamelyik raktárban belemászott a dobozba. A gépbe mondjuk tuti nem tudott volna belemenni, ahhoz túl kövér dög volt.
Mindenesetre, valóban nem túl bizalomgerjesztő, hogy olyan helyen volt a doboz, ahol rovarok is vannak. Sem az, hogy alapból poros szenzorral képes kiadni a Nikon egy gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest