Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASRock lapok általában
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A tegnap esti war-ok után jutott eszembe, hogy mióta szépen lassan mindenki kipihenve jött haza a nyaralásból, sem hangos szó, sem "gáz" megnyilvánulás nem hangzott el a TS-en!
Mindenkitől láttam/tunk olyan megmozdulást, ami az eddigi teljesítményét felülmúlta. Én marha jól éreztem magam tegnap este, amellett, hogy LOW feelingemet néha nem tudtam meghazudtolni
A tegnapi PVC-s csapattal bármikor jó lenne játszani. Kultúráltak, nem játszanak sem túl jól, sem gyeszurán (hozzám képest)
Viszont az már biztos, hogy este én nem leszek, Szarvasra megyek főiskolás bulit csinálni.
A ProModra én is kiváncsi lennék, bár már annyi fikázást hallottam tőletek, hogy előítéletekkel indulok neki a tesztelésnek
Bali: mintha a PAM modban mindenki ugyanazt az 5-10 csítet használná a játékosok közül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest