- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
MSI aszonnya +40%-ot tud a GTX580-hoz képest, ami 190W tdpvel továbbra is igen szép...ebből lehet korrekt dual gpu-st készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz subaruwrc #9294 üzenetére
Ezt benéztük...
Azért ez már kezd elég necces lenni, hogy az AMD már egy dupla magos szörnyet tervez piacra, dobni, az NV pedig még egy egymagost sem képes...
Érdekes. Kíváncsi leszek a Q1, Q2 részesedési adatokra.[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
subaruwrc
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Végül is nem lehetetlen. Láttunk már olyan kártyát, amit a benchmarkokra optimalizáltak, de játékokban közel sem hozta a korábban mutatott előnyt...
sz: Ha jól rémlik, azt is az nV csinálta... Nem is egyszer...
Meg 3DM-ban a PhysX-es hülyeséget...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Vigilante
őstag
Nem semmi, szépen a 480 SLI-m seggében van (ami ráadásul 800/4000-en ketyeg). Bődületes az a Texture Fillrate is!
itt az én tesztem is:
Minimumba jobb is volt, bazz, igaz ez nekem első neki futásra, nem loopoltattam, de akkor le a kalappal Nvidia! GTX685-re leszek én kíváncsi, nah az tarolni fog úgy néz ki!
Lásd fentebb.
[ Módosította: #65675776 ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Virtu még nem támogatja a 300-as driverszériát. Ez nem úgy működik, hogy on-the-fly megy minden. A Virtunak is van drivere, amibe be kell építeni a driverek és a termékek konkrét támogatását. Nehezen megy enélkül. Ezért mondtam, hogy tisztességes munka, de lehetett volna alaposabb is a készítő.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
gV
őstag
válasz Klikodesh #9278 üzenetére
alap 680 1600*900 fs [link]
tuning 7970 1440*900 fs [link]ha minden korrekt akkor ez azért elég alázos 1250-en kisebb felbontással hozza azt a 7970 mint a 680
Crytek: aham, akkor egyelőre aláz a Kepler kis felbontáson és nincs miért azt gondolnom h változna full hd-n (és felette)
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
-
Klikodesh
senior tag
[link] Az uj gpuzvel nezve az orajel, es egy uj heaven bench.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
matteo_szg
őstag
válasz Tökmindegy #9276 üzenetére
Csütörtökig már csak kibírjátok...amint lejár az NDA, egy egész napot eltölthettek majd a tesztek olvasásával
jupiiii
-
Tökmindegy
senior tag
válasz gainwardgs #9275 üzenetére
Ugyan. Most nézegetek mindenféle a neten frissiben feltett kósza tesztféléket,össze vissza vannak eredmények ,számok. Asszem le kell ülni a seggünkre és megvárni a hivatalos teszteket ,addig értelmetlen ahogy nézem véleményt alkotni.
Ez alapján elég vérszegény a dolog ,máshol meg nem.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
gainwardgs
veterán
Hát azt hiszem egyelőre marad az 580
-
beci43
senior tag
válasz Dark KillerX #9271 üzenetére
Igen,ezt én is tudom,de attól függetlenül mégis kevés...bár a meghajtó is bétás szerintem.
-
gainwardgs
veterán
válasz Dark KillerX #9271 üzenetére
Mert ski sem futtatja le először 1 loop hadd akadjon, és csak utánna kéne inditani a benchet, és mindjárt nincs ien min 6 fps meg hasonlok
-
beci43
senior tag
Bocsi,benéztem,hogy a második kép egy 7970-nel készült,nem szóltam semmit...
-
beci43
senior tag
válasz Tökmindegy #9267 üzenetére
A min FPS a mérvadó.ami több mint kétszer annyi,mint az 580-on.De majd meglátjuk,csak jöjjön már egy hivatalos teszt...
-
Dark KillerX
addikt
válasz KillerKollar #9264 üzenetére
Extreme tesszeláció és 4*AA mellett a heavon full vga limites!Sztem!
-
Tökmindegy
senior tag
Nálam is.
Ugyanazokat az értékeket állítottam be.Ezek lettek az eredmények.
FPS : 44.4
Scores : 1118
Min Fps: 11.9
Max Fps : 116.0pontosan 244 a különbség.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
beci43
senior tag
De ha megnézitek,extreme tesszelációval futott le a Heaven!
-
KillerKollar
őstag
válasz Dark KillerX #9263 üzenetére
Azért a proci is számít és az i3 2100 közel sem olyan erős mint a 2500K ráadásul 4.5 GHz-n...
-
Dark KillerX
addikt
válasz Tökmindegy #9262 üzenetére
Az kb 15% plusz a 680 javára az 580-al szemben!Sztem sovány!
-
schwartz
addikt
válasz Tökmindegy #9253 üzenetére
Szerintem meg siralmas Heaven alatt a minimum FPS. Az, hogy i3-2100 vagy i5-2500k nem oszt nem szoroz. (foleg alapon) Remelem fake az egesz.
If he dies, he dies.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz gainwardgs #9257 üzenetére
Mint az okosok mondják,teljesítményhez lövik be az árat. Ha csak annyit tud mint az ellenlábas akkor annyiért is fogják adni,ha tényleg lesz egy erősebb azért meg majd jóóóóóó sok pénzt elkérhetnek. Nem üdvhadsereg ez
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
gainwardgs
veterán
Érdekes, de ez a kártya akkor is 670 ti kellett volna legyen, meg jól bemászni a radeon ára alá, de ez nem NV stílusa meg ilyen kihozatal mellett csak álom marad.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Heaven mennyire értékeli a processzorerőt? Láthatóan full statikus benchmark, mint a 3DMarkok. Csak kérdezem, mert sosem néztem meg ilyen mértékben.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
veterán
válasz Tökmindegy #9253 üzenetére
igen, de különböző felbontás, AA, és hasonló...
Ennek így nem sok értelme van...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Klikodesh
senior tag
válasz gainwardgs #9251 üzenetére
Lehet hogy nem veletlenul jott ki a GPU-Z 6.0
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Tökmindegy
senior tag
I3 as az a proci ahogy sasoltam.
Már mint heaven alatt. Na most már világos. I3 a gtx alá I5 a radeon alatt volt
Akkor ez több mint bíztató.Két kép van ,az első a gtx a másik radeon.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz gainwardgs #9249 üzenetére
(#9253) Tökmindegy: heavenes eredménynél nem 2500k van véletlenül?
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
válasz Tökmindegy #9250 üzenetére
De bazz akko ezekszerint mégis 700-on ketyeg???
-
Tökmindegy
senior tag
válasz gainwardgs #9249 üzenetére
Jaja Most nézegettem én is.
-
gainwardgs
veterán
válasz Tökmindegy #9248 üzenetére
Az a proci lepkefing hozzá
-
Tökmindegy
senior tag
-
Vigilante
őstag
Apropó DX11.1 az hardveres, vagy szoftveres lesz csak? (Magyarul, ha felcsapom a win 8-at és lesz WDDM 1.2 az új win8-as NVIDIA driverrel, akkor elv, fog menni az első DX11 szériás GTX480-al is a DX11.1?)
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
BeLucZ
addikt
válasz Tökmindegy #9239 üzenetére
jóféle.......
csak jönne már -
Izzé
őstag
válasz Tökmindegy #9239 üzenetére
A dobozon meg DX11 virít. Fake, vagy valamit nagyon benézett a Giga?
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
-
DemonDani
addikt
válasz TESCO-Zsömle #9237 üzenetére
tudod te hogy értettem
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Erdei88
veterán
ASUS GeForce GTX 680 for Pre-Order in USA
Olcsóbb már nem lesz mint a 7970
-
Crytek
nagyúr
Maxról beszéltem! Engem nem érdekel mi nem ha meg hol és mire hat!
A játékra nézve a feltekerhető max grafikai beállítással akarom használni!
Mivel látom te máshogy futtattad innentől kezdve nem érdekem amit leírtál!Amit leírtál kb olyan mint ha Crysis 2 max esetében is dx9be futtatnád a cuccot merthogy dx11-ben azt is számolja amit nem is látunk. De akkor már nem max.
Next PC Upgrade: 2022
-
schwartz
addikt
válasz fatallerror #9215 üzenetére
Vegigjatszottad? Pedig sztem az egyik legjobb survival horror FPS.a Cryostasis utan. Nagyon varom, hogy jojjon vegre a Last Light...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
BeLucZ
addikt
Nah barátom akkor elárulok neked egy nagy titkot :
Crysist meg a warheadet hülyeség dx10ben futtatni mert egy nagy parasztvakítás azon kívül hogy kevesebb fpsed lesz, dx9ben a fizikai számítások is durván 30%-al jobban mennek, olvass utána nyugodtan, tapasztaltam is hogy gyorsabb lesz és warheadben és a simában is előcsalogatható a very high fokozat dx9ben, warheadnél alapból is
a driverből ráerőltetett anisotropic filtering egy kurva nagy hülyeség mert látványban kb 0 különbség megint csak - fpsek, nézd meg ha nem hiszed, csak a sok nyominger tesztoldal végig bekapcsolva hagyja az összes gamenél és lehuzza az eredményt, cryengine 2 nem igazán működik együtt az af eljárással, főleg nem a driverből erőltetettel, nem véletlen nincs a játékban külön ilyen opció hidd el maxon tűélesek a textúrák, főleg warheadben, álomszépahol egyedül értelmét láttam az a dirt3ban volt mert ott alapból hiába volt maxon egy mosott fos volt a talaj alapból ott volt értelme de azon kívül nem nagyon találkoztam olyan gammával ami igényelné nagyon
hmm és lássuk csak driverben legjobb teljesítményre kell rakni hogy a szoftveres gyorsítások is érvényesüljenek, nem is tom mit hagytam ki, ja igen a dx10 kód megint ilyen kamu kód cryengine 2-ben (van, de minek?)
ja igen, és nekem 460 hawkom volt amit kérlek szépen 900/4000en használtam 24/7ben és az durván 5870 szint és ment a crysis 1920x1200ban 8x aa-val és minden csúcson 30/40fpssel, de alapon sem kellett beszarni a lassúságtól
nah erre varjál gombot öcsém, ne a hunga bunga tesztekre ahány oldal annyi teszteredmény, az a tuti amit te otthon látsz, ezt már sokszor megtapasztaltam
nem is értem a tesztoldalakat mér legjobb minőség sémára rakják driverbe a beállítást mikor képminőségi különbség 0 és nem érvényesülnek a szoftveres gyorsító algoritmusok amiket az újabb és újabb driverek magukban hordoznak, valóban sok értelme van a driverből erőltetett aa-nak meg af-nek, csak gratulálni tudok hozzá
Abu is nem véletlen hangsúlyozza hogy a játékmotorba implementált algoritmusok a leghatékonyabbak mint teljesítmény, mind minőség szempontjából
hmm, ja és a cryengine 2 az egyik legjobban eltalált játékmotor sebesség szempontjából, 30 fps fölött totál élvezhető 40 fps fölött meg már király vagy, nem kell min 60 mint sok kuka motor esetében, tudod pc exkluzív volt...
aerot is érdemes kikapcsolni és nyersz vramot rajta keveset igy az sem fog elfogyni
mindent elmondtam azt hiszem szóval hidd el hogy lehet maxon élvezni egy 460assal is
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz DemonDani #9227 üzenetére
Egyébként valami extrém függőnek kell lenni vagy valami nagyon nyomos érv kell ahhoz hogy valaki ilyen drága hardware-t vegyen.
Én nyomorék pc függö vagyok (net,film.játékok).Ha tehetném napi 24órát gép előtt ülnék,de valahogy mégsem érzek késztetést ,hogy mindenből a legjobbat vegyem.
A pénzt pedig megkeresem rá azzal nem lenne gond!Én úgy vagyok vele ha valami akadozik lejebb veszem a grafikát.Mivel ez a game nem megy sehova 3 év múlva is ott lesz nekem az akkori 40 ezres vga-n meg már maxon fog menni nem veszítek semmit sem!
Így vagyok pl a Crysis 1-el hogy 2007-óta várom a napot amikor végre maxon tudom futtatni normális sebesség mellett!
Next PC Upgrade: 2022
-
DemonDani
addikt
Ez butaság
Hogy miért?Már miért is lenne kint az nvidia oldlán ha hivatalosan nincs kint? A Fermi "paperlauncholt" még előző év novemberében aszem, ezért volt kint az oldalukon... Cucc nem volt de hivatalosan bejelentették meg adatokat adtak róla, itt nincs ilyen eddig, hivatalosan nincs olyan, hogy GK104 Keplerről beszélt csak az nv szerintem (bár ebben nem vagyok 100%ig biztos)
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Crytek
nagyúr
Ezeken a "fogyasztásos" kommenteken olyan jókat szoktam röhögni.Köszönöm nektek ,hogy mindig sikerül felvidítani magam ezekkel a komentekkel!
Bár mondjuk még ha szögesléccel csapkodnak se tudom megérteni 120-160 ezres VGA-knál mi a szart számít az a párszáz forint plusz villanyszámla!
Igaz nekem sosem volt csúcs VGA-m nem is lesz,de egyszer sem néztem mi mennyit fogyaszt!Next PC Upgrade: 2022
-
csoty
aktív tag
Szerintem még minden amit a GK104ről és a GTX680ról írnak az kamu.
Hogy miért?Nézzétek meg nv hivatalos oldalát, semmi bejelentő kép, hogy lenne bármi is...
Ferminél volt Na mind1 lényeg a lényeg, hogy kíváncsian várom a fejleményeket.
GK104nek meg nem illene 680nak lennie#csotykocsithajt
-
gainwardgs
veterán
válasz fatallerror #9222 üzenetére
Legyen igazad
-
fatallerror
addikt
válasz gainwardgs #9221 üzenetére
valami pedig lesz holnap, női megérzés
bár állítólag az a 22-e nagyon valós dátum így akkor kepler majd csak akkor azzal együtt remélem megdátumozzák a középkategóriásokat is
don't tell me what i can't do!
-
gainwardgs
veterán
válasz fatallerror #9220 üzenetére
Holnap kepler teszt jó vicc, talán pénteken
-
fatallerror
addikt
kíváncsi vagyok h milyen tesztre ébredünk holnap, keplerre v ivy bridgere :]
don't tell me what i can't do!
-
Ezt teljes mértékben alá tudom támasztani. Sajnos az itthoni házimoziba, vettem egy brazos-os HTPC-t és a kép minősége, illetve pozicionálása is hagy kívánnivalót maga után.
Ismerősömnek raktam aztán össze egy HTPC-t GT520-al, és ég és föld volt a különbség, ugyanazon a rendszeren.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Puma K
nagyúr
Ehhez az AMD féle csodadriveres témához annyit fűznék még hozzá, hogy volt anno még egy ATI HD 4850-es kártyám ami míg a gépemben volt annyit nem b@sz@kodtam driverrel mint mikor csak NV kártyáim voltak (GF4 MX440, 6800GT, 7600GT, 7900GT, AMD HD 4850, GTX275, AMD HD 5470, GT555M) pedig én voltam az az ember aki a legjobban meg akarta oldani a problémákat, mert nem akartam új kártyát venni (monitorgondjaim voltak (helytelen felbontás és képfrissítés kezelés (ami ráadásul NV-n ment mert ugyan az volt a monitor...))).
Slusszpoén!
Van egy 1600 Ft-os HDMI kábelem amit még akkor vettem mikor meg lett az első laptopom, amiben egy AMD Mobility HD 5470-es dedikált VGA volt (én adtam még egy esélyt az AMD-nek). Össze akartam kötni egy 3D-s LG LED tévével. Nos nem azt láttam amire vágytam... le volt csúszva a kép ráadásul torz is volt, helytelenek voltak a színek, nem volt hang. Állítottam bármit, a kép akkor is torz maradt, rosszak voltak a színek ugyanúgy és hang sem lett... kb 2 órát szenvedtem vele újraindítgatás is volt, de aztán feladtam és hoztam a VGA kábelt (hangról letettem... inkább másik laptopról ment az internetrádió az erősítőre rákötve) aztán később eladtam a laptopot és vettem egy másikat amiben már NV dedikált VGA volt név szerint egy GT555M és ugyan azzal az 1600 FT-os kábellel, és ugyan azzal a 3D-s LG LED tévével összekötve semmi beállítás nélkül tökéletesen működött a tévé és a gép...
Én azt mondom magamról, hogy pártatlan vagyok mert mindig azt veszem amit az adott mennyiségű pénz fejében a lehető legjobbat kapom, az viszont biztos, hogy ha megint váltok laptopot vagy építek asztali gépet akkor jó alaposan meggondolom, hogy vegyek-e AMD VGA-val szerelt laptopot vagy VGA-t... Lehet egyesek esküsznek az AMD-re, de nekem másak a tapasztalataim.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz fatallerror #9215 üzenetére
Attól még a vast zabálja.
-
Vigilante
őstag
2 húzott 480-al is szépen megy egy 4GHz-en ketyegő i7 920 társaságában! 1920x1080-ba atom fullon! Ez az egyetlen 1 rész, ahol már a 30 at csapdosta!
Ekkora képet nem szokás, és nem is illik közvetlenül beilleszteni. Thumbnailesítettem.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz fatallerror #9211 üzenetére
Metro 2033 atommaxon.
-
ÁdiBá
veterán
válasz Tökmindegy #9198 üzenetére
5850 után szép hogy jó kártya az 580GTX.
580GTX-et leváltottam kettő HD7970-re. Nem szebb, inkább teljesítményben van jelentős különbség.
Azért szerintem technológiailag nem vennék rá mérget hogy lesz valami jelentős előnye a dolognak hiszen a 7000 sorozat is elég szépen teljesít.
Engem a játékban nyújtott teljesítménye érdekel.
Ha 20% rá ver alapórajelen a HD7970esre, cserélem ezt a kettő két nvidiára.
Nagyjából ennyire érdekel hogy most AMD vagy nvidiám van.ÁdiBá
-
Vigilante
őstag
507 euro a Zotac, már előrendelhető! [link]
-
gV
őstag
azert a cpuzbol lehet tudni h milyen gepek gpuzbol azt is h az sli alatt nagyobb volt kicsit gpuk orajele, am igaz a driver meg fejlodhet + ugyis a jatekok alatt szamit mit tud sliben, csak orulnek ha mindenben jo lenne a gk104. kezd megint olyan erzesem lenni ami legutobb a gf104-nel volt: "ez kell kategorias cucc".
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egy cikket is csináltunk erről, hogy várható gyorsulás a legelső driverek után. Persze ez nem jelent semmi biztosat, de világos, hogy az első driver még nem biztos, hogy teljes. Majd később újramérünk mindent. Nyáron úgyis szokott lenni egy kis uborkaszezon.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz Tökmindegy #9198 üzenetére
nv is fog majd kiadni gyorsító drivert hisz eddigi karikhoz is jött és gyorsultak is szépen
(#9200) gV : mi a probléma a skálázódással???
5826/3095=88% durván
azért egy sehonnai béta driverrel ami nem is hivatalos és ki tudja milyen konfigban nem olyan rossz az
bár tény hogy a sli hatásfoka alulmarad a cf-el szemben sok teszt szerint is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest