- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz Laraxior #10797 üzenetére
Az a baj,hogy én 1x küldtem külföldről csomagot.Ebayes vásárlás volt.
Nyomkövetés beragadt(Bár mákom volt,mert írt,hogy megkapta).Postán meg annyit tettek,hogy 3x-osát kaptam vissza kb csomagdíjnak. Biztosítás nélkül.
Nem nagyon szeretem,mert mikor magyarból küldtem,futár aláírta helyettem,kib@szta ajtóba.És közben össze is törték(nem teljesen ő hibájuk volt,otthon rosszul volt csomagolva is).Akkor is elhajtott a gls.Vagy ki volt.
Egyedül a fürgefutár volt,aki vmit visszaadott.Csomagküldés árát talán.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
18EUR. 500EUR-s értékbiztosítással, 5kg-ig.
szerk.: Felesleges. Sehol nem kockáztatnak 500EUR-ért.
#10793 gabo423 : Hehh?
Autóvásárláshoz nem vettem fel hitelt, majd pont egy hét nyaralásra fogok. Azért elárulom, hogy olcsóbb volt, mint egy hét a Balatonon#10794 KAMELOT: A ruhát ledobták a parton, de a maszk...
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
GAbre
veterán
Németből mennyi a csomagküldés magánembernek? tudja valaki?
Laraxior:
thx.
Gondolom sokkal drágább majd dupla érték biztosítva.[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz keIdor #10784 üzenetére
Húha, itt 1-2 embernek belegázoltam a lelkébe. Mi a szélsőséges!? Hogy nem tetszésemet fejezem ki!? Senki nem mondta, ha ne vegyen szabit kártyavásárlásra, csupán tippeket adtam "értelmes" időtöltésre. Én spec haveromon keresztül megoldom, mivel neki vannak botjai erre. Addig is jó F5 nyomkodást.
keIdor :
Azért télen is lehet jókat kirándulni. Anélkül, hogy lépten nyomon emberekbe ütközzön az ember.
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
KAMELOT
titán
válasz -=RelakS=- #10769 üzenetére
Mindegy, hogy HU v SK a számla a cég ugyan az. Azt mutatom, hogy nálunk rendes áron mennek, nem 2-300€ drágábban.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #10784 üzenetére
Múlt héten jöttem haza a Kanári-szigetekről, majdnem még a medencében is kellett a maszk... De volt olyan aki az óceán partján, a homokon is viselte azt a vackot.
Óistenem, hányszor kellett visszamenni a szobába, mert az embernél, telefon, pénztárca... és ugye a maszk fentmaradt*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
tetris
tag
Igaz, nekem is a Cyberpunk -ra kellett időzíteni egy hét szabit, kinek maradna még mindenfajta hardverlaunchra is
[ Szerkesztve ]
Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
-
warcat
veterán
Na azért nem kell az erkölcsök és értékek végleges elvesztéséről értekezést írni, ha egy egész kontinens nem száz darabos tételben kapott volna a kártyákból, akkor sokkal nehezebb lett volna scalperkedni, a többi már csak reakció végiggyűrűzése...
EA: It's in the crate!
-
Vigilante
őstag
válasz szasanyi #10778 üzenetére
Telitalálat! Ezt így nem is mondhattad volna szebben. Ez a helyzet sajnos.
Szabit kivenni, egy szaros VGA megjelenése miatt!?
Menne el a szerencsétlen akkor kirándulni inkább vagy töltsön egy kis + időt a családjával.
Tényleg nagyon félrement itt valami az utóbbi időkben.△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
szasanyi
félisten
válasz abridabri #10774 üzenetére
Épeszű embernél ez nem lehet olyat fontos, hogy emiatt szabit vegyen ki. Az a gond, hogy megőrültek a népek, nagyon elcsúszott az értékrend és helytelen prioritások szerint élik az életüket. Ez az egyik oka, hogy a kereskedők ennyire visszaélhettek z árazással.
Nyilván akire ez nem vonatkozik nem veszi magára, a többiek meg adjanak már egy taslit maguknak és térjenek észhez.
-
veterán
Na itt már bolti áron is látok hírdetve kártyát Átszámolva 314e Ventus3X bontatlan stb.
-
-
keIdor
titán
válasz warcat #10770 üzenetére
Sajnos az a baj, hogy szerintem megint azok fogják lerabolni, akik nem is akarják használni, hanem simán megint csak engednek hiéna ösztöneiknek és megy fel a hirdetés. +30-50% haszonnal.
Nyomogatja az F5-öt azt rendel, mert nincs jobb dolga.
Aki meg nem ér rá csak 30 perccel később, annak nem jut.
Ez lesz...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Beast007
aktív tag
Aki játszik division2-vel nem tapasztalta hogy ugrál a gpu core clock? Annál az egy játéknál nekem nem áll be stabilra, szinte mindig változik. Amit néztem eddig mind jó volt kivéve ezt, minden mennyi a hőmérséklet. Általában 1950Mhz a vége stabilan kivéve cod mw ott 1980.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz szasanyi #10767 üzenetére
ASUS expects Radeon RX 6800 series to be sold out within minutes
Amiben semmi meglepő nincs, ezt is le fogják rabolni egyből, az igazán fontos kérdés az,hogy milyen tempóban fog érkezni az utánpótlás.
Itthon gondolom megint csak alzánál leszEA: It's in the crate!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz KAMELOT #10765 üzenetére
Az, hogy szlovák oldalt mutogatsz. Feltételezem, hogy ez is valami apró ezek után, de gondolod, hogy a magyar alzától vette?
Ez gondolom azt jelenti, hogy öt napja: Pred 5 dni
Tehát szlovák alza szlovák áfával eladott 2 darab MSI Ventus 3x 3080-at, darabját 1039 euróért, ami kb 372ezer pénz.
A magyar alza magyar áfával eladott szintén 2 darab MSI Ventus 3x 3080-at, darabját 387 ezerért.
Ráadásul a szlovák alzán volt tegnap 4db Gigabyte, ami a magyaron nem volt.
Végeredményben arra akarok kilyukadni, hogy hiába alza mindkettő, más országban más készlettel más áron dolgoznak. Tehát ha én megnézem az alza.hu-t, és mondom, hogy mennyiért volt, nem tud izgatni, hogy egy szlovák piacon az alza.sk-tól vett cuccokat mennyiért adják.
Azért nem mondom, hogy ezt ide inkább ne posztolgasd, mert feltételezem, hogy ettől még itthonról lehet tőlük rendelni, csak értsd a nyelvet.
Még annyi, hogy azt a 870 eurót nagyon nem értem, ha az alza.sk-n 995-ért adtak ilyet 6 napja, és szerinted tőlük van.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
szasanyi
félisten
válasz maross #10758 üzenetére
Bár tudnám de én is csaqk remélem, hogy lesz megfelelő mennyiségű kezdőkészlet és normális árazás. Ami egyébként nov. 18-tól kezdődően indul, de a várható hazai helyzetről semmi infót nem láttam.
Én 250k-nál húztam meg a határt, afölött nem érdekel semmi mert többet nem adok VGA-ért. 6800 várhatóan alatta lesz, sajnos az XT verzió aligha. -
KAMELOT
titán
válasz -=RelakS=- #10764 üzenetére
Alzánál megvette majd itt (ua mint a HA, AK, JF) + haszonnal árulja. Ha valami alza garis akkor mégis honnan vette, az űrből!?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
válasz -=RelakS=- #10759 üzenetére
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Segal
veterán
válasz KAMELOT #10757 üzenetére
Ne addd fel. Ez jelenleg türelemjáték, vagy nagyon kell nézegetned az alza oldalát vagy itt a fórumot.
Nekem is volt 2 alkalom amikor már a kosaramban volt, mégis megelőztek, meg több amikor csak utólag értesültem, de aztán sikerült.
A helyzet meg hétről-hétre javul mert egyre több kártya érkezhet és a potenciális vásárlók meg egyre fogyni fognak"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz szasanyi #10756 üzenetére
Legyen igazad, nagyon örülnék, ha lenne tényleges készlet, és nem csak pár tucat / ország induláskor. Jót tenne a 3080-ak árának is, talán látnánk már végre kettessel kezdődő árat. Van már konkrét dátum amdnel? Én csak "akár még november folyamán"-t találtam.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-=RelakS=-
veterán
válasz warcat #10753 üzenetére
Már bárhol is napokat állnak a 450-be, vagy többe kerülő kártyák, legalábbis így ránézésre. Nem követem, hogy pontosan miket árulnak, de ennyi felett szinte mindig van kártya Aquánál, Oázisnál, BlueChipnél
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
tetris
tag
válasz Albigator #10749 üzenetére
Direkt így csináltam, valamiért jobb a ház hatásfoka, gondolom mert a meleg levegő amúgy is tud távozni a slotok fölötti lyukacsos részen, illetve a CPU mögött meg a venti tolja ki.
Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
warcat
veterán
Aqua-nál már halomban állnak a 3080-ak(az EVGAkon pl 5+db-ot jelez csütörtök óta), persze ha nem 150 000-125 000 szerény haszonkával próbálnák elsózni őket...
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Albigator #10750 üzenetére
Nálam úgy van belőve, hogy a hátsó SW3 + a 2 D15 venti azonos vezérlésen van, de a hátsó minimálisan de magasabb fordulaton. Így kvázi kifele húzza a meleget a házból. Ki tudja melyiknek nagyobb épp a légszállítása, mint tudjuk a gyári adatok csak marketing jellegűek..
Megkockáztatnám, hogy leállítom a 2 fentit! Megnézve így a hőmérsékleteke, vagy ha másal nem is tudod a légszállítást kézzel..
De inkább gyere át a ventis topikba, ne ide offoljunk.
Remélhetőleg én is kapom hamarosan az értesítő mailt az EVGA-tól, és beszállok én is egy D15 FTW3 kombóval.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
Albigator
őstag
válasz boogie84 #10747 üzenetére
Azaz a PST változat.
De nem packban, mert mikor akartam venni nem volt csak pár számomra "nem normális" boltban (10 év garival). Így egyesével szereztem be 5-öt. És igen házventis topikban ajánlották.
Jól szellőzik de nem elég jól. NH D15 és VGA közé nagyon beszorul a meleg levegő. Akármilyen másik CPU hűtővel sokat nyerhetnék, legyen az kisebb torony, top flow, vagy víz.VGA tartón még gondolkodok de nem hiszem h lemezt fogok fabrikálni.
Meshify S2-öm van és nem zero a por.. Valamit rosszul csinálok?
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz tetris #10746 üzenetére
Fölső 2 is befele fúj? Azt biztos jó?
Nekem a 0.85V/1950Mhz, Metro 65fok/60% 270W max így nem összehasonlítási alap sajnos. Pedig nagyon jól hangzik, én is kéne már UV-al próbálkozzak.
Full alapon érdekelne 99% GPU load, 380W mellett (pl Mafia Definitive Edition főmenü 10 perc: nem szól bele proci, felbontás sem, azért jó)Mindenki ilyen "tablettel" nyomul már? Én csak MSI AB értékeket figyelem játék közben, utána meg hwinfot.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Albigator #10734 üzenetére
Ez az 5-ös pakk a P14-ből? Első képet megnézve ezt javasoltam volna, hogy a gyári ház ventiket cseréld le P14-re. Úgy látom írnom sem kellett, bár biztosan segítettek a házventis topikban.
Ez így sztem jól szellőzhet! VGA tartót a ház függőleges (háttérven a HDD, vagy SSD) részéhez tudnál fabrikálni, L alakú lemez csavarral rögzítve a függőleges részhez.#10746 tetris
Sztem te is tudnál egy L alakú lemezt felfogatni a HDD rackek helyénél.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
tetris
tag
válasz Albigator #10739 üzenetére
Na most már nagyjából elégedett vagyok, kicsit még variáltam a házban, most elől 3, felül 2, hátul 1 venti van (csak a hátsó fúj ki, összes többi be), mellette 0.85V/1950Mhz undervolt és így Metro nem megy 65fok/60% fölé, minimális fps-t buktam (2-3) és GPU max fogyasztás eddig 270W amit láttam.
Nem kifejezetten erre lett kitalálva, de tökéletes a célra, egyenesen a hwinfo -ból szedi az adatokat[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz KAMELOT #10742 üzenetére
Lehet, de soha semmilyen más kártya nem halt meg nálam (nem ennyi idő alatt hanem soha). .. pavlivi reflex ez, de na. A gyári hőkamrás hűtése az meg egy rakás sz@r volt, üvoltő venti mellett 85 fokig felmnet a GPU (ezért tettem rá AIO-t). Igaz ez volt a legolcsóbb 2080 és az Alza korrekten állt hozzá és a garis ügyintézés végen (közel 1 hónap) visszautalta a teljes vételárát. Ekkor, szemiempírikus úton jöttem rá, hogy a legolcsóbbat többé soha és sz@r hűtővel soha (ami plusz kellemetlenséget és költséget generál).
Néztem én a hibrid hűtésúeket is még mielőtt mgvettem, de plusz ~100k-hoz közeli árakoz vicc... de szvsz ez lesz a 3080/3070 esetén is, ha lesz olyan. -
KAMELOT
titán
-
Whit3Rav3n
senior tag
-
senior tag
válasz Albigator #10739 üzenetére
Szerintem egy 3900X et szerezz be inkább Mert az új Ryzen kicsit drága lett.. de legalább nem nyomta le annyira a Ryzen 2 árát 3080 hoz meg 2K-ba és 4K ba is bőven elég a Ryzen 2-es
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Albigator
őstag
válasz trek81 #10737 üzenetére
Ja oké..
Én megmondom őszintén az MSRP árakkal nem foglalkozok csak ez előző széria itthoni áraival. RTX 3080-at tudtam venni olcsóbban mint 2080 Ti-t aminél egyértelműen erősebb.
Ha MSRP árat nézem, igen drágán vettem. De ki tudja mikor lesz normál áron itt MO-on.
Ryzen procit is akartam venni és az hiába volt MSRP ár közeli nekem annyiért nem kellettek. Pedig tudtam volna vásárolni, ott voltam gép előtt alza launcnál.
6 magos 5600X 117e, mikor 3600 és 3600X is járt nálam 60e alatt is újonnan normál garival. 8 magos 5800X pedig 175e. 3700Xet is vettem "akciósan" (elárazva) 81-ért már bánom hogy eladtam Zen3-ra várva.
OFF ennyi kész vége.[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz trek81 #10735 üzenetére
Mi az h minden lekötözve?
Összes venti rendesen rögzítve van, kivéve az alsót azt pár napja raktam be próbából csak. 1-2 fokot jelent hőfokban. Nincs lekötve, sehogyan sincs rögzítve.
Lehet ki is szedem majd.Nálad jó h a radi és ventik házon kívül vannak.
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
-
Albigator
őstag
válasz trek81 #10733 üzenetére
Bezzeg mikor én raktam oda egy fát még a TUF-nál, mindenki hogy ki volt.
Utána cseréltem műanyagra.
Az FTW3-at nem tartja most semmi.(#10732) MaximumGame
Majd ha úgy lesz várjuk a beszámolót.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Albigator #10726 üzenetére
Kiváncsi lennék nekem mit fog menni a 3080 as elől 5db 14cm es van a compact miatt.
És hátúl 2db, illetve fent 3 om De ha ennyit csúsznak a dolgok, veszek valami félvízeset az tuti nem lesz meleg.► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
ScomComputer
veterán
válasz AsakuraDave #10728 üzenetére
Ez az MSI-AB legújabb beta javított verziója,talán már jól működik állítólag ezt javították,meg sok mást is,ki kell próbálni... [link]
Az oc scanner továbbra is hibát dob de ez egy driver bug miatt van,amíg az nv nem javítja ez lesz,addig használjátok a Evga Precision-t ....ez jól működik.. -
tetris
tag
válasz AsakuraDave #10728 üzenetére
Én is PX1-et vettem alapul, most álltam át MSI AB-ra az undervolting miatt.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
INNO3D GeForce RTX 3080 Twin
Valakinek nincs véletlen ilyen kártyája?
Nem találok róla se videót,se képeket,se tesztet.Avatar
-
AsakuraDave
őstag
válasz tetris #10713 üzenetére
FTW3 Ultra és 80%-nál kezd hangja lenni nálam.
És én PX1-es 80%-ról beszélek nem MSI AB mert abból kivonhatsz egy 10%-ot, rosszul méri. Valós 70%-ig elég halk és kb elég is hogy 70 és alatta tartsa a kártyát.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
tetris
tag
válasz Albigator #10726 üzenetére
Elvileg hamarosan kiadja az EVGA a 3080 Hybrid KIT-et, attól rendesen behalkulna, de gondolom az is lesz vagy 150-200 euro... Még lehet erősen alul is lőttem az árat.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz Varázslóó #10725 üzenetére
Nekem is 1060 Strix 65 fok volt max. Palit 2070 Super Jetstream is max 65 fokos volt.
De ezek közel sem ettek annyit mint a mostani 3080 FTW3.. A házhűtésem meg folyamatosan javult azóta. Strix 60 fok alatt lenne szerintem (azt még Deepcool Kendomen kuckóban használtam) és a Palit is kicsit hűvősebb. Mert nem rég még az FTW3 is felment 74-ig a mostani Meshify S2-ben (nem is folyamatos 99% load mellett!), csak azóta picit javítottam a házhűtésemen.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Albigator #10724 üzenetére
Hát de csak azért, mert látjátok hogy ház függő, és lehet nem csak 80 fokos karit kihozni hanem 60-65 fokosat Meg hát VGA tűtéstől is függ. Csak ha szert veszel az gáz.
Nekem 2080 S is 100% on pörgetve max 65 fok volt, most a 1060GB is 60-65 között mozog[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Albigator
őstag
válasz boogie84 #10721 üzenetére
Csak vagyunk páran akik a 60-65 fokos GPU hőmérsékletekhez szoktunk.
De hát ez egy állat kártya nyilván nem lehet annyi (power limit csökkentéssel, vagy UV-vel persze lehet). Viszont a ventik hangja relatív h mennyire zavarja az embert mert nem csendes mondjon akárki akármit.
Nálam a TUF nyilván halkabb volt, kevesebb hő és fogyasztás mellett ellenben a CW jobban zavart. Azért adtam el inkább.A Ventus meg egy fos, a hűtést nézve, elhiszem ha 80 fok volt. Én biztos nem tudnék nyugodtan ilyen hőmérsékletek mellett játszani.
[ Szerkesztve ]
-
-
KAMELOT
titán
válasz Stanley-B. #10719 üzenetére
Nálam meg a por ritka jelenség! Talán fél évente, ha törlök valamit ott.
boogie84: én órákat multiztam 2080 reffel 80-84C.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
boogie84
veterán
válasz Albigator #10717 üzenetére
Nem pörögtök rajta túl sokat ezen a 70 pár fokon?
Van olyan 2070 Ventus (ismerősnek), ami 80 fokos játékok közben és hihetetlen de működik.
(1080ti-om is 72 fok nyáron a 31fokos klíma mentes tetőtérben, sztem kiváló hőmérséklet)A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
szasanyi
félisten
válasz Albigator #10717 üzenetére
Akkor minden bizonnyal a magas fogyasztás az oka, így fölösleges szétszedni mert aligha lesz jobb. Nem is értem miért nem - legalább részben - hibrid hűtéssel adták ki az ilyen magas fogyasztású kártyákat.
boogie84: lehet, hogy nem önmagával a hetvenegykét fok a gond, mert enmelett ~80% ventifordulat van ahol a 3 venti aligha halk.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz szasanyi #10714 üzenetére
Nekem is ilyenem van. Max terhelésnél (99% GPU load és ~372-380W folyamatosan,) 70-71 fok 78% ventivel zárt házban.
Egy fórumtársnak akinek kicsit jobb a házhűtésé (nem is NH-D15-je van mint nekem, ami lefojtja a légáramlást) 68 fok így 76% ventivel. Oldallap nélkül -2-3 mínusz mind2-nek.
Egy másik embernek akinek nincs meg már ez a kártya és a procit vízzel hűti, még durvább házhűtése is ezért, még kevesebb volt.[ Szerkesztve ]
-
tetris
tag
válasz szasanyi #10714 üzenetére
~300k -ba került nekem, de igazából ez mindegy, mert amennyivel olcsóbban tudok csak megválni majd tőle, annyival olcsóbban fogok tudni másikat is venni...
-
tetris
tag
válasz szasanyi #10703 üzenetére
Nekem csak az a bajom, hogy nagyobb hőmérséklet -> agresszívebb hűtés. Ennek az FTW3-nak 70% fölött a ventijei iszonyat hangosak, játszadoztam undervoltinggal, fan curve matatással, sokat nem oszt szoroz egyik sem.
Vizet nem akarok, ezért amint normalizálódik a piac le kell cserélnem valami halkabbra...Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
warcat
veterán
Nézzétek meg a teljes méretű képet (katt rá) alapvetően nem a ház méretével van gondom (tudom-tudom that's what she said) az a te magánügyed de egy 1500$ (+adó) hardver bele van tuszkolva egy házba aminek a belsejében vastagon áll a por, de még arra se volt képes, hogy legalább a tetőn lévő rácsos részt egy enyhén nedves ronggyal áttörölje. Majd mindezt nagy büszkén lefotózza és kirakja redditre. Persze lehet,hogy troll.
Kábelekre már nem térek ki...
[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz gabo423 #10710 üzenetére
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Vigilante
őstag
válasz warcat #10704 üzenetére
Anno még GTX 470 SLI-vel egy fekvő házban.
De valami most sem változott a 3080-asommal sem. De azért itt a kártya kivételéhez már a házban bele kell majd vágnom a VGA I/O shiledéjel egy magasságban lévő részébe a házikónak.
-
2thletme2day
őstag
A kártyához járó geforce now-hoz és új COD-hoz hogyan jutok hozzá? Emailben küldik a kódokat vagy a benne lesz a dobozban?
-
senior tag
válasz warcat #10704 üzenetére
Ha nem lenne ennyire divat a Mini PC akkor nem nézne ki ilyen hülyén ez....
Ezek nem gépházak hanem sufnituning... Régen még tudtak jó házakat készíteni !
Nanapság 100/1 a jó gépház !
Bocs ha valakit megbántottam...► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
warcat
veterán
-
szasanyi
félisten
válasz ForRedGlory #10702 üzenetére
Ez általánosságban igaz, de +-2 fok semmit sem jelent. Semmit.
KAMELOT: az tudod milyen garival adja? Tehát hol és hogyan érvényesíthető?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest