Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #11288 üzenetére
de ha megadom a kártyám serialjat vagy amit kell, akkor teljes értékűen tudja használni más? Az én kártyám nem játékra lesz és nem igazán vagyok képben.
-
Rison77
senior tag
válasz
AsakuraDave #11230 üzenetére
Most azért ránéztem a kis pöcökre, ahhoz nem nyúltam normal bios-on van, mert a ventik se mennek idle-ben. 10p Fallen Order után max hőfok 72, Power 378W , 1985 Mhz volt a max boost, de stabilan 1935 körül szokott lenni. Vbios beállítások.
-
Mumee
őstag
Tudom, hogy szigorúan véve nem a topik témája, de egy esetleges leendő vásárlót várakozásra késztethet, így belinkelem ide is.
AMD Radeon RX 6800 XT Reportedly Overclocks Beyond 2.5 GHz, Performance Matches The RTX 3090
-
Zorel
senior tag
válasz
Stanley-B. #11287 üzenetére
Itt van olcsón.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Stanley-B. #11287 üzenetére
"Igen", de beaktivalni csak 30xx szerias kartyakkal lehet.
-
Stanley-B.
őstag
ma megjött a Gainward Phantom GS. Brutálisan nagy ez a kártya.
Mi a helyzet végül a CoD kuponokkal? El lehet adni?Valaki látott már bármelyik üzletben itthon Gigabyte 3090 TURBO 24G-t? Ez az egyetlen GPU amit találtam és csak 2 slotot foglal, ideális szerverbe.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live #11281 üzenetére
Érdemes végignézni az anand ZEN3 teszteket. [link]
720/1080P teszteknél baromira beüt a CPU limit, jól láthatóak a difik. És jól látható, hogy semmi értelme nincs gamernek 5900X/5950Xet venni. Igazából a "legolcsobb" 6mag/12szálas 5600X mindenre elég. Jellemzően pariban van a csúcs 16mag/32szálas 5950Xel és jellemzően elveri a 10mag/20szálas 10900Kt.
(Én spec 5800Xet vennék mert 105W TDP és a 8mag/16szál jövőállobb.)WQHDn aztán teljesen összecsúszik a mezőny alig vannak FPS difik, 4Kban meg hagyjuk is.
Kár hogy egy 7700Kt nem teszteltek a 4mag/8száll tényleg több címnél láthatóan kevés. Meg ott már beüt, hogy azért intel fejlődött egy 20%ot IPCben 7700K óta. -
adakiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #11279 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
válasz
Varázslóó #11274 üzenetére
Ez erősen megtévesztő! Nem 6-8-10-12 magon tesztel, SMT OFF van. 6-8-10-12 threadre tesztel.
Egy 8700K tud 12threadet. Magasabb freki. Sanszosan mégkevésbé lesz CPU limit. Ja és persze 8700Kt simán lehet rántani 5ghz allcorera. És az sokat dob, nem mindha kéne.
szerk: Ja már toig írta.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #11279 üzenetére
Ezt már vastagságban mérik mint az (e)-péniszt...
-
Groove86
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #11276 üzenetére
Köszi az infót
A ciripelés nem baj, 3 évig használtam anno egy 970et, megedzőttem,
meg akad összesen 7 venti a házamban, szóval a zajtól nem tartok.
A jó hűtés meg a build quality a fontos nekem, ha már ennyit adok egy Vga ért. -
Cthulhu Dawn
őstag
-
totig
tag
válasz
Varázslóó #11274 üzenetére
Itt SMT le van tiltva, ott a 6 mag 6 szál.
Originst még egy öreg i5-4590-en kezdtem, és 100%-on tekert, és ég és föld volt, amikor 8700-ra váltottam. Valóban a 6c/12t-t is alaposan használja, de 100%-nak szerintem környékén nem volt procihasználat sem abban, sem Odysseyben. Elhiszem, hogy jobb neki a több mag és tök szál, de egy 8c/8t vagy 6c/12t már (még?) elég ezeknek is.Ha meg azonos beállítások mellett nem ugyanazt a tartalmat pakolja ki a játék, akkor az a benchmark ott azonnal elvesztette minden értelmét.
-
-
Varázslóó
senior tag
válasz
flydomi #11250 üzenetére
Akkor keress rá a FOX névre a szám misztikában
És nézd meg Amerikába, illetve máshol mennyi helyen használják nem véletlen
Rasiel : Elég a 10700K, csak az fps ugrálások, illetve minimum fps kisebb mint egy 12 magos géppel
Akármit fog tenni.. Ha a játéknak csak 1 másodpercig kell a 10mag 10 szál
És csak 8mag 16 szállja van, akkor fps esés lesz. Lehet akár észre se veszi annyira.Illetve Tudtad e hogy AC Origins-be pl 4 és 6 magon kevesebb az NPC a játékba mint 8magon ? Mert a játék kevesebb NPC jelenit meg magtól függően !
Ugyan ilyen szerintem az Odessy is !
-
kevike576
senior tag
van egy pár oldal ahova regelsz, kreálnak egy angol címet ahova kéred a vgat, és onnan hazaküldik neked ! pl: https://www.mailboxuk.com/
Más:
A HP reverb G2 vr szállítással dettó ugyanaz van mint a vgakkal...
hiába rendelted elő már augusztusban, nem a preordereket teljesítik először...pénz beszél -
Solesz84
aktív tag
En berendeltem ma egy Asus Tuf Oc 3080-at a Foramaxtol elvileg holnap adjak fel. Kivancsi leszek bar nem iszom egyenlore a medve borere az Emaggal 1x mar megjartam igy.
-
flydomi
junior tag
Koszonom valaszodat.
--A nagykerig látom a számokat, nem tudom, hogy kitől szerzik be és az mennyiért adja. Lehet a forrás közvetlenül a gyártó (nem hinném) és lehet egy régiós disztribútor (sokkal valószínűbb), de ez már nagyon üzleti titok lenne
Ott veszik el a "fonal".(nagyker es talan kiskernel is).
A forras lehet a gyarto is,ha annak van telephelye europaban.Es valszeg van.Mert eleg nagy vallalat az ASUS,Gigabyte,stb,amik jelen vannak az unioban.(meg annak ellenere sem,ha nincsen itt gyartosoruk).Az Afat meg csak 1x kell megfizetni,azt is a "fogyaszto" fogja.A koltsegek meg nem "egetrengetoek".
Van egy kozponti raktar az egyik gyarto cegnek az unio teruleten.Legyen nemetben.Onnan szepen tovabbszallitjak a celorszagokba.Itt mar pluszban rarakodik a koltseg(szallitasi,ami lofutty),es az adott orszag afaja.Tudjuk az MSRP arat is.Teny es valo,ez csak "ajanlott" ar.Kisebb kilengesek vannak nyugaton is,de gamerbarati koron belul,hogy az meg megfizetheto legyen.
Na.Ez az,ami nincs viccorszagban.Szinte atlagosan 1,5x annyit kell fizetni viccorszagban egy kartyaert,mint nyugaton.Es ez nem a koltsegek vagy "nincs eleg kartya" miatt van.Hanem a "haszon" miatt,ami orbitalis.Az unios jogszabalyok sokmindenre kiternek,sokmindent szabalyoznak,egysegesitenek.Ha en most fapadosal kimennek nemetbe,hogy megvegyem ott a kartyat,meg akkor is egy-ket tizezresel olcsobban kijovok,mintha itthon vettem meg volna.....
Hat...ez viccorszag. -
Groove86
csendes tag
-
szasanyi
félisten
-
-
lo_jo
senior tag
válasz
flydomi #11250 üzenetére
A miértet én sem tudom. A nagykerig látom a számokat, nem tudom, hogy kitől szerzik be és az mennyiért adja. Lehet a forrás közvetlenül a gyártó (nem hinném) és lehet egy régiós disztribútor (sokkal valószínűbb), de ez már nagyon üzleti titok lenne, 100%, hogy egyik nagyker sem árulná el. A levezetés nagykertől pedig úgy van, ahogy már írtuk, nettó ár + 27% áfa + 3-7% kisker haszon. Igen, a "rabló" boltoknál is. Az Alzáról pedig tudott, hogy nem nagykerrel dolgozik, hanem cseh központi raktárból látja el az egész régiót, oda meg a gyártóktól érkezik közvetlenül.
A "számmisztika" részét pedig leírtam korábban, legalábbis sok másik, hasonló láncban érkező terméknél így megy: a magyar piac nagyon szűk, töredéke fogy a 3080 árkategóriájának magasságában bármelyik nyugatihoz képest, ezért ha a disztribútor meg akarja keresni a kevesebb eladott kártyán a működési költségeit (ami a kevés eladott kártya miatt nem lesz kevesebb, a bérleti díjak, fizetések, stb nem eladott darabszámtól függnek), akkor sajnos nagyobb árréssel fogja ezt megtenni, nem fog berendelni felesleges mennyiségű kártyát (most meg nem is tud).
-
Rasiel
senior tag
válasz
Sylvanas #11245 üzenetére
Ugyanez volt nálam is a helyzet a Broadwell-E-vel (4,2-ön járatott 6850K-val) az Odyssey-ben.
Az Origins, Odyssey, Valhalla hármashoz egy OC-s 6/12-es CPU teljesen elég még nagyvárosokban is. A 4/8 már problémás(abb), azzal már vannak gondok, FPS-esések, gyengébb GPU-kihasználtság. Tehát minimum egy 6/12-es ajánlott ezek alá. Erősebb, több magszámmal rendelkező CPU-kkal, főleg magasabb grafikai részletésség mellett és amennyiben pl. 60 FPS a cél, nem lesz érdemi változás képkockasebesség szempontjából a fentebb említett három AC-rész esetén. -
warcat
veterán
"Olcsó" Evga XC3 Ultra 3090ek alzán. 655k/db.
Szerk.: megvették v. levették a listáról.
-
flydomi
junior tag
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
bulikavagyok #11243 üzenetére
Biztos, hogy nem CPU limites, főleg, ha 5120x1440-ben játszol vele. Még kisebb felbontásban sem lenne ilyen gond egy i7-10700K-val.
-
válasz
bulikavagyok #11246 üzenetére
Azt is erdemes megnezni, hogy az a 40% ossz CPU load hogyan oszlik el a magok kozott.
-
-
Varázslóó
senior tag
válasz
bulikavagyok #11243 üzenetére
Nekem Odessy felment 80-82% ra is Ryzen 3900X, igaz nem mindig.. de nem volt stabil és magas az fps nekem 8/16 magos Intelen nálam
Ha kiszámolod akkor 80% on már 10magos és 10 szállat evett...
-
-
X Factor
addikt
válasz
warcat #11188 üzenetére
Természetes,hogy rajtuk csattan az ostor
Nem, nem az.Ezzel kb, azt mondod, hogy természetes, hogy az embereknek, foglamuk sincs a dolgokról, de okoskodnak, miközben teljes kognitÍv disszonanciában szenvednek. Oh wait...
Lehetne ezt úgy is intézni, hogy "a termék ára jelenleg volatilis,kérésére árajánlatot teszünk és megrendeljük"
Te jó ég, persze lehetne, de nehogy már mások lelekivilága miatt kelljen manuálisan belenyulni egy rendszerbe, ami automatán műkődik
-
AsakuraDave
őstag
válasz
sittes79 #11238 üzenetére
Afterburner-be rátolsz egy -200Mhz-et a clock-ra -> apply
Megnyitod az órajel görbét, kiválasztod a mV-ot(x tengely) amit akarsz és felhuzod azt a kis négyzetet a kívánt órajelhez(y tengely) és apply. 15Mhz-enként érdemes belőni tehát nem 2018 hanem 2010 és így +-15Mhz, elvileg működhet az ilyen 2018 beállítás is ami elvileg azt csinálná, hogy a következő órajelbe azaz a 2010+15=2025-re teszi a prioritást tehát próbálja magasabban járatni az órajelet.
(Nincs 1968Mhz meg ilyen órajel csak 0 és 5-re végződő 15-ösével - 1980/1995/2010 stb)
Néha csinálta, hogy felhúztam 2010-re apply erre leugrik a görbe 1995-höz ilyenkor újra felhúztam 2010-re apply és ott maradt
Nem tudom olyat lehet-e, hogy lehuzod a mV-t valahogy beállítod fix-re és úgy nyomni egy OC scannert hogy arra a mV-re a szoftver belövi neked az OC-t. -
sittes79
addikt
válasz
Ezt az under voltot kiprobalnam, hol állítod be és mi a menete, precision vagy afterburner? Köszi
-
Varázslóó
senior tag
válasz
bulikavagyok #11231 üzenetére
Szerintem ott a procid miatt voltak néha 50 alatti értékek
-
Mumee
őstag
válasz
AsakuraDave #11235 üzenetére
Necces. A jelenlegi átlag ~100fps-ről, talán nem lesz még teljesen gatya.
Legalábbis annyira nem, hogy lehessen látni/mérni, hogy a szar fps mellett elfogy-e a VRAM is. -
-
sittes79
addikt
válasz
bulikavagyok #11231 üzenetére
-
Mumee
őstag
válasz
Na igen. 1-2GB VRAM-ot bekér az RT, meg vagy 2-4GB-ot a 4K textúra és közel ott is vagy.
-
-
AsakuraDave
őstag
[link] 99% hogy még nincs 4K textura a játékba de 4K jelenlegi max-on 5-6gb vram a dedikált így azért eléggé eloel lesz ha a 4K csomag meg duplázza a vram fogyit.
Meg ez egy lineáris játék nem open world mint egy horizon zero dawn stb. 4k packkal is elégnek kéne lenni 10gb-nak de jah a +rt-vel lehet már karcos.@Rison77
Normal bios-szal 350W a TDP, OC bios 380W.
Ha a kártyán lévő pöcöknél többet nem állítottal nem kéne 400W-ba belenyalnia még OC bios-szal semDe amúgy mindenképp megéri undervoltozni, stabilabb és magasabb órajelt tudsz elérni alacsonyabb hőfokon. Az, hogy alapon lehet peakel 2.1-en sok értelme nincs ha csak 1-2mp-ig aztán a hőfok miatt meg ugrál 1900-ig le. Nekem most .925V 2040-2010Mhz között mozog.
-
Rison77
senior tag
válasz
sittes79 #11228 üzenetére
"nem több mint 60 fok"
Most ugye az FTW3 Ultra-ról van szó? Undervoltoltad vagy, hogy kapod ezt a 60 fokot meg a max 350W fogyasztást?
Ott valami nem kerek, nálam simán megkéri játék közben a 380-400W-ot játéktól független , silent bios-al, 72-74 fok max peakekkel. Mit jelent, azt hogy ipari venti van előtte?
-
sittes79
addikt
Na kb 1 hét tapasztalás után nagyon elégedett vagyok evga 3080 ultra val, 4k ban hardware unboxed beállításával, simán tartja 60 fps t valhalla ban , hőfok meg gyönyörű nem több mint 60 fok, igaz van előtte egy ipari venti elől és stealth profil a precision profilban. És ez normal biosal, tuning nélkül, nem látom értelmét oc biosnak még. Fogyasztás hát belenyal 350w időnként.
-
KAMELOT
titán
Akkor miért árulja a gyerek 870€ azért mert annyiért vette? Nem! Hanem mert 770€ vette és tovább adja + haszonnal. Érdekes mindenhova rendes áron mennek a vgak, de pont MO-ra, jó nagy felárrar.
Hangulatot nem keltek, realitást írom.
Rtx 3090.... 1500$
Nálunk a gyerek 1600€ árulja, akkor mennyiért vette? 1500€ nagyon max 1550€ vehette. Min 50€ a haszna.
Ha azt a +7% ÁFA hozzáadom akkor sem beszélhetünk 50-100k difikről.KillerKollar: 4k@60hz... Rtx 2080
BF4 multi... 7.5Gb
GTA5.....7.6Gb -
Mumee
őstag
válasz
KillerKollar #11207 üzenetére
Még nem adták ki az RT-t és elvileg a 4K textúrákat se a Godfall-hoz, tehát még lehet igazuk.
4K felbontás != 4K textúrák -
AsakuraDave
őstag
válasz
-=RelakS=- #11223 üzenetére
Eddig is voltak ekkora kártyák. A 3090 igaz már durva lett.
Persze kompaktabb cucc de ez az ár nem is tűnik túl nagy ipon skalposnak és azért aki ilyet vesz van mellé neki egy custom loop-ja ami megint nem kevés pénz de a lényege egy ilyennek az hogy agyon tudod húzni de az ampere elég power limites így nem tudom ez mennyire lett átgondolva mivel az alap Xtreme 3080 is 3x8pines...
De lehet aztán hogy ha 50 fok alatt van tartva az ampere akkor megszűnik a power limit és megy 2200+Mhz-en. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
AsakuraDave #11221 üzenetére
Amekkorák ezek a kártyák, itt már a vízhűtésnek inkább az a lényege, hogy visszatuszkolják két slot vastagságúra, nem?
-
snecy20
nagyúr
válasz
AsakuraDave #11221 üzenetére
Extrém vízhűtéses, és csak 2*8 pin? Na ez is érdekes.
-
AsakuraDave
őstag
[link]
Bár remélem a képek tévesek... Custom vizes és 2x8pin -
YAKEN
aktív tag
válasz
KillerKollar #11206 üzenetére
Én végig toltam az Alyxet pont egy 2080 superen. Semmi akadás nem volt maxon. Figyelmeztett max beállításnál a játék de ebből semmit nem vettem észre.
-
Spirit
őstag
válasz
elite.cs11 #11141 üzenetére
Megjelenés napján rendeltem este 6-kor MSI 3080 Gaming X Trio-t, semmi hír még róla. Twitteren minden héten kiteszik a listát mely típusokból tudtak postázni a héten, az MSI mindig köztük volt, mégse végeztek még a megjelenés napján rendelőkkel se.
-
Groove86
csendes tag
GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom GS
Vegye vigye akinek kell -
törölt tag
válasz
KillerKollar #11212 üzenetére
Nagyon elkanyarodtunk, szívesen megnézem a tesztjeidet és a többiekét is, de nem kell több link!
-
Groove86
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #11209 üzenetére
Pontosan
Mik a tapasztalataid a TUF OC-vel?
Pár mondatdban ha leírnád, azt megköszönném
-
törölt tag
válasz
KillerKollar #11206 üzenetére
Szerinted azok az emberek adtak pénzt azért a kártyáért ami a videóban, vagy az oldalukon szerepel? Ugye nem gondolod komolyan, hogy az nvidia kifizettette velünk, ha nem akkor már szponzoráltak.
A vr-be nem mennyünk bele. Nem csak az alyx van, kevés oda.
Visszavettem a monitoron és a tv-n is a felbontást, és így már élvezhető. -
Cthulhu Dawn
őstag
Eleg e a 10 Gb vram part 165489
-
Varázslóó
senior tag
Szerintem mindenki tudja hogy 1440p 144hz re találták ki a 3080 at hosszú távra !
4K-ra meg a 3090 et... de nem a Vram miatt fognak kifogyni1440p re bőven elég a 10GB Vram, 8K-ra meg a 24GB-os 3090 ami kb csak a Forza Horizont tudja 8K ba meghajtani semmi mást
Aki 4K-ba akarja tolni az maradjon a 60hz nél
nem de?
Jól hangzik a reklámokba a 8K
-
KillerKollar
őstag
válasz
#15779328 #11201 üzenetére
Értem, szóval az összes oldal és youtuber le van fizetve. Innentől fogva kár is miről beszélni, bármit is linkelhetek, az mind lefizetett Nvidia bérenc. Eldöntötted, hogy márpedig kevés a VRAM és kész.
Azt senki nem mondta, hogy MINDENRE elég, persze 8K-ra nem elég, 4K-ban is fel lehet tolni a resolution scale-t 200%-ra (mint ahogy csináltad régebben egy AC videódban
) csak akkor az már nem 4K-ban renderel. VR-el nincs tapasztalatom, oda lehet, hogy valóban nem elég, bár én láttam Half-Life Alyx videót ahova a 2080 Super 8GB-ja is elég volt, VR-ra meg elég kevés igazi AAA cím van, nem véletlen, hogy az Alyx a "bezzegpélda" a VR mellett.
Én is 2080 Ti-ről váltottam, amikor megvettem a 2080 Ti-t azt azért tettem, mert ez volt az egyetlen upgrade a 1080 Tiről és már untam, hogy kb mindent 1440p-ben kell játszanom a 4K monitoromon mert nem bírta el a 1080 Ti. Kb 30-35% extra teljesítményt kaptam 420ezer forintért 2018 novemberében. Most 2020 Októberében ismét kaptam egy extra 30% teljesítményt 360ezer forintért, úgy, hogy azóta jelentősen gyengült a forint és kevés volt a kártyából a készlet. Szerintem jobb vétel volt mint a 2080 Ti, még egyszer nem hagytam, hogy beszopasson az NV egy 600-700k-s kártyával +10-15% teljesítményért cserébe. Tudom, hogy lesz 360k alatt is majd 3080, de nekem ez az extra idő amíg kiélvezhetem a kártyát megéri ezt a felárat, 320 körül fog majd szerintem beállni az ára, esetleg nagyon "occó" modellek lesznek 300-ért is.
BTW kijött az első Godfall benchmark, 3090-en 57 fps-t tud 4K-ban maxon
-
válasz
AsakuraDave #11202 üzenetére
Ket infantilis tapsikolas kozott megmutatod hol irtam ilyet?
-
törölt tag
válasz
AsakuraDave #11203 üzenetére
És megszólalt a ph legnagyobb skalpere! Te már csak tudsz mesélni a 3080-ról nem?
"4K-ban MINDENRE ELÉG" ? -
törölt tag
válasz
KillerKollar #11193 üzenetére
Szerinted a youtuberek és a techpowerup a nézetségből élnek, vagy a szponzorokból?
"Amúgy meg ha ekkora kalap sz*r a 10 gigás 3080 akkor miért vetted meg?" mert itt azt mondták, hogy mindenre elég!#11194 AsakuraDave
"4K-ban MINDENRE ELÉG" ?
#11196 gabor0928
A 2080Ti-nek mindvégig boldog tulajdonosa voltam, én az eleje óta mondom ,hogy bizony szar lett ez a kártya, és egyre többet olvasom... elfeküdt-elhasalt-nembírja...és igen bassza a csőröm a vram,a vr ben is elfogyott, és monitoron is azt keresem, és nem kell sok idő hogy nem éppen elég, hanem kevés legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest