Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
KAMELOT #10194 üzenetére
EVGA-nak várom a 3080-as Hybrid alteregóját, de nem nagyon akarják kifele tolni, pedig egy AIO-s 2 ventis radiátort berámolnék a kuckómban, de ezek a 2,5-3-4 slotos szörnyek nagyon nem bejövősek, vagy csak nagyon megszerettem a mostani EVGA 1080 FTW Hybrid-em. Már több mint 3 éves, csendben teszi a dolgát, extrém alacsony hőfokon, legnagyobb kánikulai melegben is. Nagyon szeretem!
-
venom8888
őstag
:)
-
Rison77
senior tag
válasz
ScomComputer #10191 üzenetére
Ohh,
Kb tényleg jobban járna mindenki ha ez úgy ahogy van át lenne nevezve off topicnak, és lenne indítva egy új. Már a modik is elengedték az itteni munkát. Köszi ránézek majd, felraktam azt is, de csak a powerlimitet toltam ki vele.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Rison77 #10190 üzenetére
Hol van már ez, ezen már rég túl vagyok....
[link]
Csak hát anno ez a topik tele volt nagyfokú idiótákkal és az aktuális infókat odaát osztottuk meg...
Szerencsére ez a faj kihalt innen mostanára...
Ma jött egy hwinfo update,esetleg azzal meg kell próbálni hátha javult...de az evga precision a jó azzal lehet külön-külön is állítani a ventiket.. -
Rison77
senior tag
EVGA 3080 FTW Ultra, Valaki tapasztalt olyat, hogy hwinfo szerint a FAN1 sebessége 3300 rpm körüli értéket ad vissza maximumnak?
Viszont hosszabb terhelés alatt is max 1600-1700 rpm-et látok aktuális sebességnek. 3 ventis változatoknál, hogy működik a hwinfo FAN 1-2 szenzora? Az egyik össze van kötve a középsővel és 1 jelet kapnak? Aztán amikor kiolvassa a program az aktuális rpm-et egy pillanatra összeadná a 2 venti értékét?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
warcat #10188 üzenetére
A e-kereskedő szempontjából lényeges kérdés, hogy a vásárló az elállási jogot jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolja-e.
Ezzel kapcsolatban voltak talán történetek, hogy az ember megrendelte a méregdrága kamerát, elment nyaralni, rommá fényképezett mindent, majd visszaküldte, hogy nemkell?
Meg talán még nyomtatóval próbáltak okoskodni, csak ott az elhasznált tintát gondolom levonják a visszaküldött termék értékéből. -
warcat
veterán
válasz
likeaRAINBOW #10184 üzenetére
Elsőre jó cikknek tűnik nekem erről, majd linkelnek jobbat ha van:
"..ha a vevőnk vásárlása után két héten belül meggondolja magát, vagyis úgy dönt, hogy a termékre nincs szüksége, az nem tetszik neki, jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet a szerződéstől. Ekkor indoklás nélkül visszaküldheti a terméket a webáruháznak."
"...A e-kereskedő szempontjából lényeges kérdés, hogy a vásárló az elállási jogot jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolja-e. Amennyiben ez nem így történik, például a vevő a megrendelt termék visszaküldéséről nem haladéktalanul dönt, megkezdi annak használatát, az általa esetlegesen okozott értékcsökkenést meg kell fizetnie. A vevőnek azonban joga van a terméket kibontani és kipróbálni. Mindezen jogairól és kötelezettségeiről a kereskedőnek tájékoztatnia kell a vevőt."
-
kevike576
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #10184 üzenetére
Nem fekszik a gainward ?
-
likeaRAINBOW
senior tag
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #10180 üzenetére
Létrehozok egy új discordot neki és belinkelem. (vagy ha szabályellenes, akkor dm)
-
szasanyi
félisten
-
Naltoz
lelkes újonc
Én is ugyan azt látom, csak az a vicc, hogy ténylegesen az rtx 3080 kilistázott oldalt frissítgetem percenként, és akkor se láttam, hogy készleten lenne akármelyik is.
Csak innen a fórumról látom, hogy hopp volt megint egy.
Igaz ilyen árak mellett még kivárok egy darabig, mert elkezdtek szépen lassan lefele menni. -
warcat
veterán
-
Naltoz
lelkes újonc
Csak kíváncsiságképpen, ti hogy látjátok ezeket a kártyákat alzán? Beállítottam, hogy percentként frissítse az oldalt, de még látni se látom, hogy elérhető lenne.
-
kevike576
senior tag
Nehogy alza is vérszemet kapjon még a végén....
-
kevike576
senior tag
De azért jó hamar eltünt..
-
warcat
veterán
Ilyet felesleges linkelgetni, 1050 euró egy alapmodellért.
-
Toncsi12
csendes tag
https://www.alza.hu/msi-geforce-rtx-3080-ventus-3x-10g-oc-d6128457.htm -387 090 Ft
-
capafog23
őstag
Rossz topik.
-
krisz166
csendes tag
válasz
ScomComputer #10155 üzenetére
próbáltam de sajnos semmit nem változtatott a hangján
-
Shivi
tag
asus tuf o10 gaming (non rog) vagy evga ftw3 ultra a jobb? vagy teljesen mind1?
eddig amit olvastam stb. stb. stb.asus halkabb, hűvösebb
evga kevesebb CWvalami amiről nem tudok?
-
krisz166
csendes tag
az egyik tegnapi alzás evga ftw-t
-
krisz166
csendes tag
én tegnap este vettem át és jelenleg csak a coil whine zavaró egy kicsit de amúgy minden oké egyenlőre
-
Morph76
senior tag
Az aprón folyamatosan EVGA 3080-t látok csak(szinte). Sokan kipróbálták adják tovább.
Most ez a kártya elérhető csak 3080-as fronton, vagy gondok vannak velük, hogy eladja mindenki? Érdekes módon Asus szinte nincs 1 sem... Persze én is kivárok most már nov18.-ig.Még az is lehet, hogy piros lesz a mikulás idén tényleg! -
hadogabi1
senior tag
Ipon kihagyhatatlan. Hja nem . link
-
KAMELOT
titán
Gigabyte xtreme [link] jaj de szííp lett.
-
törölt tag
válasz
torma1981 #10096 üzenetére
Céges vásárlás esetén nem minősülsz fogyasztónak, tehát nem ugyanazok a jogok illetnek meg, mintha magánszemélyként vásároltál volna. Pl. nincs lehetőséged 14 napos elállásra, nem illet meg kötelező jótállás, és a szavatossági jogaid is csak 1 évig érvényesítheted.
https://fogyasztovedelmi.blog.hu/2016/04/29/nemfogyaszto -
likeaRAINBOW
senior tag
én szivesen beaktiválom magamnak a cod-ot, ha valakinek nincs rá szüksége
-
Segal
veterán
válasz
Strezi #10141 üzenetére
Ez nézőpont kérdése.
Ha épp egy hiéna elől csente el akkor épp jó.
Viszont ezt magyarázd meg annak a vásárlónak aki magának vette volna és nem tudta befejezni a vásárlást. Utána meg lehet hanyagolta picit a dolgot és arra jön vissza hogy HA-n meg eladó volt majdnem ugyan olyan feltételekkel...
Mindig lesz aki épp előnyt szerez az ilyesmiből, mást meg hátrányosan érint.
Én pont ezért nem is linkelem már a kártyát ha látok épp valahol mert akár a hiénának is pont ezzel segíthetek... -
Toncsi12
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #10137 üzenetére
Igen, én amazonról rendeltem release napon, majd októberben lemondták (Zotac..), azóta lemondtam róla. Most összejött, viszont nincs rá szükségem, felesleges, jön a gyerek, stb.
Gondoltam, kisegítem a közösséget, eddig nem csalódtam
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #10135 üzenetére
Természetes személyként vásároltam a saját nevemre szól a számla
Így is tudok mutyizni? Vagy így elrontottam?
Miért vagytok ennyire negatívak?
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
warcat #10131 üzenetére
Ez a része számomra kimaradt, sosem csináltam hasonló bundle aktíválást. Viszont ez esetben felőlem elviheti a vevő azt is mert sokmindent nem tudunk vele kezdeni
És akkor máris ott vagyok, hogy csak 11630 Forintot kerestem. Aztamindenit
Milyen gonosz vagyok, biztos ez volt a célom. -
warcat
veterán
Igen, és van hw id check is:
(kuponbeváltós oldalról)Your hardware is already redeemed for this campaign. Please refer campaign terms and conditions for details.:
Our system indicates that you have already redeemed this coupon on your GPU through a different NVIDIA Account. Please switch back to that account to continue.
-
warcat
veterán
Kártyánként csak 1 kódot lehet beváltani, ilyen sok haver van 3080-al, vagy fel lesznek bontva a dobozok?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ilyen szempontbol a kacsa is csak segitokesz, raadasul o megengedi azt a luxust is hogy sajat nevre szolo szamlaval vegye at neked a termeket
.
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Stanley-B. #10128 üzenetére
Rendben, igazad van.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Toncsi12 #10127 üzenetére
még ha feltételezzük is, hogy igaz hogy el lett osztogatva a COD, maradt még 2 Geforce Now és kártyánként kb. 5 ezer, Geforce Now elmegy könnyedén 10/db-ért, kártyákból még 5 kb = 35 ezer volt ez az önzetlen segítség. Egyébként felőlem elmehettek volna 50 ezer haszonnal is, a szabad piac híve vagyok, de akkor ne állítsuk be önzetlenségnek. Visszás az egész.
Ha nem én veszem meg akkor más veszi meg.
hát pontosan erről beszélek én is. Megvetted, ezért másnak nem jutott = más kárára segítettél. Nincs mit magyarázni ezen.Az, hogy neked nem segített ez, az szerintem nem rajtam múlt.
de igen mert akkor most lehet jutott volna kártya ha nincs ez anyeréönzetlenkedés. -
Toncsi12
csendes tag
válasz
Stanley-B. #10124 üzenetére
Ha nem én veszem meg akkor más veszi meg. Én csak a rászánt időmet számoltam rá mint 'haszon'. Az alzának nemzetközi raktára van, ilyen esetekben osztozik a készleten .cz, .sk, alzashop.com, .hu, .at webshop.
Tehát ha nem is én akkor ígyis úgyis megveszi valaki. Akadt olyan aki kérdezte, hogy a Bundle-t adom-e hozzá, nekik azt mondtam, hogy igen. Viszont akiknek végleg jegeltem (érkezési sorrendben), ők nem kérték külön tehát ez a része elmaradt. Hirdetésben sem említettem, hogy a Bundle-t adom hozzá. Az egyik srác kérdezte nemrég, de a CODokat már eligértem a barátaimnak (jóval azután miután jegeltem mind a két hirdetést.) így ő csak az NVIDIA Now-ot kapja pluszba (az is valami.)
Az, hogy neked nem segített ez, az szerintem nem rajtam múlt. -
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Toncsi12 #10087 üzenetére
megkapták a 2 ajándékot is hozzá? vagy lehet, hogy mégsem csak a segítő szándék volt a dologban?
A segítség meg nézőpont kérdése. Én pl. akartam venni az Alzától de pont nem voltam a gépnél, így nekem pl. kifejezetten nem segített a dolog.
Ez egy zéró összegű játék, amiben mások kárára tudsz segíteni. -
Mondjuk 3700X-et anno pont a BFV miatt vettem, és be is vált. A frametime graph ég és föld 64-es multiban a 6700k-hoz képest. De az a játék is kiégett úgy egy éve már.
Talán a WD:L benchmark érdekes lenne. De ez az egész időszak most lényegében ubiszezon. Nincs is olyan játék, ami nagyon hajtana egy új VGA felé.
Most ehhez a SAM-hez amúgy kell PCIE 4.0-s alaplap? Vagy ha valami csoda folytán X470-ben is megoldja az Asrock a 5900X-et, akkor ebben is menni fog a SAM egy Radeonnal? -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
bulikavagyok #10116 üzenetére
Igen, mai Alza-s eresztes azert mar realisabb ar volt egy FTW3 ultrahoz, az extra leginkabb a magyar afanak volt koszonheto. Mindenesetre ugy nez ki, hogy aki a big navi launch es a keszletek rendezodese utan akar kartyat venni jol fog jarni.
-
válasz
clyvejhamma #10112 üzenetére
Ezt a kört én már korábban lefutottam (WDL miatt). Igazad van, tényleg gáz a hozzáállásuk.
Cthulhu Dawn: De legalább már erősebben "szivárognak" a kártyák, ráadásul egyre jobb áron. Szval szerintem biztató a helyzet.
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
clyvejhamma #10082 üzenetére
Ahogy sejtettem semmitmondó válasz jött: Amennyiben nem tőlük vettem a kártyát kontaktoljak az eladóval....
Hihetetlen, hogy meghirdetnek egy promóciót és baromira nem érdekli őket, hogy betartják-e az ügyfeleik. -
-
Dare2Live
félisten
válasz
keIdor #10101 üzenetére
Két dolog. 5900Xel van a teszt. Tehát 99% SAMmal és RAGEel ment a teszt.
Másik, hogy WQHDn elveri a legolcsobb 6800 BFVben a 3090et. Egy 6800XT/6900XT meg agyonveri a 3090et.Ezt azért majd hiszem ha látom, de innen WQHDra AMD a nyerő és pont.
4Kban a szokásos. Hol ez jobb hol az.
Erősen kiváncsi vagyok arra SAM mennyit dob. Nem mindegy. Ráadásul ugye innen gamernek erősen javallott az AMD proci. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
ScomComputer #10097 üzenetére
Erdekelt volna, azokban mekkora OC potencial lakozik.
-
keIdor
titán
On, mivel szerepel benne a topik címének hardvere.
Akinek nem sürgős, na ezért várjon!
3080/3090 vs 6800, 6800XT, 6900XT
Lesznek ezek a kártyák olcsóbbak is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!