Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Az éjjeli twitter pletykából írt egy cikket videocardz :
Kopite7kimi: NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti rumored to feature 10496 CUDA cores and 20GB GDDR6X memory
Az izgalmas része az,hogy elképzelhető lehet az 1000$ árazás a 6900 XT ellen.
-
-
Segal
veterán
válasz
Andor22 #10283 üzenetére
Köszi
Még szívok vele picit mert az egyszerűség kedvéért most jött az OLED tv is
Ezeket összehangolni meg nem a világ leegegyszerűbb dolga (mármint hogy legyen 4K 120hz, HDR, G Sync de egyelőre úgy néz ki minden oké
Játékot még nem indítottam, mert ezekkel a dolgokkal szöszölgetek egyelőre.
Ennek ellenére tetszik a kártya.bulikavagyok: Neked is köszi
-
-
Segal
veterán
El sem hiszem, de a tegnapi alzás EVGA kártyákból végre nekem is sikerült egyet szerezni
Már a gépben van -
válasz
wolfpapa72 #10280 üzenetére
Mert a 3060 Ti egyelőre még csak pletyka szintjén létezik, az NVIDIA semmi ilyesmit nem jelentett be.
-
wolfpapa72
csendes tag
???? Nem értelek.... Miért a sajtó részéről??? Az AMD kártyákat egy nappal megelőzve hirtelen megjelennek a legkisebb verzióval? Amit ucsak alig lehet majd kapni. Tudom miről beszélek. Németben lakom és láttam mi folyik itt. Otthon még talán jobb volt a helyzet mint itt.
-
válasz
wolfpapa72 #10275 üzenetére
Ez egyelőre a sajtó részéről kapálózás, nem az NVIDIA részéről.
-
hadogabi1
senior tag
Nem tudom mennyire valós a raktárkészlet 2 napot írnak. Aorus master árat nem kommentálom. [link]
-
Beast007
aktív tag
válasz
Vigilante #10272 üzenetére
Ezt sajnos fölös monitorozni, hallom, hogy baj van majdhogynem maxon mennek a ventik.
Ami érdkes: Teljesen mindegy milyen órajelen megy 1740 - 1950Mhz-ig a teljesítmény midig ugyanaz több játék alatt is néztem.
Leszedem a msotani drivert és felrakom az egyel régebbit hátha javul valamit a helyzet. -
warcat
veterán
Alzán rengeteg 3090. Ár nem lenyűgöző de 'ok' .
-
wolfpapa72
csendes tag
Valaki nyithat egy RTX 3060Ti topikot is... :D Ez már nevetséges kapálózás az NVIDIA részéről...
November 17-töl kapható 400€... kb 500 CUDA Cores-val több mint a 2080Ti.
https://www.pc-magazin.de/ratgeber/geforce-rtx-3060-ti-release-preis-specs-geruechte-3201886.html
vagy Linus ebben a videoban 1:50 -nél.
https://www.youtube.com/watch?v=m-Ob3aq-wrg -
Mumee
őstag
3090 elhalálozások és lehetséges okok.
-
Beast007
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg van már itt valakinek Ichill X3 vagy X4-es RTX3080-a? Az érdeklne , hogy milyen hőfokokat kapott terhelés alatt.
Ma kaptam meg az enyém (x4) be is üzemeltem nemrég de az a gondom, hogy 83-84 fok a kari terhelés alatt ami a teszteket és videókat nézve sok ennek nem ennyit kellene produkálni. A másik,hogy ilyen hőfokok mellett a ventik ordítanak. (80 -85 %-on tekernek)
Ma már írtam a inno3d supportnak is de még nem kaptam választ.
AB volt fent először , aztán próbáltam gyári TuneIT programot is semmi nem változott. Legújabb nv driver van fent. -
Varázslóó
senior tag
válasz
Stanley-B. #10264 üzenetére
Jah csak az a helyzet, hogy neten azt ír mindenki amit akar.
Akár igaz akár nem..
Látod azt se tudtam mennyit lehet vissza igényelni... hogy 21% otmert azt se tudom mi fán terem
De ha azt mondom hogy X Jakab a legjobb barátom akkor az úgyis van!
Sőt titokba kutyákat szokam rakétával kilőni az űrbe !Biztos mindenki ismer engem itt személyesen is, hogy amit itt írunk az szent.
Biztos azért veszek használt VGA kat és cuccokat.. mert akkora májer vagy.
meglehet nézni hogy használt cuccokat veszek..
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Vigilante #10258 üzenetére
én nem turkáltam senki áfavisszaigénylésében. Ez egy nyilvános fórum, ahol úgy döntött, hogy megosztja ezt, én meg úgy, hogy felhívom a figyelmet arra, hogy ez bűncselekmény. Nem kívánok senkinek semmi rosszat, de azért ezt nem árt észben tartani ha saját használatra vásárolt videokártyából visszaigényelgetjük az áfát.
-
Callisto
őstag
válasz
Vigilante #10258 üzenetére
"mások áfavisszatérítésében turkálni"
Ha már mutogatja, akkor turkálhatnak is benne nem igaz?
Egyébként minek mutogatja, ha nem akarja a turkálást?
A felnyomás dolog meg olyan, hogy van törvény és ha valaki nem tartja (ha nem tartja) be legalább ne dicsekedjen vele. De a magyar már csak ilyen... ezzel is dicsekszik úton-útfélen aztán utána meglepődik. Egyik sem jobb. -
hadogabi1
senior tag
Huuu micsoda ar 1000 euro folott a 700 as kartya :) a 2 ezer euros ar jobban iponált :)
-
Vigilante
őstag
válasz
Stanley-B. #10245 üzenetére
Látom az igazság bajnoka megérkezett.
Mond csak, ennél jobb elfoglaltságod nincs, mint mások áfavisszatérítésében turkálni? Mindezt egy olyan országban, ahol milliárdokat lopnak ki nagy cégek áfa be nem fizetés miatt. Az nem zavar mi!? Csak, hogy valaki vissza tudja igényelni az áfát a hardverére. Amikor mellette fizet adót, fizeti az áramot a géphez, amit fogyaszt (azon is van áfa.). Bocsi, de ki nem állhatom ha valaki ennyire kekeckedik.
Callisto:
Erre a besúgó tempóra meg inkább nem is reagálnék. :/ Ez megy a magyarnak a másikat felnyomni. Ez bizony még megmaradt nekünk a jó öreg kommunizmusból. A hányinger kerülget, de tényleg. Ennél kicsit összetartóbbnak gondoltam legalább ezt a közösséget. 11 éve vagyok itt, de azért ilyet nem nagyon láttam. Még, ha csak szórakozol is ezzel a gondolattal. -
Shivi
tag
mi történik itt kérem szépen?
[link] -
Callisto
őstag
válasz
Stanley-B. #10239 üzenetére
"komolyabb navos ellenőrzés során is elég nagy gond lehet belőle"
Nyugi. Most már meg is kapja. Tettem róla.
Elég sok nyomós okot összehordott itt most, hogy tegyenek valamit. -
hadogabi1
senior tag
Emagon van egy ideje ftw3 evga 450 k.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Akkor itt sok ember nagy csaló az országba...
csak mert munka melett játszik is
szomorú ez... Van aki meg munka időbe.. Horvátországba.. kurvázik és kokozik
Nekem csak ez nyamvadt játék maradt... -
devast
addikt
válasz
Munkaidőben játszik, gordiuszi csomó megoldva
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Varázslóó #10241 üzenetére
igen szerintem itt senkinek semmi kétsége nincs afelől, hogy tele a géped "3D tervezős programmal"
Egyébként ha nem kizárólag munkára használod a kártyát, nem igényelhetnéd vissza az áfát.
Az hogy a gyakorlatban ki hogy használja, nem releváns a törvény szempontjából. -
warcat
veterán
válasz
Werkly #10240 üzenetére
Lépj már túl ezen a CAP agyaláson, feltételezve volt csak,hogy az okozza a problémát, a következő Nvidia driverben javították a boost logikát és azóta nem probléma.Néhány gyártó meg csendben designt cserélt.Bő hónapos téma.
Asus,t EVGA-t, MSI-t, Gigabyte Gaming OC-t vehetsz nyugodtan.
Zotac Trinityt, Colorful iGame-t nem vennék semmi pénzért. -
Varázslóó
senior tag
válasz
Stanley-B. #10239 üzenetére
És ki mondta hogy csak játszok ?
Munkára is lehet bármilyen gép
Tele a gép 3D tervezős programmal isstb
Biztosan senki nem vesz jó gépet munkára, és közbe játszik rajta... -
Werkly
őstag
Látom a Palit 3080 Gaming Pro sem 4+2 CAP-os? Gondolom akkor ezt a szériát is felejteni kell a crash miatt? 2080 Ti is nyögve nyelős volt anno. Lehet hagyom még egyelőre a 1080 Ti kártyámat. Van amúgy hibamentes a 3080 "szériánál"?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Varázslóó #10234 üzenetére
nem semmi. Lehetek a barátod?
Egyébként ha az otthoni játszásra használt hardvered után visszaigényled az áfát, bűncselekményt követsz el: csalást vagy költségvetési csalást (nincs mögötte valós gazdasági esemény). Az mellékes, hogy általában nem foglalkoznak vele ha nem nagy tételben történik de attól még így van, illetve akár egy komolyabb navos ellenőrzés során is elég nagy gond lehet belőle. -
maross
nagyúr
ajjaj, popcorn es matematika kovetkezik, kapaszkodni
-
Varázslóó
senior tag
válasz
trek81 #10232 üzenetére
Nem tudom, ha te vissza kapsz valami után 20% ot.. arraazt mondod.. haver... nem kell tarsd meg..Mivel pénzből csinálsz pénzt ! Így nem mind1 eladáskor hogy 150ezret buksz vagy 60ezret
De tuti Lölö rokona vagy ha így kijelented hogy áfa minek... Meg téged nem érdekel hogy 350 helyett csak 260ezer pl.. Iphone 12-re is van pénzem, de nem vagyok hülye ilyeneket venni
-
edward2
addikt
válasz
Stanley-B. #10225 üzenetére
biztos az egyik A nagykerből a másik meg a B nagykerből vásárolt vagy az ipont diszkriminálják és magasabb árat adnak meg nekik
-
trek81
senior tag
itt az oldalon meg van olcsóbban ennyi
-
KillerKollar
őstag
válasz
kevike576 #10207 üzenetére
Azért örülnék valami konkrétabbnak, mert én is onnan vettem a kártyát... Általánosságban van rossz tapasztalat vagy csak 3080 téren? Mert azt mondjuk megértem, hogy nem tudják cserélni ha hibás a kártya mert olyan kevés van belőle... de ilyenkor tudtommal amúgy is a gyártónak (esetemben Asus) kell biztosítani a csere kártyát, nekik meg biztos van valamennyi félretéve ilyen esetre. A bolt az általában csak a garanciás ügyintézést csinálja a vásárló helyett.
-
xthemax
csendes tag
Tápom oké lesz 1000w :D
-
xthemax
csendes tag
Foramaxon berendeltem egy Evga ftw3 3080 ultrát..
Tudja valaki ezek a kártyák már a jó kapacitorokkal lehetnek?
Illetve egy fasza riser kábelt tudna ajánlani valaki? Milyet vegyek asus, thermaltake, cooler master..
Köszi!
-
Zorel
senior tag
válasz
warcat #10217 üzenetére
3Dmark teszt a legkeményebb, csak dxr1.1 és úgy van kihegyezve, hogy az infinity cache-el az AMD kártyák nagyot fognak benne villantani, de a valós teljesítményhez nem igazán lesz közük, de legalább a hozzá nem értő user-eknek lesz mivel villantani, hogy hú de jók ezek ebben is.
-
válasz
Varázslóó #10211 üzenetére
Én abszolút meg vagyok elégedve vele!
Gyönyörűen fut minden játék, egyedül az új Watch Dogs késztetett kompromisszumra. De ott is sikerült találnom egy olyan setupot aminél még nagyon jól néz ki a játék, és nem esik 60fps alá a képfrissítés. RT nélkül, DLSS quality módban. De mivel nagyon új még a játék (és a kártya is), ezért számítok még némi javulásra. Szerintem nem hiányzik sok hozzá, h RT high beállítás mellett is meglegyen a 60fps.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
bulikavagyok #10210 üzenetére
Látom elég nagy felbontáson tolod, hogy bírkozik meg vele a RTX 3080 as ?
-
-
nyeksek
újonc
Üdv! Nekem ma adták fel a casekingnél a szeptember 26-án rendelt asus tuf 3080at, 300at csak megér tán. Szóval ha valaki akörül rendelt onnan, akkor lassan lehet rá számítani.
-
törölt tag
válasz
likeaRAINBOW #10184 üzenetére
Nyugodtan visszaviheted, a 14 napos elállást nem kell megindokolni. A kártya eredeti állapotában kell, hogy legyen, de ha nem dobtad le, nem szedted szét, akkor nem köthetnek bele semmibe. Rendeltetésszerű használat esetén egy VGA-n nem keletkeznek használati nyomok, így értékcsökkenés címén sem vonhatnak le semmit a kártya eredeti árából.
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #10204 üzenetére
Nem tudom, nekik az már nyűg, gondolom. Igazából nem is akarom megtudni
Jaja, Michal JacksON !
-
ScomComputer
veterán
válasz
KillerKollar #10204 üzenetére
Járj utána MI nem mondunk semmit...szerintem elég is volt az OFF-ból...oké..
-
Varázslóó
senior tag
Én Ilyet szeretnék ha lesz normális árban
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU