- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
EVGA-nál is kellenek a gyári padok? Most készülök vizezni.
-
2thletme2day
őstag
válasz Találtgyerek #20810 üzenetére
Mennyire megbízhatóak ezek a hybrid kitek? Kicsit óckodom tőlük viszont tetszenek azok a hőfokok amiket produkálnak. 0-24-be megy a gép. A két év gari nem karcsú ezekhez az aio-khoz?
-
2thletme2day
őstag
válasz mihellers56 #19822 üzenetére
Ha játék alatti értékeket látunk a hwinfo-s képeken akkor nem meglepőek ezek a jó értékek. Az a 276w-os peak és 221w-os átlag fogyasztás semmi. Olyan címben nézd meg a hőfokokat amik jobban terhelik a gpu-t.
-
2thletme2day
őstag
válasz -=RelakS=- #18571 üzenetére
-
2thletme2day
őstag
válasz Andor22 #18562 üzenetére
eu.evga fórumról származó állás 3 nappal ezelőttről.
Name SKU Latest Emailed Date
3090 FTW3 Ultra 3987 9/25/2020 3:03:00 AM PT
3080 XC3 Ultra 3885 9/17/2020 8:35:00 AM PT
3080 FTW3 Ultra 3897 9/17/2020 7:37:04 AM PT
3070 XC3 Black 3751 10/29/2020 6:13:00 AM PT
3070 XC3 Ultra 3755 10/29/2020 6:17:13 AM PT
3070 FTW3 Ultra 3767 10/29/2020 6:23:43 AM PT
3060 Ti XC Gaming 3663 12/6/2020 12:55:48 AM PT
3060 TI FTW 3667 12/05/2020 11:32:26 PM3080 xc3 blackről van valami hír? Miért nem látni a notify listában? Nem gyártják már?
-
2thletme2day
őstag
Jelenleg csak úgy tudsz onnan vásárolni a 30-as szériából ha rányomsz az értesítés kérésre és vársz. Valószínűleg nagyon sokat.. A notify jelen esetben egy sorszám. Ha az összes előtted lévő sorszámú embert kiszolgálták akkor tudsz majd csak abból a kártyából vásárolni amire az értesítőt kérted. Emailben kapsz egy különleges linket amin keresztül tudsz vásárolni. Ha 8 órán belül nem vásárolod meg a linken lévő terméket akkor a lehetőség megy tovább a következő sorszámú vevőnek.
-
2thletme2day
őstag
eu.evga.com-on is emeltek az árakon. Az FTW3 utlráén 70eurót. Bezzeg a hybrid kártyákat még mindig nem sikerült felvenni a kínálatba...
-
2thletme2day
őstag
Ez legyen a legnagyobb öröme az életében.... [link]
-
2thletme2day
őstag
For desktop systems to get the benefits of Resizable BAR, you will need a graphics card, motherboard and graphics driver that support the feature. New GeForce RTX graphics cards starting with the GeForce RTX 3060 will have support for Resizable BAR. NVIDIA and our GPU partners are also readying VBIOS updates for existing GeForce RTX 30 Series graphics cards starting in March.
Nem csak laptopokkal fog menni a funkció!
-
2thletme2day
őstag
válasz ForRedGlory #16935 üzenetére
Nekem nem engedett a kártyámmal több kódot beváltani csak egyet. Pedig geforce experienceben az elsőtől eltérő felhasználóra próbáltam aktiválni másodjára a játékot.
-
2thletme2day
őstag
válasz ForRedGlory #16330 üzenetére
Hogy működik pontosan ez step up? Van egy lista amiből ki tudod választani amire tudsz step up-olni? Jó lenne egy hybrid 3080 de nem tudom lehetséges-e egyáltalán a 3080 tfw ultraról a step up.
-
2thletme2day
őstag
válasz bunnyhu #16000 üzenetére
Üdv.
Nekem sikerült elcsípnem egy kártyát eu.evga.com-ról és megnyugtatásként írom, hogy semmilyen extra költség nem volt azon felül amit a tranzakciókor a paypal levont. A kártya 6 nap alatt megérkezett Tajvanból de ha nem balfaszoskodok akkor 5 nap alatt is ideért volna a kártya. 922€ volt így a kártya magyar áfával, szállítással együtt. Az email-ezésen kívül nem kell semmit vesződni a vámolassal, sem fizetni.
Más
Horizon:Zero Dawn-al játszik valaki jelenleg? Még csak tegnap óta tolom de már vagy 6-szor chrashelt a játék. Dob egy hibaüzenet, hogy crash és ennyi. Nem tudom semmit csinálni vele. Csak a játékot kell újraindítani. Bosszantó na.. Tapasztalt valaki ilyet rajtam kívül? A kártya gyári értékeken megy. Igazából azt sem tudom, hogy a VGA-cal van valami bibi vagy más nem tetszik neki.
-
2thletme2day
őstag
válasz Sunnyslow42 #15039 üzenetére
Erre holnap rálesek. Köszönöm a linket.
-
2thletme2day
őstag
válasz Devid_81 #15036 üzenetére
Igen. 3100-asom van. Amint lesz rá lehetőségem cserélem valamelyikre az 5000-es sorozatból. A 3100 csak átmeneti.
A dlss-nek van köze a processzorhoz? Amint kikapcsolom, a GPU usage felugrik és 90-98% körül mozog. Ha bekapcsolom a dlss-t a GPU usage leesik 40-50%-ra attól függően, hogy milyen dlss-t állítok be.
-
2thletme2day
őstag
válasz X Factor #15034 üzenetére
Állíthatok bármit. 40-50% körül van a GPU kihasználtság ha akármilyen DLSS be van kapcsolva. Mellette a CPU 50-60% környékén tanyázik. Ha kikapcsolom a DLSS-t teljesen akkor megugrik a GPU kihasználtság. Viszont ugyanannyi fps-em van kb DLSS-el mint nélküle. Hogyisvanez?
DDU-val letöröltem a fentlévő drivert, nvidia oldalról leszedtem a legújabbat de semmi változás. Hardveres vagy szoftveres baj lehet?
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz elipapa #15011 üzenetére
Eladtam a 8700k-t merthogy ki akarom próbálni az AMD vonalat és már garanciaidő végén járt a proci és a lap is, hát miért ne frissítsek. Mostmár nagyon bánom..
Az 50-60fps a gsync mellett nekem elég lenne. Viszont a 35 alatti fps értékek már kiesnek a gsync működési tartoműnyából és élvezhetetlen számomra így a játék olyankor. Mostanában ilyet nem tapasztaltam.
Mert nem nagyon lehet őket kapni. Az meg megvolt. Ráértem volna az eladással miután megvan az új proci is.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Ki menyire van megelégedve a 3080-asa Cyberpunk alatti teljesítményével 3440*1440-es felbontáson? Érdekelne milyen processzorral hajtjátok a kártyát. Arra gyanakszom, hogy a 30-40fps-es átlagom a gyenge proci miatt lehet de nem vagyok benne biztos. Az az érdekes, hogy ha valamit állítok a beállításokban pl RTX off akkor sem sokkal jobb a helyzet csak sokkal kisebb lesz a GPU kihasználtság mellette 3-5 fps nyereség csak amit okoz. Átmenetileg egy 3100-as Ryzen van benne de ha lesz normális áron valamelyik 5000-res processzor akkpor arra fogok váltani. Addig meg marad a kis ryzen. Mik a tapasztalatok
-
2thletme2day
őstag
válasz Cthulhu Dawn #14666 üzenetére
Én 3080 és 3100 comboval fogok nekiesni a játéknak ugyanezen a felbontáson. Remélem azért sokkal nem lesznek rosszabbak az én fps értékeim.
-
2thletme2day
őstag
válasz Morph76 #14207 üzenetére
Ha minden igaz akkor nincs más dolgod jelenleg. Ha megvan a kártya amire tudsz feljebb lépni akkor értesítenek. Kifizeted a postaköltséget meg a különbözetet, visszaküldöd a kártyát és ha megérkezik akkor küldik a step-up-os kártyádat.
Mire használtad a step-up-ot? 3080 TFW-re akarsz feljebb lépni?
Túl sokat még nem nyüstöltem (a cybepunk megjelenésésvel ez változni fog) de az enyém is piros kávás és semmi probláma eddig vele. Nem is tudtam, hogy van más dizájn is...
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Sunnyslow42 #12327 üzenetére
Az egyetlen játék ami miatt érdekel a ray tracing teljesítmény az a Cyberpunk.
-
2thletme2day
őstag
válasz Cthulhu Dawn #11832 üzenetére
Köszönöm. Milyen proci van a kártya mellett? Nekem jelenleg csak egy Ryzen 3 3100-as CPU hajtja teljesen alapon. Kíváncsi voltam, hogy kb fél úton a wqhd és 4k között mennyit számít a processzor.
-
2thletme2day
őstag
válasz Cthulhu Dawn #11830 üzenetére
x8
-
2thletme2day
őstag
3440*1440-es felbontáson játszó kollégáktól szeretnék kérni GTA V fulfullfull beállításos benchmarkot ha megoldható. Nem vagyok megelégedve a sajátommal. Ilyen értékeket produkál a gépem:
Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 3.921314, 139.958008, 80.603622
Pass 1, 13.498702, 95.971130, 65.062828
Pass 2, 7.322810, 100.523735, 44.705208
Pass 3, 8.438448, 107.613663, 59.987144
Pass 4, 10.574311, 100.406647, 71.729080
Pass 5, 7.900778, 107.679710, 61.642849[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz gabo423 #11783 üzenetére
CRTL+F MSI. SHIFT-et nyomvatartva lehúzod a görbét, hogy a csúcsa lejjebb legyen mint pl 1900MHz. Megkeresed azt a pöttyöt a grfaikonon ami pl 0,95V-hoz tartozik majd felhúzod a kívánt MHz szintig majd ezután apply és az összes többi felugrik a max frekvenciára. Ezek után teszt. Csak hasraütésre mondtam ezeket az értékeket de 0,95V-on 1900MHz-nek sinám mennie kéne. Ezek után lehet egyre lejjebb vinni a feszt vagy emelni a frekvenciát amíg még stabil a kártya tesztek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Találtgyerek #11528 üzenetére
Akkor lehet, hogy elhamarkodott volt egy kicsit a support zaklatása. De erről semmilyen infót nem találtam sehol. Azt hittem, hogy amint fizeted instant jön a promós termék. Vagy ha mégsem akkor a dobozban lapul a kupon. Na mindegy. Kíváncsi vagyok a válaszukra.
-
2thletme2day
őstag
válasz warcat #11417 üzenetére
"Products listed are mostly stock (not factory overclocked, or water cooled) due to stock limitations."
Azért bízom benne, hogy beveszik a listába. Azt írják, hogy "not factory overclocked" mégis benne van a listában az FTW3 Ultra gaming is ami nem az alap verzió hanem az OC-s.
-
2thletme2day
őstag
válasz AsakuraDave #11069 üzenetére
Szerintem én a hybridre fogom ellőni a step up-om ha nem kell túlzottan sokat ráfizetni. 3440*1440-re nekem elég lesz egy darabig a 10 gigás 3080 is.
-
-
2thletme2day
őstag
A kártyához járó geforce now-hoz és új COD-hoz hogyan jutok hozzá? Emailben küldik a kódokat vagy a benne lesz a dobozban?
-
2thletme2day
őstag
válasz Stanley-B. #10674 üzenetére
Egyébként 8 órád van megvenni a kártyát. Nekem tegnap 16:28-kor érkezett a mail, hogy elérhető az FTW3 ultra
-
2thletme2day
őstag
válasz Stanley-B. #10674 üzenetére
Szerintem RMA esetében az eu-s székhelyre kell visszaküldeni a kártyát. Gondolom megspórolják azt az időt míg a kártya elér az EU telephelyre és inkább direktbe küldik a vásárlóknak egyenesen a gyárból.
Előttem már Zorel megírta. Az áfát kifizettem. De ekkora értéknél EU-n kívülről az áfa mellett még vámot is kell fizetni.
Ilyen áron nem akarom megtudni mennyi az annyi.
-
2thletme2day
őstag
válasz -=RelakS=- #10669 üzenetére
Gondolhatod én mennyire beszartam amiatt amikor megláttam, hogy tajvani címről adták fel!
Csak infónak szántam ezt az egészet nehogy valaki felbuzdulva a tegnapi bejegyzésemen ezzel kapcsolatban nyugodtan vásároljon aztán meg koppanjon ő is.
Még jelentkezem ha megérkezett a csomag. Keddre ígérik.
Milyen kuponra gondolsz? Elvileg COD-ot meg gforce now-t kapok majd. Eddig még nem kaptam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Óh de sügér vagyok! A DHL-től kapott mail tartalmaz 3 csatolmányt. Ezekre a csatolmányokra fókuszáltam és azokat bogarásztam a telefonomon csak közben meg a sablonnak hitt levelet el sem olvastam. Most, hogy ideültem a gép elé és újra megnyitottam a mailt aminek a sablon részét és átfutottam találtam egy mondatot:
"Mivel a feladó vállalta a vámteher megfizetését, Önnek a behozatallal kapcsolatban vám- és ÁFA fizetési kötelezettsége nem keletkezik!"
Szóval lehet bátran rendelni EVGA-tól közvetlenül ha esetleg valakinek lehetősége nyílna rá és megfelelő neki az ár.
Lehet pont emiatt állja az EVGA a vámterhet.
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #10503 üzenetére
Érdekesség eu.evga.com-os rendeléssel kapcsolatosan.
Ma reggel fel is adták a tegnap kifizetett csomagot majd pár órára rá jött egy mail a DHL-től, hogy vámköteles csomagom érkezik. Akkor néztem csak meg a tracking oldalt, hogy mégis hol adták fel a csomagot ha vámkötelesnek ítélik elvégre EU-n belül nem kell vámot fizetni, és itt jött a koppanás. Egyenesen Tajvanból jön a kártya. Keddre ígérik a szállítást. Beküldtem a vámeljáráshoz bekért papírokat és most várom a fejleményeket.
Esetleg valakinek van tapasztalata vámeljárással kapcsolatosan? Jött egy mail dhl-től az adatok beküldése után amiben nem szerepel semmi extra költség csak a vásárlás adatai. Akkor most jó vagyok vagy majd a későbbiekben fogják kikalkulálni a vámteher költsgét?
-
2thletme2day
őstag
válasz warcat #10518 üzenetére
Az EVGA fórumról kattintva nem működött a link a tiedről viszont igen. Érdekes... Vagy csak én néztem be valamit..
Ezek alapján a notify kérés időpontja.
10G-P5-3897-KR9/17/2020 6:23:55 AM PT
-
2thletme2day
őstag
válasz -=RelakS=- #10515 üzenetére
Amerikában és Kanadában már régebb óta működik ez a rendszer. Ott vezették be először és kizárólagosan ezt a dolgot. Gondolom bevezették EU-ban is de nem figyeltek eléggé és nem változtatták meg az automata notify email szövegét.
-
2thletme2day
őstag
válasz Toncsi12 #10510 üzenetére
Nem tudom pontosan mert valamiért nem jelzi a notify regisztációkat. De valamikor az eu-s oldalon való megjelenés után nem sokkal nyomtam rá.
Próba szerencse. Én megrendeltem.. Meglátjuk lesz-e belőle valami mert az email-ben az állt, hogy csak Amerikai meg Kanadai címre lehet rendelni mégis a linkre kattintva az EU-s oldalra dobott.
-
2thletme2day
őstag
Úgy tűnik aktiválták eu.evga.com-on is ezt a notify alapú vásárlás dolgot. Eddig csak Amerikában és Kanadában ment a dolog de ma kaptam értesítést, hogy vehetem az FTW3 ultrát. 900 euró lenne hazaszállítva 27%-os áfával együtt. Érdekes mert a listában szürkével van jelölve Magyarország mégis úgy tűnik kiszállítanák ennek ellenére is. Még van 5 órám dönteni és megvenni de egyelőre még nem sikerült a döntés.
-
2thletme2day
őstag
válasz Laja333 #8268 üzenetére
Nem mindenki most vette ám a gsync-es monitorát és ha egyébként nincs vele semmi problémája, hülye lenne bárki is lecserélni csak emiatt. Az én monitorom is csak gsync-es és amikor vásároltam akkor még nagyon nagyon gyerekcipőben járt ez a hibrid megoldás. Akkor még csak olyan volt, hogy vagy gsnyc, vagy freesync.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
EVGA-nál a hybrid verzió árban hol szokott lenni általában mondjuk az FTW3 árához viszonyítva?
-
2thletme2day
őstag
válasz csibuka85 #3492 üzenetére
Ennek reményében szeretnék én is váltani 1080ti-ról 3080-ra. Mivel az "öreg" x34A csak 100Hz-es (amikor vettem ez volt a max képfrissítési freki) ezért nekem tökéletes lenne ha a 100-at bírná tartani mindenhol. Egyébként én sem váltanék ultrawide-ról 4k-ra semmi pénzért.
-
2thletme2day
őstag
válasz egyedülülő #2099 üzenetére
Amennyire elszálltak az árak ott is lehet, hogy inkább áldás ez... A pénztárcám biztos nem bánja. Eddig úgy voltam vele, hogyha lesz 300k környékén 3080 akkor azt veszek de lehet, hogy csak 3070 -et kapok ugyanezen az árszinten...
-
2thletme2day
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1761 üzenetére
Nem 3080 de azért... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- rtx 2060/super videókártyát keresek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest