-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20198 üzenetére
Biztos nem szedted össze? Mert én is ma buktam és furcsa.. nem szoktam kihagyni.. de hát ez van
-
tupacamaru
veterán
Ha ingyen lehet folytatni a TH-t akkor szóljatok már, a tegnapi nap valahogy kimaradt megint.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Most ami van C-Class verseny Sprint azon frankón megy a BMW 135i,elég sok egyenes van benne,pár enyhe kanyarral.
-
sunny84
senior tag
itt van mindenki , [regeltek] azt csá
sg-re és ide már alig írnak .. így mindenből kimaradtok rengeteg dolog zajlott azóta
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20193 üzenetére
Mindenki bex@rt, és nem mer szólni...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mi ez a csönd?
-
tutuhawer
őstag
Rexinfernum és TCMChris oldala egy kis ideig még regisztráció nélkül is olvasható, olvassa, aki játszik a játékkal és hozzá akar szólni vagy több játékost megismerne.
http://www.nfswhun.eu/
Jól hasít az oldal, nézzetek be!
Mobilos felülete is van, illetve mobilon a tapatalkkal is elérhető az oldal, sima ügy. Nyomkodjátok.
http://www.nfswhun.eu/ -
StrixAurum
csendes tag
Úgy hallottam a piros motorok jók a Bömbölőkhöz..., ezen kívül valaki írna egy jó színsort ami bejött....(megy is, kanyarodik is)
-
Blizz
őstag
Nekem pl az egyik "arany" kártyán amit verseny után kaptam, az 1misit rejtegetett
-
sunny84
senior tag
válasz
Simi37 #20183 üzenetére
dragra esélytelen , escapre hát igazából a ramja kicsi , de egy helyben megfordul , mozgékony , körbefognak simán kibújik , " A " classban se sok az esélye lentebb van értelme építeni , régen nagy király volt , de ha nagyon kanyargós a pálya jó választás a nagy testvére is jó az exige bár sztem most nem igc
ui :
ahogy }{3@Đ$}{0ot is írta nem nagyon erős autó , de ha megskillezed nitró erőre és újratöltésre , fogható a mezőny
-
Simi37
őstag
Tervezem egy Lotus Elise de mindenképpen Credites Lotus vásárlását. Elise jó választás? És mire érdemes tuningolni? Drag, escape, vagy...? Itt azt hallottam jól kanyarodik azért (is) venném meg.
-
alfa20
senior tag
egy Ford Crown Victoria Cop edition-t még szeretnék begyűjteni...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20179 üzenetére
Nekem nen jön be az autó, kár hogy csak egy car packot kaptam
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #20170 üzenetére
Igazságtalan a gém
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20176 üzenetére
Van rajta Race part ingyen
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20174 üzenetére
De ez Cop Edition
-
tatabike
őstag
válasz
Majdnem az összes Lambo el van cseszve, nekem csak a Countach meg a Diablo jön be, meg esetleg a Miurák...
Ha kanyarodni akarsz, szerezz Lotust...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Igen, eladtam mert nem nagyon szeret kanyarodni, meg nem jön be az autó, még szerencse hogy ingyen volt, igaz a második car packot már nem adta be.
(#20172) eLit-MiLan Hát nekem nem jött be, oda kell a gyors kanyarodás amit ez nem tud.Az M3 Sport Evo eddig nagyon ott van
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20167 üzenetére
18-as szintű vagyok, volt egy Mclaren SLR 722 Cop Editionom de eladtam annyira rossz volt, egyszerűen nem kanyarodik, az M3 Sport Evolution egy felüdülés, kis szerencsével LP560-t meg GTR-t le lehet nyomni vele, full Race vagy Ultra partokkal elég durva lehet.
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #20167 üzenetére
akkor annyi...
Ja, nem is meséltem, tegnap este megnéztem ezt a Need For Speed nevezetű "filmet"... hát, most azon agyalok, hogy a já
ték a szarabb, vagy a "film"...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20164 üzenetére
Azt úgy hogy?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20162 üzenetére
Kinek van annyi pénze? Egyszer volt 1 millióm
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20160 üzenetére
Egyszer kaptam achiból egy silver packot, majdnem A osztályos az egyetlen autóm(ami eddig a legjobb amiket próbáltam/kaptam), Mystery Performance Packokat vettem nem volt bennük semmi csak powerup meg street perf
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Egyes embereknél láttam olyat hogy pl. Takeoff 41% nem 10, olyat hogy lehet kapni?
(#20158) CJ4567 Valamiért 94-re emlékeztem, mikor tegnap elhasználtam belőle rengeteget, most 60 van -
alfa20
senior tag
válasz
tatabike #20149 üzenetére
nem szeretem a MR2-őket szerintem csak tönkreteszik a játékot, én alapban nem nagyon használok skilleket futam közben (én így szoktam meg) éppen múlt héten mentem pár kört D pályán (BEACHFRONT) GXP-vel volt egy MR2-es aki 7 nitrot nyomott el, de szerintem flipperhez volt szokva, mert mindig falnak ment. A végén még engem hekkerezet, meg írt hogy küldi a reportot. pedig csak egy dolgot nem vett észre a kocsin a szép kék béta rendszámot
így kiröhögtem.
pedig nem is vagyok nagy játékos múlt héten értem el a lvl 60-at -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #20150 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
StrixAurum #20146 üzenetére
Mindkettőt eladtam, és vettem egy M3 Sport Evolutiont, és B 567 kategóriába felhoztam, kapott egy kis külső tuningot, és skill modokat
-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum #20146 üzenetére
Nekem nem jön be. Az M1 Procar, az már valami, azt is úgy nyertem a random-autó osztáson...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #20144 üzenetére
Én nem gyémántozok, annyit nem ér. Akkor minden nap csak azért lépnék be, és sosem versenyeznék, mert megunnám. Ami rutinszerűvé válik, azt hamar megunja az ember, és a végén már csak nyűgnek érzi.
Ezért nem járok tökéletes nőkkel sem, akkor utána kit bámulnék meg az utcán...?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20143 üzenetére
Ismerős, de az esély megvan, és sokkal jobb az esélyed, mintha nem is szednéd
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #20138 üzenetére
hát igen........mikor ad ultrákat,nálam mostanában csak Skilleket ad,de abból is szar fajtát!!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20140 üzenetére
Értem, köszi
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20138 üzenetére
TH-t nem értem hogy működik
-
ETOM
addikt
válasz
szakalistvan #20134 üzenetére
Késő bánat már.. nem adta meg. És nem lehet újra váltani. Ez van tanultam belőle
-
CJ4567
nagyúr
válasz
StrixAurum #20127 üzenetére
Vagy eladhatod egyiket 400 ezer dollárért
-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum #20124 üzenetére
De jó, mostanában csak ilyen bevásárlókocsikat adnak...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
StrixAurum #20124 üzenetére
Akkor lesz mégegy Flexorom
-
StrixAurum
csendes tag
Újra él a szülinapi kód: 7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9
Bővebben itt: [link]
-
UFO1
senior tag
Másnál is letöltött 1.49 GB-ot, hát ilyen is rég volt. Remélem ezzel bekerültek a kanyonok meg a lezárt területek is … nyitva!
-
ETOM
addikt
állítólag lesz új bmw kód amit beválthat mindenki még1x
-
Blizz
őstag
válasz
tupacamaru #20116 üzenetére
Kérdezem, nem tudtam.
-
Blizz
őstag
Az ajándék BMW mindenkinek random kinézetű?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
barack1997 #20112 üzenetére
Miért lenne szar? Ha valaki nem tudja vezetni akkor tényleg szar,de ha a nitrót feltolod akkor nem szar.
Persze egyenesebb pályákon. -
sunny84
senior tag
válasz
StrixAurum #20109 üzenetére
c classban jó team escapre , lehet vele privátozni , a waterfront pályán d classban rs4 szintű autó
, máshol hobbi autó csak
üdv
-
StrixAurum
csendes tag
Ezzel az új ajándék Bömössel lehet valamit kezdeni? Esetleg egy jó színsor hozzá?
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20104 üzenetére
Ha a 3. szintet elérve nem nyomsz rá kötelezően a silver pack-ra hanem alt+F4-el megmented azt, akkor megmarad a 600 boost ami + 1 garázshely és nemrég volt egy a játék történetében egyedülálló adakozás,
nem tudom ekkor játszottál e már.
-
dredbiro
senior tag
válasz
tutuhawer #20092 üzenetére
Nem basztattam senkit sem,csupán feltettem a kérdést (mivel szerencsémre nem jártam még így ) , hogy ilyen esetben mit tudok tenni.Írtam az EA supportnak,válaszukat várom.Azt sem értem igazán,hogy ez az aktiválási folyamat miért nem dobta ki a használt kódot.Minden működik a játékban,kivéve az online részt,ahová nem enged be gyakorlatilag. (felhasznált kódra hivatkozva )
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20103 üzenetére
Level 9 vagyok, ajándék BMW megvan, 1 CPP(kódot későn váltottam de 1 CPP-t kaptam ingyen valahogy), Audit eladtam, 1,5milla likenál nem is volt likeolva a World oldala.
-
tatabike
őstag
válasz
CJ4567 #20101 üzenetére
Ezért (is) van az, hogy free roam-ban nem tudsz nekiütközni a másiknak, csak a progi által generált civil autóknak. El lehet képzelni, miből állna a szabad barangolás, ha a játék engedné a hús-vér játékosok közötti fizikai kontaktust akkor is, nem csak a versenyeken...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest